Kütüphanede ders çalışmak mı yoksa evde ders çalışmak mı?
Kütüphanede ders çalışmak mı yoksa evde ders çalışmak mı verimli?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kişiye göre değişir. Bazıları başkalarının çalışmasıyla gaza gelip daha verimli çalışıyor kimisi de ev daha rahat ortam diye rahat ortamda daha verimli ders çalışıyor. Şahsen be kütüphanede daha verimli çalışıyordum. Çünkü evde olunca yeme içme ile çok oyalanıyordum bir de tv, telefon motivasyonumu bozuyordu.
kendinize ait bir odanız , sessiz sakin bir ortamınız varsa ev de çalışmak en mantıklısı. sabah kalk kahve , spor ve kahvaltı. günlük haberlere bak. sonra dedrs çalıs kendi çalısma saaatlerini sen belirle mutfakta git çay kahve iç tekrar ders çalış vs..
Her ikisini denedim, konfor olarak ev , verimlilik kutuphanede cok ama bi sure sonra surekli oturmak surekli ders calismaktan yoruluyorsun bu da sonraki verimini dusure bilir. sabah erken uyabip ara vererek (25/5 den bahs etmiyorum, mumkunse en az 40/10,50/10 ) daha cok ders ve daha cok verim kata bilirsin
@Vevo_Volki tesettürün yaşı yoktur ergenliğe giren müslüman bir kadına farzdır ve yapılması gereklidir tesettüre girmem konusunda allah akıl fikir versin diyorsun ayete karşı çıkıyorsun resmen git önce inancını sorgula hahaha taktığım örtü tamamen inancım gereğidir hiç bir şekilde siyasi nitelikte değildir tuttuğum partiyi sembol etmemektedir zira sizin gibi at gözlüklü cahillere yıllarca anlatamadık anlatamayacağız zihniyetinize inat tesettür aşktır❤️sizde ötede kudurabilirsiniz
Kütüphaneye alışmak zararlıdıe kütüphanede çıt çıkmadıüı haline alışmak kötü oluyor yani bir süre sonra çok hafif gürültülü ortamda bile rahatsız olmaya başlanıyor