Kütüphanede ders calismak tam konsantre olmaya çalışırken lavuğun birinin cep telefonu çalar, insanın sinirleri bozulur, o sırada iki üç tip kantinde yer kalmadığından olacak muhabbet etmek için kütüphaneyi seçmiştir ve yanınızda bıdıbıdı etmeye başlarlar, başka birinin telefonuna mesaj gelir, bip bip sesi uyuz eder insanı , akıldan "kütüphanede değil miyim ben burasının sessiz olması gerekmiyor muydu?" soruları geçer, dersten kopan kişiye kapı gıcırtısı, sandalye tıkırtısı da batmaya başlar, defter kitap toplanarak sessiz yerler aramak için uzaklara yelken açılmasıyla son bulur eylem.
Kütüphane en iyisidir ders çalışmak için ama böyle etrafı açık olan dikkat dağıtır. Ofis tarzı kütüphanelerde ders çalışmak daha verimli olur. Tabi siz öğrencisiniz işiniz ders çalışmak olur emin olun neticesi güzel olduğunda çektiğiniz sıkıntılar hazza dönüşecektir.
Bende evde sesli çalışıyorum çok verimli geçiyor kendi kendime bir şeyler anlatıyorum ama uzun sürmüyor maalesef o yüzde kütüphane iyidir verimsizde olsa 😂
Nerde daha çok rahat edebilirsen. Ben evde çalışmayı tercih ederim. Çünkü daha rahat hareket ederim hem istediğim herşey elimin altında. Aslında bakarsan evde çalışmak en iyisidir. Çünkü ister istemez kütüphanede bazen yer bulamaya bilin ya da rahat edemeye bilin. Özellikle sınav haftası zamanı evde çalışmayı dene çünkü sınav haftasında kütüphane full dolu olur nerdeyse. Hem tam rahatta edemen. Evde istedigin gibi çalışabilin ve daha rahat olursun.. kütüphane 1 tekrar yapsan yeterlidir bence.
Ben ders çalışmak konusunda pek birşey bilmem bilgileri sınav sırasında kullanan bir beynim olduğu için şimdiye kadar aşırı derece az ders çalışıp yüksek notlar aldım. Fakat tazelemem lazım bilgileri. :D
C hiçbiri Sınav olduğunu bile arkadaşım sınav bitince mesaj atardı da öyle öğrenirdim ben Hayat durumum: okuduğu halde bir çok insanın yapamadıklarını yaptım ve devam ediyorum Not: terk-i mektep
Ben hiçbir yerde çalışamıyorum Kütüphanede yer bulamıyorum Evde istersem çalışırım ama sıkılıyorum kütüphanede kız felan dikkatim dağılıyor gelip yanıma oturuyorlar boş mu diyolar beni kesiyorlar
En İyi Cevaplar