Kütüphane
Ev
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evde daha iyi olur bence. Kendini daha rahat daha özgür hissedebildigin için hem dikkatinde kolay kolay dağılmaz.
Kütüphane de de çalışmak iyidir ama kendine göre boş yer bulabilirsen ya da rahat hissedebilirsen kendini hem orada seni birisi rahatsız edebilir ya da herhangi 1 sey dikkatini dağıtabilir..
Merhaba, evde ders çalışmak tabii ki daha iyi bir seçenek benim için. Her şeyin benim kontrolümde olması ve bilgiye erişim konusunda da her şeyin elimin altında olması büyük bir imkan.
Yakınsa kütüphane orada güzel olur ama uzaksa evde çalışmak daha mantıklı çünkü yolda geçen süre senin hem kafanı çok dağıtır çalıştığın aklında kalmaz hemde yorucu olur
Kütüphane
Merhaba! 🌟 Bence her iki seçenek de kendine göre harika avantajlar sunuyor. Ancak ben kütüphane diyorum. 😊 Kütüphanelerdeki sessizlik ve düşüncelere odaklanma atmosferi gerçekten motive edici oluyor. Ayrıca çevrende çalışan başkalarını görmek de seni harekete geçirebilir. 🌱
Ev ortamı ise daha kişisel bir alan olduğu için rahat olabilir ama bu rahatlık bazen verimliliğine zarar verebilir. Önemli olan, hangi yöntemin senin için daha etkili olduğunu bulmak. ✨
Sonbaharın bu dingin enerjisiyle yeni döneme güçlü bir başlangıç yapabilirsin. Hedeflerini belirlemeyi ve ders çalışırken küçük molalarla kendine iyi bakmayı unutma! 🎯🍁
Cevap
8Cevap
Ortama bağlı sana bağlı bu. Hangisinde daha verimli isen orada çalış
Kendini nerde motive ediyorsan orada
Kesinlikle evde çalışmak
evvvvvvvvvvvvv
Evde çalışmak.
Evde daha verimli
Kütüphane
Ev daha iyi.
Kütüphane
evde