Herkesin ders çalışma şekli farklı kimimiz evde çalışmayı seviyoruz kimimiz okulda ya da kütüphanede daha rahat çalışma ortamı buluyor. Küçük evlerde ve kalabalık ailelerde hep bir gürültü ortamı olması dikkati dağıtan en büyük bir engel oluyor maalesef hele ki şu an ki salgın döneminde herkes evlerindeyken. Peki siz nerede ve nasıl bir ortamda ders çalışıp başarılı oluyorsunuz diğer arkadaşlarımıza örnek olsun paylaşımlarınız. :)
Evde mi rahat ders çalışıyorsun yoksa okul ya da kütüphane de mi?
En iyi ders okulda çalışıyor.. öğrenciler... Eve gelince öğrendiği bütün konuları bir kez tekrar etmiş olsalar... zaten o zaman sınav da çalışmaya bile gerek kalmaz.. zaten bütün konuları biliyor oluyorlar.. Tekrar etmek çok önemli
O dönemleri atlattık biz :) ama ben evde çalışırdım genelde zaten herkes işte olduğu için rahatsız olabileceğim bir durum yoktu. Ailem de bu konuda duyarlı ve düşünceli insanlardı o yüzden rahatsız olmamam için çok dikkatli olurlardı.
Aynen bende atlattım çok şükür şimdi ise iş hayatı koşturmaca, aileler evet çocuklarına sessiz bir ortamı sağlamalı evde kesinlikle katılıyorum size. :)
Evde de çalışabiliyorum ama okul daha iyi oluyor, evde dikkat dağıtıcı unsur çok. Okulun kuru sıraları ve bomboş duvarları daha güzel odaklanmamı sağlıyor.
Kesinlikle katılıyorum en önemli şey odaklanmak bunu sağlamak içinde çok sevdiğimiz bazı şeylerden en azından ders çalışırken uzak durmak olduğunu düşünüyorum sosyal medya gibi. :)
Evet. Izdırap gibi geliyor emin ol. Hayatımızın bir çoğu ders çalışmakla geçiyor köle gibi hissediyorum. Üniversiteye gidince de sanki iş hemen kapında o kadar çalışıp ortada kalan çok insan var. Eğitim çok değişik
Benim donemimde universite kazanmak cok zordu siz yine sanslisiniz ben de tembeldim 25 den sonra girdim anca simdide cikamiyom anasini satiyim Allaha sukur yqsimi gosyermiyorum yoksa kendini yuksek yerden asagi atardim
Yok o işin şakası da okumanın bence yaşı olmaz ben çok gördüm 50 60 lı yaşlarda üniversite okuyanları okumak içten gelen bir şey o yüzden çok iyi yapıyorsunuz bravo :)
Gaz verme bosuna okumanin bal gibi de yasi var inan 25 den sonra ogrencilik gitmiyor hele o 50-60 yasindakiler dirriniz gitmis fissiniz kalmis en fazla 20 yil daha surune surune yasiyacan neyine gerek
Önemli olan Telefonundan uzak durmak yani açık beya yanında olabilir ama mesajlaşmayacaksın, İnstagram da falan gezmeyeceksin. İnternette bir şey bakmak için kullanılır veya şarkı değiştirmek için