Sinirlerim alt üst tabi kimsenin bir etkisi yoktu tamamen kendi vurdum duymazlığım hep erteledim bazı şeyleri yaş ilerledikçe bazı şeyler dank ediyor ama iş işten geçiyor tabi üniversite okumaya karar verdim geç kalmış sayılırım bazı şeylere moralim sıfır hayattan umudum kalmadı her şeye çok geç kalmış hissediyorum keşke zamanı geri alabilsem tabi bu kafayla elimden geleni yapardım ailemi gururlandıramadım hiç o kadar mutsuzum ki...
Cevabın nedir?
+1 yılYanlış düşünüyorsun 😔 biz zamanın dışındayken zaman çok hızlı geçer, yani sen şimdi isteklerinden ve hayallerinden vazgeçtiğinde yıllar hemen geçecek ve imzalan diyeceksin ki vazgeçtiğim noktada o okula başlasaydım şimdiye bitirmiş olacaktım. Bu sebeple eğer okumak istiyorsan başla, bunun yanında part time çalışabilirsin, Meb in halk eğitim merkezlerinde verdiği sertifikalarla kendini geliştirebilirsin 25 yaş o kadar güzel bir yaş ki ne geç ne erken ☺️ Tam da şu an ne istiyorsan onu yapma yaşı ☺️
11 Yorumla
Soran+1 yılİçimi rahatlattınız teşkkur ederim cok sagolun
+1 yıl30lu,40lı yaşlarda üniversite okuyan arkadaşlarım var okulda. Bazıları evli, çocuklu, bazıları bir yandan çalışıyor. Yani 25 o kadar da geç değil. İnsan yeter ki yapmak istesin. Ayrıca sızlanmak, ağlamak neye çare olmuş bugüne kadar? Keşkelerle bugününü de tüketme.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeeinlikle haklısın o yaşlara gelince keske 25 olsaydım dememek icin cabalamam gerek
+1 yılȘu an 27 yașımdayım. Bir kulvarda bir alanda uzmanım. Ancak bu alanda ve kulvarda uzman olduğumu șahsen kabiliyet ve yeteneklerim doğrultusunda farketmem ve kolları sıvamam 24 yașımda iken mümkün oldu.. Anladığım șu ; gelecek senin verdiklerin ve çabalarıb ile șekille nen bir zaman dilimidir. Șimdiden birșeyler yapman, yapmaya çalıșman hala herșeyin geç olduğu anlamına gelmez.. Bazen insan kendini gelecekte görür ama imkanları el vermez. Birșeyler için hala geç değil. Bol șanslar 👍🤚
19 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim bunalımdayım iyi geldi yazınız
- +1 yıl
Her insan farklı 1 dünyadır. Seninde bu dünya ya katacakların farkliliklar yaratarak daha güzel olmadı icin 1 sebep.. Bu șuan hayatta olan her insan icin gecerli.. Metanetli ol ve cabala.. Yalan bir ayet olsada deyisi ve soylemi bize cok sey ogretiyor.. "Biz herkesin kaderini çabasına bağlı kıldık".. Ve bun ek olarak bende birsey diyeyim benim deyisim olarak musade buyurursan ▶️Bekleyerek birșeylerin değismesini bekleme dünyanın en somut ahmaklığıdır. Kucukte olsa denize bir tas at ve o devasa denizde o kucuk tasin yarattigi dalgalara bak.. Her ne kadar aciklamasi fizik kanunlari ve aerodinamik olsada bizlere birseyler anlatiyor 👍
Soran+1 yılKesinlikle kelebek etkisi koca bir yaşamı değıstirebilir ben kendimden cok aileme bir gurur yaşatamadığım için uzluyorum bugun var yarin yoklar tek temennim onlari gururlandırdiğımı görmeleri
- +1 yıl
Ailenin sana yaklasimları kendi içlerinde icsel olarak sana karsı "Bu kızı ne yapacagız, ne olacak sonu" ise ve sen buni sezebiliyorsan bile bu iyi birsey.. Kanimca icinde buna defans yapmak istiyorsun eminim. Bu bile bir konsantrasyon gerektirir. Biseyleri yapmak istedigini basarmak istedigini. Bundan yilma ve dedigin gibi kanatlarini cirp havalanacaksindir. Sen yeni yeni buyuyen yamactaki bir kus yavrusu olabilirsin. Bu cok dogal..
