Ya da dershane?
Ev
Kütüphane
Dershane
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya da dershane?
Kişinin yaşam şartlarına göre değişir kalabalık bir aile ortamında yaşayan kişiler evde sessizliği sağlayamadığı için kütüphanede sessiz ortamda ders çalışmak verimli olabilir kimisi tek başına evde ders çalışmaktan verim alabilir yanında başka birileri olduğu zaman odaklanamayabilir kimisi dershane ortamında öğretmen ve öğrencilerin olduğu ortamda zorlandığı konuları öğretmenlerine konuyla alakalı fikir alış verişi yapmak için arkadaşlarından yardım alarak verim alabilir dershaneye giden tanıdıklarım var ortam sıkıntılı öğrenciler boş beleş gelip gidiyor diyorlar kütüphaneye giden tanıdıklarımda var sessizlik sağlandığı için iyi oluyor diyorlar ben sessizliğin sağlandığı her yerde ders çalışırım ama ev daha iyi bana göre
Benim odamda TV var. O yüzden film izleyesim geliyor. Kütüphane daha çok tercihim oluyor arada evde de çalışsam da. Senin odanda yoksa evde çalış. Bir de kütüphanede çalışan insanları görünce ben gaza geliyorum. Çalışmak istemeyince onları görmek beni gazlıyor.
Bence ev sessiz bir ortamsa çalışabilecek güzel bir yeriniz varsa evde çalışmak her zaman daha iyidir, birazcık sıkıldığınız zaman veya ağzınız kuruduğu zaman karnınız acıktığı zaman bir şeyleri atıştırmak açısından evde olmak her zaman daha iyidir bir de ben yazarak çalışmayı çok severdim daha iyi anlıyordum.
Cevap
24Cevap
Kütüphane bence
Her gün aynı masada çalışmak müthiş odaklanma sağlıyor.
Mümkünse erkenden gidip o yere oturun koşullu olarak ders çalışacaksınız.
Kütüphanede daha iyi anlıyorsun sanki. Sessiz ve sırf o iş için oluşmuş bir ortam havası var. Bazıları kafede bulunuyorlar ana o zor bence.
Kütüphane tabi ki sessiz bir ortam ve herkes ders çalışmaya geliyor gelende kütüphaneye ve senide ister istemez ders çalışmaya teşfik ediyor.
Ev ya da kütüphane ama kütüphane daha iyi olabilir disiplinli olur.
benim çalışma stilim kütüphane ortamına uymuyor o yüzden daima evde çalışırım
Bilgi paylaşımı önemlidir gelişimlere yardımcı olabilir !!
Evde çalışmanın daha verimli olacağını düşünüyorum..
Kütüphanede kızlara bakmaktan hiç ders çalışamadım😅
Evde ortamın varsa daha iyi.
Kütüphane de ama ben evde çalışmayı tercih ederdim
Hepside olur ama ben şu an ders çalışmıyorum
Kütüphane de bence daha motive edici
Kalabalık ortamlar dikkatimi çok dağıtıyor ya
kütüphane dikkat dağıtıe
Kafa calisiyorsa yer onemli degil
kütüphane iyidir
Nerde rahat hissediyorssn orada
Aslında ev sessize evde çalışmak daha iyi
Kutuphane bence