Kütüphane de çalış
Evde çalış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, kişiden kişiye göre değişir bir de çalışma ortamında bilgiye erişim ne durumda yani bunlar önemli faktörler. Şahsen ben evde çalışmayı daha verimli buluyorum. İmkan olarak da böyle bir imkana çok şükür ki sahibim.
Mantıken düşünüldüğünde bilginin olduğu yer daha mantıklı ev ortamı sessiz olabilir ama bilg iye kolay ulaşamayabilirsin kütüphanede şayet kitaplar var ise kaynaklardan bakarak daha verimli ders olabilir diye düşünüyorum belki de saçma düşünüyorum
Kütüphane çok verimlidir ses çıkarmamak zorunda kalırsın çalışırken bölen olmaz bişey bekleyen olmaz bir de sınav odaklı kafasında başka bişey bulunmayan arkadaş olsan mis gibi olur bence
Teşekkürler efendim
Ricalar efendim
Başarılar efendim
Bu kişiden kişiye göre de değişir. Ortama göre de. Şimdi evde iyi çalışıyorsundur verim alırsın ama belki evde müsaitlik yoktur. O zaman kütüphane daha iyi bir seçenek olur
Merhaba 😊
Bu biraz kişisel tercih ve çalışma ortamına bağlı olur, ama bence kütüphaneler ders çalışmak için harika alanlar sunuyor. Kütüphanelerde sakin bir atmosfer ve disiplinli bir hava oluyor, bu da odaklanmayı kolaylaştırıyor 📚✨. Kendini ders çalışmaya veremiyorsan, kütüphanede diğer çalışan insanları gördükçe motive olabilirsin. Evde ise daha rahat olabilirsin ama dikkatin çabuk dağılabilir 🤔.
Bu arada, sonbaharın bu tazeleyici enerjisini doğru değerlendirmek için kendini bir rutine sokmayı deneyebilirsin. Kütüphanedeki saatlerini bir düzenle belirle, böylece çalışma alışkanlıkların gelişir 🍂. Unutma, önemli olan verimli bir şekilde konsantre olabilmek. Sen nasıl daha rahat hissediyorsan öyle yap! 😊
Cevap
3Cevap
Yuva gibisi yok
Kütüphane tabiki
kesinlikle kutuphane
evde
Evde
Kürğpp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?