- +1 yıl
Yılma ve kırıcı olmadan ailenin dediklerini benimsedigini onlara goster ama bir yandanda kulakardi et
Soran+1 yılKesinlikle elimden geleni yapıcam bundan sonra o kadar iyi geldiki yazdıklarinız cok tesekkurler
- +1 yıl
Ben tesekkur ederim. Bu problemine ve sikintina ortak olmak istedim. Bir nedeni vardi cunku.. Umuyorum sende butarz problemi olan ve darda olanlara bu sekilde yaklasir ve benimseyerek onlari iyi hissettirir vede moral verirsin 👍.. Iyi geceler
Soran+1 yılEvet hayatimda bir cok olumsuzluklar yasadım destek cikan bir babam olmadı hayatimda ve daha bir cok sey tabi ki benim dustugum bosluga dusmemesi icin hep dile getiriyorum benden genc arkadaslara benim zamanimda nasil umursamadigim gibi onlarda umursamaz umarim cok tesekkurler iyi geceler
- +1 yıl
, 👍👍
+1 yılHayır asla. Geç kalmadın. Hatta diğer insanlardan daha bile şanşlısın. Neden mi? Bir 25 yaşında olgun bir kızsın, okulada gitsen işe girsen naparsan yap nerede nasıl davranacığını biliyorsun. Üniye git tabikide sakın bırakma peşini bu işin. Genceciksin daha. Ve şunu da söyleyim Hiç bir şey bitmeden, bitmiş sayılmaz...
110 Yorumla
Soran+1 yılSınıfta hep benden küçukler olacak birbirlerinle yaşıt ben onlardan buyuk kafalar uyusmayacak off off keşke 18 yasima donebilsem bu aklimla cok teşekkur ederim icimi rahatlattiğıniz icin
- +1 yıl
Sınıfta derken Üniyi diyorsan abla abi hatta teyze amca diyeceğin insan yığınla var orda bissürü çok var hatta çok çok çok var...
Soran+1 yılGerçektenmi her bolumde var mı
- +1 yıl
Ya çoğunda var. Her bölümü tabi karış karış gezmedim. Ama bir çok yerde senden büyüklerle tanışacaksın. Hem zaten 25 yaşındasın 25 nedir ki ya? Böyle sanki 40 a gelmişsin gibi diyorsun. Çok çok senden 3 - 5 yaş küçük olsunlar ne var yani, hiç önemseme rahat ol...
Soran+1 yılCok teşekkur ederim ya iyi insanlar iyi ki varsınız derdini hafifletmeye calışıyosunuz hic tanimadıgıniz birinin
- +1 yıl
Hayır gönlüne su serpmekte değil maksat. Bak ben kitap yazdım. Ama hep Üninin gerekliliğini söylemişimdir. Ve bende o yoldayım senle yaşıtım. Aynı dümenin yolcusuyuz yani...
- +1 yıl
Rica ederim. Aslında ricaya gerek yok gerçekler bunlar ama neyse...
- +1 yıl
Rica ederim...
Soran+1 yılİnanın cok kıumetli soyledikleriniz umarım hayatinızda başarılı olursunuz sizde
- +1 yıl
Sağolun sizde...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
44Cevap
Daha çok gençsiniz okuyabilirsiniz isterseniz.. isterseniz çalışıp kendi ayaklarınız üstünde durabilirsiniz inanmak başarmanın yarısıdır önce kendinize inanmalısınız hedef koyup ona odaklanmalısınız hiç birşey için geç değil
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız içime su serptiniz dünya donuyorsa siz iyi insanların sayesinde tanımadığınız insana teselli veriyorsunuz içtenlikle cok tesekkurler
23 yaşında üniversite kazandım : )
İş imkanları çok az gelecek kaygısı çok fazla ama hiçbirşey için geç değildir.
Hiçbirşey bilmediğin bir işe girsen bile 3 ay sonra orta derece işi bilen biri olursun.18 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama hep bunlar cok kararsiz biri olmaktan geldi basima
Soran+1 yılKesinlikle ama iş işten geçtikten sonra artık ne kadar olursa
Soran+1 yılKesinlikle iyi insanlar iyi ki var
50 yaşında Marmara Üniversitesi'nde işletme okuyan biri vardı. 25 yaş nedir ki? Okumanın yaşı yoktur ve zararın neresibden dönersen kardır. Şu kalıplaşmış düşünceleri yıkın 💥
11 Yorumla
Soran+1 yılDogru o okulun yaşlısı bende sınıfın yaşĺısı olucam 🙁
+1 yıl25 yaş geç bir yaş değil, herşeye yeniden başlayabilirsin kesinlikle oku ve meslek sahibi ol kendi ayakların üzerinde dur. İnan geç kalmamışsın boşuna yıpratma kendini.
