Avona üye olmak artık ücretsiz. Hiç bir para ödemeden sıfır lira ile avona kayıt olarak süper hediyelerden ve yüzde 33 kazanç fırsatlarından yaralanabilirsiniz. Avondan her satışınızdan yüzde 33 kar kazanırsınız. Yani 1000 liralık bir satıştan elinize geçicek kar ücreti 330 liradır. Ayrıca sattığınız kadar puan toplayabilir bu puanlarla elinize gelen panaroma kataloğundan hediyeleri seçebilir ve diğer siparişte hediyenizi alabilirsiniz. Avon Üyelik Şimdi Ücretsiz! Avon üyesi olmak bir ayrıcalıktır. Avon ailemizde sizide görmekten mutluluk duyarız. Avonda kendi işinizin patronusunuz
Bende yeni üye oldum ama cebime maddi bir gelir kalmıyor ayrıca okadar satış yapıyorum yardım aldığım bir avon çalışanına sordum faturada şu kadar kazandınız yazan yerdeki birim bana kar kalmadı acaba siz yardımcı olur musunuz
@avonglavon teşekkür ederim ama bu paylaşım epey önceden yapılmıştı sanırım. Arkadaşım için bilgi almak istemiştim o zaman ama oda yapmaktan vazgeçmişti. Benim bir ilgim şu an yok yani
@ezgisr EZGİ HANIM SİZE AVONDAN DAHA UCUZ HEMDE BİTKİSEL HEMDE %100 TÜRK MALI OLAN BİR MARKAYLA TANIŞTIRMAK İSTERİM. KAZANÇ SİSTEMİ ŞU AN VAR OLAN TÜM SİSTEMLERDEN ADALETLİ VE AVANTAJLI...05382495520 NOLU TELDEN WATSAPTAN YAZARSANIZ SİZE DAHA DETAYLI BİLGİ VEREBİLİRİM.
Merhaba arkadaşlar Türkiyeye yeni giriş yapan Uluslararasi büyük bir firmada çalışmak isteyen herkes bize ulaşınsin firma daha çok yeni müthiş kazanç planını kaçırmayın ilklerden olun!!! Bize ulaşın
Merhaba arkadaşlar Türkiyeye yeni giriş yapan Uluslararasi büyük bir firmada çalışmak isteyen herkes bize ulaşınsin firma daha çok yeni müthiş kazanç planını kaçırmayın ilklerden olun!!! Bize ulaşın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Size yardımcı olayım kazanç olmasa 14senedir avonda satış temsilci ve yöneticiyim
Avona üye olmak artık ücretsiz. Hiç bir para ödemeden sıfır lira ile avona kayıt olarak süper hediyelerden ve yüzde 33 kazanç fırsatlarından yaralanabilirsiniz. Avondan her satışınızdan yüzde 33 kar kazanırsınız. Yani 1000 liralık bir satıştan elinize geçicek kar ücreti 330 liradır. Ayrıca sattığınız kadar puan toplayabilir bu puanlarla elinize gelen panaroma kataloğundan hediyeleri seçebilir ve diğer siparişte hediyenizi alabilirsiniz. Avon Üyelik Şimdi Ücretsiz! Avon üyesi olmak bir ayrıcalıktır. Avon ailemizde sizide görmekten mutluluk duyarız. Avonda kendi işinizin patronusunuz
Bende yeni üye oldum ama cebime maddi bir gelir kalmıyor ayrıca okadar satış yapıyorum yardım aldığım bir avon çalışanına sordum faturada şu kadar kazandınız yazan yerdeki birim bana kar kalmadı acaba siz yardımcı olur musunuz
avon satışı yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz
İsterseniz hemen temsilci olabilir siniz emilim hazır diyorsanız hemen satış lideri yapabilir im
@sözenemine istersen hemen seni üye yapabilirim benimle irtibata geç
kizlar avona üye olmak isteyen varsa yardımcı olabilirim.. üyelik ücretsiz
ben avona kayıt yapıyorum eger ıstersenız yardımcı olurum
tabikide satabilirsiniz ben yapıyorum cok memnunum isterseniz yardımcı olrum
bilgi verirseniz bana sevinirim
genel olarak bilgi verebilir misiniz bende öğrenmek istiyorum?
@bulems merhaba 0 544 898 50 09 a mesaj atın avon fırsatlarını kaçırmayın
@ezgisr merhaba 0 544 898 50 09 uarayın ya da mesaj atın bilgi verebilirim size yardımcı olmak istiyorum
Özel den yaz canım bilgi veririm
@bulems bana ulaşın lütfen detaylı anlatayım size ilgili ve bilgili bir liderle çalışmak size de daha çok avantaj sağlayacaktır
@avonglavon teşekkür ederim ama bu paylaşım epey önceden yapılmıştı sanırım. Arkadaşım için bilgi almak istemiştim o zaman ama oda yapmaktan vazgeçmişti. Benim bir ilgim şu an yok yani
Avon temsilcisi olmak isteyen bana ulassin summer_9013@hotmail. com
tel 05439128725
merhaba ben avon takım öncüsüyüm. Dilersen bu konuda yardımcı olabilirim.
@ezgisr EZGİ HANIM SİZE AVONDAN DAHA UCUZ HEMDE BİTKİSEL HEMDE %100 TÜRK MALI OLAN BİR MARKAYLA TANIŞTIRMAK İSTERİM. KAZANÇ SİSTEMİ ŞU AN VAR OLAN TÜM SİSTEMLERDEN ADALETLİ VE AVANTAJLI...05382495520 NOLU TELDEN WATSAPTAN YAZARSANIZ SİZE DAHA DETAYLI BİLGİ VEREBİLİRİM.
avona uye olmak ısteyennnnnnnnnnn var mııııı yardımcı olalım
merhaba avon satış temsilciliği konusunda size yardımcı olmayı isterim,
Bundan 5-6 yıl önce bunlar modaydı şimdi daha değişik sistemler çıktı :D
bende bir firma önermek isterim ulaşırsan.
Merhaba arkadaşlar Türkiyeye yeni giriş yapan Uluslararasi büyük bir firmada çalışmak isteyen herkes bize ulaşınsin firma daha çok yeni müthiş kazanç planını kaçırmayın ilklerden olun!!! Bize ulaşın
dertsiz başına det alma derim avonda pek kar yok.
hmmm
Yo bnce ck karli canm
çevreniz yoksa satış zor yaparsınız
Başka bir firmayı öneririm.
hangisi mesela
Reklama girer mesaj atarsan oradan yazabilirim.
Avon yapmakicin özel den yazın bilgi veririm çok karlı bence
@Leylaugrag Bilgi verir misiniz? Mesajdan
@musicisover merhaba avon ve baska firmayla calisiyorum kazaniyorum
arkdaşım satıyordu yazın bıraktı...
kar yapıyor muydu?
çok yapmıyordu kendisi açısından söylüyorum çevresinde pek alıcısı yokdu ama senin çevren varsa sonuç daha iyi olabilir...
Ağzının iyi laf yapması lazım bide çevre lazım.
Geniş Çevren Olması Lazım .
Bunu hakkında sizi bilgilendirebilirim
ben yardimci olabilirim
Canim ben yardimci olayim sana
biraz yorucu ama güzel iş
çok kazandırmıyor arkadaşım avon ürünleri satıyor
Merhaba arkadaşlar Türkiyeye yeni giriş yapan Uluslararasi büyük bir firmada çalışmak isteyen herkes bize ulaşınsin firma daha çok yeni müthiş kazanç planını kaçırmayın ilklerden olun!!! Bize ulaşın.
sanmam
Boşver ya