11 Yorumla
Soruyu ve görüşleri okudum da, çoğu şeyin bilincindesin ve hala umudun var. Tembellik ettirme kendi kendine :) hiçbirşey için geç değil.
219 Yorumla- +1 yıl
Şey ayrı
- +1 yıl
Dikkat et lütfen bebeğim
- +1 yıl
Adamsın 😊✋
- +1 yıl
Ehmeh ye
Soran+1 yılCok teşekkurler iyi hissettirdiğiniz icin kendimi
- +1 yıl
@Melikşah_ neden bebeğim
- +1 yıl
Pekala iyi geceler çukulatam
- +1 yıl
😅😅😅 tamam sustum
Soran+1 yılHanimefendi kendinize başka yerde koca arasanız burası yeri değilde en azından benim paylaşımımın altında izdivac programlarına katılın diyicemde şansınıza oralarda kapandı sizde haklisınız buralarda arıyorsunuz halime şükrettim en azından paylaşım paylaşım gezip koca aramıyorum kendime
- +1 yıl
@soran ; yazmayim yazmayim dedim de, fazla ileri gittin. Ben erkek halimle, yorum yapan hemcinsin hakkinda senin dusundugun gibi kotu dusunmuyor iken senin boyle dusunmen cok kirici olsa gerek. Yazilanlarin şaka/takilma amacli oldugunu algilamaman ve bu denli nefret kusman ne kadar kotu ve basarisiz bir hayat yasadigini acikliyor zaten. Bu ruh hali ve zihniyetle universite okumaman daha hayirli bence. Zira icinde barindirdigin nefretle insanlarla iletisim kurabilecegini zannetmiyorum. Aman sen bizim gibi basit insan olma, bizde senin gibi olmayalim Allah muhafaza.
Eğer çok mutsuzsan cık bir hastaneye git o sağlığı kıymetini bil hiç bir şey geç deıl sadece vesvese yapıyorsun öz güven kaybetmişsin eksik deıl emin ol
13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle orasıda var senelerce hastanelerde yatan ne hastalıklar hastalar var tek hayali yürümek olan ya da iyileşmek hic bu açıdan bakmamıştım cok teşekkurler
Soran+1 yılKesinlikle iyi geceler
+1 yılBende 20 yaşına girecegim şimdi sınavlara hazırlanıyorum yeni seneye 21 yaşında güzel bir yer kazanıp gideceğim uniye geç değil bence
12 Yorumla
Soran+1 yılIns gonlunce olur hersey
- +1 yıl
senin de öyle olur canım benım inşallah
Gec kalmamissin ama bir vasfin yoksa uzulme hic baltaya sap olmadin diye. Vasiflan
12 Yorumla
Soran+1 yılMalesef bir vasfım yok😢
+1 yıl30 yaşına kadar hala mezun olamayanlar var geç kalmış sayılmazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi bende uzuluyordum sınıftakiler hep benden kucuk olacak diye cok sagolun ins istedigimi yaparm
+1 yılHayatın hangi zamanında olursan ol, didinmeye çalışmaya devam et. Zamanı kazanamasanda kendini geri kazan.
11 Yorumla
ay daha çok gençsin bir hedef belirlemen çok güzel böyle hayıflanırsan daha da geç kalacaksın
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru soyluyorsunuz toparlanmam gerek hemen iyi insanlar iyi ki varsınız teşekkurler
Yeter ki iste hiçbir şey için geç değildir. Oku en fazla 30’a meslek sahibi biri olursun.
16 Yorumla
Soran+1 yıl30 çok geç olacak ona uzuluyorum ailemi gururlandıramadım hic kendimden cok ona yaniyorum tabiki benim hatam kimsenin suçu degil ah pişmanliklar
Soran+1 yılDoğru söyluyorsun ama gençlikle bir olmazki hicbirsey sinifta herkesten buyuk olacaksin herkes neredeyse yaşıtken
- +1 yıl
Ben 1. sınıfım okulda büyük çok insan var inan benden daha da hayat dolular onları gördükçe vayy be diyorum. Sen bilirsin tabii aklında okumak dışında ne var bilmiyorum ama ben 30 yaşına gelmiş olsaydım bile okumaktan, meslek sahibi olmaktan vazgeçemezdim. Bu dünyadaki en güzel şeylerden biridir okumak.
Soran+1 yılCok teşekkur ederim yaşına gore çok olgunsun hayatının her döneminde başarılı olursun umarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeresi geç ya bende 26 yaşındayım aynı senin durumundayım üniversite sınavına giricem sende oku geç değil
11 Yorumla
Soran+1 yılYalniz degilmisim :)
+1 yıl30 yaşında avukatlık okumaya başlayan arkadaşım oldu bu sitede..
hiçbir şey için geç değil..11 Yorumla
Soran+1 yılBaşka unide bitirmiştir ben daha sıfir
+1 yılGerçekten senin adına çok üzüldüm okumaya geç kalmamisin bu durum bende de var annemden hep bu sözü duyorum keşke senin gibi bı kızım olmasa diyor keşke olmasam
04 Yorumla- +1 yıl
Niye öyle diyor kaç yaşındasın ki?
- +1 yıl
18yasindayim
Soran+1 yılBenimde kızdığında diyor seni o kadar iyi anliyorum ki keşke dövse bu kadar can yakmaz ama oda pişman oluyor sonunda aslında klasik olacak bir sey ama bizim iyiligimizi istiyorlar ben geç kaldım senin daha yaşın 18 yapabilecegin o kadar cok sey varki bence hemen ayaga kalk ve elinden geleni yap keşke senin yaşında olsam neler değiştirirdim neler
- +1 yıl
Aman abla be 18gelmisim de ne olmuş sanki çok güzel ya hayat
Hiç öyle uzmeyin kendinizi başlamayı düşünmeniz bile ilham verici
14 Yorumla
Soran+1 yılİyi insanlar hep var olun yeter
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşındayım bir baltaya sap olamadım sen dağa 25 sin vazgeçme
31 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim bunalımdayım iyi geldi yazınız koca yürekli adam sen insanlıkta bir yerlere gelmişsin tesekkurler
Ne istiyorsan onu yap onun için uğraş emek et çok da geç kalmış sayılmazsın..
10 Yorumla60’larında ve 70’lerinde insanlarla konuş, 25 yaşımdayım geç kaldjm bir çok şeye dediğinde gösterdikleri tepkiyi asla hafızandan silme. Hayat boyu bunu hatırla.
00 Yorumla
+1 yılÇalışıp açıköğretim fakültesi okuyabilirsin geç kalmış sayılmazsın bende bazen ümitsizliğe kapılıyorum. Ama hayat her yaşta güzel 👍 çıkardığın dersler önemli olan.
01 Yorumla
Soran+1 yılUni hayalim var başka sehirde farkli insanlarla sevdigim bir bolum olmasını off off hayat cok zor
+1 yılcanım şöyle düşün. 25 yaşında üniyi bitirip işsiz kalanda var. sen kendi içindeki cevheri gör. 25 yaşında değil 40 yaşında olsan da pes etme.
00 Yorumlaevlen gitsin uğraşılır mı bu saatten sonra yuva kurmaya odaklan :/
üni okuyunca ne oluyor sanki04 Yorumla
Soran+1 yılÇok sagol ya yağmurdan kacarken doluya tutul diyosun yani
Soran+1 yılDoğru soyluyorsun ama işte kendimden geçtim ailemi gururlandıramadığım için üzülüyorum daha cok
Ne zaman arada kalırsan diye değil her zaman Allah'a sığın mutlak doğru yola sapacaksın
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3b cevap paylaştı. Bende 29 yaşındayım bir baltaya sap olamadım mesleğim yok okumadım cahilim asosyalim hayata geç kaldım evlenemdim bile
00 Yorumla
+1 yılÖlerek. zira ben yakin zamanda intihar etmeyi planliyorum şu an psikolagla konusuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılOlum care degil ki aileni yıkarsın onları düsün yasin daha cok cok genc cok guzel gunler gelecek
- +1 yıl
Yalann soyluyorsun yalannn
+1 yılAilemi gururlandıramadım cümlesini okuyana kadar güzel gidiyordu her şey
02 Yorumla
Soran+1 yıl😢 en cokta ona üzülüyorum ya
- +1 yıl
cümlemi yanlış anlamana daha cok üzüldüm şimdi :)
+1 yılüzülme hayat süprizlerle doludur. 1 kapı kapanır 1 kapı açılır. bu sebeple ümidini yitirme
00 Yorumla
+1 yılBence olumsuz dusunme yasin bir onemi yok ve daha gencsin herseyi yaparsin istersen
00 YorumlaBir balta bulmaya bak millet kıyamet gibi kız arıyor
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek seni mutlu eder ama bence görücü usulü gideceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bilmem
flört ettiğin kişi olmadığı içindir belki
Daha gençsin ileride olur merak etme kız ayool
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) tebessüm ettirdin teşekkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeç değil, geri getirilebilir
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geç kalınan seyler geri getirilebilir ko
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey için geç değil, okulunu bitir hele bir de :) ortalama okuyan bir insan da zaten 30 lu yaşlar da atılıyoor neredeyse hayata 5 yılın var iyi değerlendir.
Soran+1 yılDogru soyluyorsunuz cok tesekkurler icimi rahatlattiğınız için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bir azim devam pes etmek yok. :)
Soran+1 yılKesinlikle pes etmiycem cok sağolun
+1 yılOda birşey mi 30 yaşındayım bir baltaya sap olamadım
01 Yorumla- +1 yıl
Adaş
+1 yılBinde aynı valla
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha 21 sin geç kalma sakın sonra ben gibi bunalima girersin hemen basla bir seyler yapmaya keske zamaninda biri bamadq deseydi belki soyledi ama ben gencligin verdigi virdumduymazliklq duymamazliktan geldim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşık ol evlen oku
13 Yorumla
Soran+1 yılNormalde tam tersi olması gerekmiyormu:)
- +1 yıl
Yok be sana bağlı aşık olursan hayat sevincin yerşne gelir tabi iyi birini seçmelisin meraketme gec kalmadın bizim sınıfts 29 yssında kız var
Soran+1 yılSon sinifta misin ya da kizin 2. unisidir belki
Baltayi bilmem de sap olmussun
10 YorumlaNeden baltaya SAP olmak istiyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılDaha gençsin neden mutsuz oluyosunki
00 YorumlaHiçbir şey için geç değil 😏
10 Yorumladüzgün bir diksiyonun varsa bana ulaş
00 Yorumlabelki kazmaya sap olabilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yılBunalımda olan birine boyle yaklasmak hoşmu
Soran+1 yılSorun değil canın sagolsun
Soran+1 yılSorunlarımla insanların basıni agritmak istemem cok bunaldim ondan yazdım ins insanlarin yarasini deşmemişimdir
+1 yılBende öyle atanamadım..
00 YorumlaBende. Senin gibiyim. Valla
00 Yorumla
+1 yılHer şey olacağına varır
00 Yorumla
+1 yılbaşa gelen çekilir kız ayool
10 Yorumla
+1 yılBundan sonrada bisey oax
00 Yorumla
+1 yılBaşta bul
Sapı olursun00 Yorumla
+1 yılEvlen yuva kur mutlu ol
00 Yorumla
+1 yılbenimde mutsuzum
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha yaşın çok genç geç kaalma erteleme sakın bir yerden başlq
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 778 cevap paylaştı.
+1 yılZikimde değilsin
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 486 cevap paylaştı. Olursun elbet
10 YorumlaAkademik takıl
00 YorumlaOkumanin yaşı yok
00 Yorumla
+1 yılEvlilik?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir evlenmedim herseyde olduğu gibi onda da beceriksizim dogru duzgun sevgilim bile olmadi
- +1 yıl
Sevgiliyi bosver. Ciddi dusun artik
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılevlen kurtul be dfdf
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 333 cevap paylaştı. Kader kismet diyelim
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. 2 yıllık oku birley
00 Yorumla
+1 yılNe mezunusun
00 YorumlaYaşın geç değil
00 Yorumla
+1 yılAğla
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bu kadar kötü biri değilsindir hayatında
- Devamını Gör (3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 25 yaşındayım bir baltaya sap olamadım, nasıl mutlu olacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat