Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Avon Satış Temsilcisi Nasıl Olunur?
Avon'un sitesinde satış temsilciliği başvuru formu bulunmakta. Başvuru formunda kişisel bilgilerini istiyorlar. İstedikleri bilgiler;
- Ad - soyad
- Doğum tarihi
- T.C. kimlik numarası
- E-mail bilgisi
- Adres bilgisi ( şehir, ilçe, mahalle, sokak, apartman no bilgileri)
- Posta kodu
- Telefon numarası
- Size ulaşabilecekleri gün ve saat bilgisi
- Avon'u nereden duyduğunun bilgisi.
Bu tarz bilgileri başvuru formunda doldurmanı istiyorlar. Daha sonra belirttiğin gün ve saatte seninle iletişime geçiyorlar. Başvuru formuna buradan tık tık! İletişime geçtiklerinde satış temsilcisi olup olmayacağının sesli onayını alıyorlar. Daha sonra adresine ürün kataloğu gönderiyorlar. Avon satış temsilcisi olmak işte bu kadar kolay. :)
Satış temsilciliğine adım atmayı düşündüğünde, en başta seni teşvik eden ve senin üzerinde kar alacak kişiler çok güzel gaza getirirler. Hep olumlu yanlar konuşulur vs. elini taşın altına koyduğunda iç yüzünü görmeye başlarsın.
Avon evet iyi bir marka ve Türkiye'de birçok kadın da ürünlerini kullanıyor ama satışını yapabilmek tamamen senin ikna kabiliyetin, sosyal çevren ve satış becerin ile alakalı.
Avon temsilcisi olmak konusunda enine boyuna düşün, öyle karar ver!
avon üye ol Avon Satış Temsilcisi Olmak Kazanç Getiriyor mu?
Evet güzel bir kazancı oluyor. Sattığınız ürün başına %25 ile %33 bir oranda kazanç elde ediyorsun. Yani ne kadar satış yaparsan o kadar para kazanırsın. Avon temsilcilerinin bu kadar ısrarla satış yapmalarının bir nedeni de bu zaten. Ayrıca Avon temsilcilerine hediye olarak ürünler geliyor. Satın aldıkları ürünleri de indirimli bir şekilde alıyorlar. Kargo ücreti de ödemiyorlar. Yani bakılınca gayet kazanç elde ediliyor. Hem satın aldığın şeyler başına para alıyorsun hem kargon ücretsiz hem hediye ürün veriyorlar hem de satın aldığın ürünleri indirimli alıyorsun. :)

avon satış temsilciliği kazanç getiriyor mu? Avon Kazanç Tablosu Nedir?

Avon kazanç tablosu sattığın ürünlerden yüzde kaç gelir kazandığını gösteren tablodur. Bu tablodan satış başına ve yaptığın kampanyalar başına ne kadar bir oranda gelir kazandığına bakabilirsin. Avon'a giriş yaptıktan sonra kazanç tablonu inceleyebilirsin. Avon'a giriş yapmak için Avon'a üyelik açman gerekiyor. Avon'a üye olmak için Avon'un sitesine girip üyelik açabilirsin. Sana hep Avon üye ol, derler. Tamam orası kolay, diyelim üye oldun. Bilmem ne Avon'dan şu kadar kazanmıştı hani, bilmem ne şuralarda Avon sayesinde konferanslara katılıyor dünyayı geziyordu. Ee, ne oldu? Eğer sen bu girişimde aktif rol oynamazsan bir gelir elde edemez aksine borçlu bile çıkabilirsin.
Eğer çevren genişse, ürünleri satarım ben diyorsan da denemekten zarar gelmez. Denersin bir. Satış temsilcisi olman için rakip markaları gibi fahiş rakamlar istenmiyor satış temsilciği başvurusunda. Şartlarını araştır, çevrende yapan samimiyetine güvendiğin arkadaşlarına danış bakalım. Kafana yatarsa harekete geçersin. Avon üyeliği ve satış temsilciliği ile alakalı detaylı üye yorumlarına buradan bakabilirsin. :)40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Avon ürünlerini yapan çok,kullananda,fakat herzaman söylüyorum, Sağlık Bakanlığından izni olmadığı için ve kendimde zamanında kullandığım ve memnun kalmadığım için tercih etmiyorum, kimseyede önermiyorum..Yapıcaksan Oriflame yap..2-3 tl fazla verirler en azından izinli ve bitkisel ürün kullanırlar..Yapıcağın işe önce sen güvenmelisin ki kefil olasın..
13 Yorumla
Soran+1 yılama bizim insanımız hep ucuza kaçtığı için avonu tercih ediyorlar. ben işin kar amacındayım
Soran+1 yılherkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. bilip de alıyorlar ben ne yapayım
Ben oriflame danışmanıyım.O daha karlı emin ol.Her ay hediye geliyor. ayrıca 80 90 tl lik ürün sütlerini 9.90 a alabiliyorsun.Avonda 400 TL civarı satış yaptığında hediye filan geliyor.Oriflame de öyle bir şey yok.
442 Yorumla
Soran+1 yılama onun alıcısı fazla olmuyor avon daha ucuzmuş gibi geliyor insanlara. bide onun karı sadece hediyeler mi? ne kadar ürün satman gerek aylık?
Soran+1 yılarkadaşlık isteği gönderdim. oradan konuşabilir miyiz? kararımı değiştirdim. oriflame üye olmak istiyorum. bu konuda yardımcı olur musunuz? ve daha fazla bilgi verir misiniz?
Soran+1 yılpeki aylık belirli bir limiti var mı? ne kadarlık satış yapman gerekiyor?
- +1 yıl
soran bende avon satıcısı olmak istiyorum aldığın bilgileri paylaşırsan sevinirim.
- +1 yıl
@eliffff1123 merhaba ELİF HANIM AVON TEMSİLCİSİ OLMAK İSTERSENİZ MAİL ATMANIZ YETERLİ.
- +1 yıl
avonda en cok satan ekıbın ıcınde neden sızde olmayasınız hanımlar her turlu suprızlerım var beklıyorum
- +1 yıl
avona uye olmak ısteyen arkadaşlar kariyer ve cok kazanclı bır ış sahibi olmak ıstıyorsan bana ulaşin usteliksermaya bile gerektirmeden kendi işinin patronu ol iltşm 05333647741
- +1 yıl
- +1 yıl
Merhaba arkadaşlar Türkiyeye yeni giriş yapan Uluslararasi bir firmada çalışmak isteyen , ek gelir isteyen , bol kazançlı dev bir firma !!! detaylar için benimle irtibata geçiniz hayatımızı degistirmek bizim elimizde geç kalmayın daha çok yeniii?
GAMZE GÖKTUNA - +1 yıl
@Vergillius
Benimle irtibata geçiniz
gamzemurat16@hotmail. com - +1 yıl
- +1 yıl
Merhaba arkadaşlar Türkiyeye yeni giriş yapan Uluslararasi büyük bir firmada çalışmak isteyen herkes bize ulaşınsin firma daha çok yeni müthiş kazanç planını kaçırmayın ilklerden olun!!! Bize ulaşın
- +1 yıl
Bende Avon satış lideriyim ve daha yeni olmama rağmen güzel bir ekip kurdum. Kazançları da buradan paylaşayım. İsteyen olursa ekibime beklerim :) Avonda bu ay acayip bir kampanya var. Mesela sana geliş fiyatıyla 200 liralık sipariş topla, hem açılıp kapanan göz kalemi, hem 30 ml Luck Edp parfüm, hem 50 Ml Mesmerize parfüm, hemde katalog fiyatından 66 lira kâr edeceksin. Ama eğer çevrem geniş ekipte kurabilirim dersen 4 üye bul, sen dahil toplamda 1000 liralık satış yapın. Yukarıdakilere ek olarak 50 Ml cherish parfüm+ 1 gram altın+ satış lideri olduğun için 100 lira+ satış hedefini tutturduğun için 50 lira+ ekibinin satışından ℅3.5 prim kazan :) tabi bunlar için hiçbir yatırım yapmicaksın, katalog ve numuneler benden, üyelik ücretsiz :)
- +1 yıl
Avona üye olmak isterseniz yardımcı okabilirim
- +1 yıl
oriflamede kar marjın çok olsada sürümün pek olmuyo tabi bu bulundugun çevreye göre değişir avon tüm kesimin cebine göre fiyatlar sunarken oriflame ürünler zor satıyor belkide bu yuzden sürüm yok..
- +1 yıl
@eliffff1123 sizi ben avına üye yapabilirim satış lideriyim
- +1 yıl
Meraba canım ben bağımsız avon satış lideriyim benden hertürlü bilgiyi alabilirsin mesaj atman yeterli
Avon temsilcisi olmak ister misiniz 💅💄 katalog ve üyelik ücretsiz 💵 her ay sipariş verme zorunluluğu yok,
% 33 kâr fırsatı,💰 3 ay boyunca birbirinden güzel hoşgeldin hediyeleri 🎁 ister kendinize aldığınız ürünleri daha uygun fiyata alın isterseniz isterseniz satış yapıp para kazanın 💵💵
Mesaj atın üyeliğinizi başlatalım ✔ - +1 yıl
Aynen Avon daha ucuz olduğu için herkes alıyor bide tanıdık marka üye olmak isteyen varsa mesaj atabilir yardımcı olurum 05447721891
- +1 yıl
Avon temsilcisi 👸💄💅olmak istermisiniz⁉❗ücretsiz üyelik💸, her ay sipariş verme zorunluluğu yok🐞,3 ay boyunca birbirinden güzel hediyeler 🎁🛍 ister kendi ürünlerinizi daha uyguna alın 👛 isterseniz satış yapıp para kazanın 💲💱 mesaj atın ✔hemen üyeliğiniz başlasınn... hem kazanıyoruz hem kazandiriyoruz.. haydi beraber kazanalım beraber büyuyelim💪👏
- +1 yıl
@eliffff1123 Avon temsilcisi 👸💄💅olmak istermisiniz⁉❗ücretsiz üyelik💸, her ay sipariş verme zorunluluğu yok🐞,3 ay boyunca birbirinden güzel hediyeler 🎁🛍 ister kendi ürünlerinizi daha uyguna alın 👛 isterseniz satış yapıp para kazanın 💲💱 mesaj atın ✔hemen üyeliğiniz başlasınn... hem kazanıyoruz hem kazandiriyoruz.. haydi beraber kazanalım beraber büyuyelim💪👏
- +1 yıl
- +1 yıl
Bende senin gibi yapamam diye başladım şu an avon satis lideriyim her ay düzenli prim alıyorum, sadece bunu bir iş gibi görmelisin, kazancını hediyelerinden sagliyorsun, üye olmak istersen avon satis ve üyelik sayfası NecibeEfendioglu na gir , daha detaylı anlatırım işi. .
- +1 yıl
avntemsilcikayit. com saçma sapan hurafeleri dinlemeyin. HANGİ SİTEME DAHİL OLURSANIZ OLUN SATIŞ YAPARSANIZ KAZANIRSINIZ. Ayrıca orflime vs hepsi boş en çok gideri olan network marketing markası avon dur. Hediyeler için para istemez sadece katalog şartı vardır 5 katalog 8 tl ve dünyanın hediyesi avntemsilcikayit. com girip inceleyin. satış liderleri denildiği gibi sizin izniniz olmadan sizin adınıza sipariş geçemez. Bu bir suçtur satış liderliği sona erer bu riski kimse göze almaz. Ayrıca borcunu ödemezsen tabiki icra takibine düşersin. hediye 1. paket 130 tl lik siparişe ilk 3 ay geçerli.2 ci paket 200 tl sipariş için geçerli sürekli mevcurt 3. paket 500 tl için geçerli 4. paket 800 tl sipariş için geçerli. ve hediyeler için para ödemesi yok ilk iki paket için 5 katalog 4 paketin tamamı için 10 katalog şartı var 15 tl sadece oh mis
- +1 yıl
@eliffff1123 merhaba ben satış lideriyim size yardımcı olabilirim
+1 yılBu işten köşe olanı hiç görmedim duymadım. Zahmetli bir iş biri alır para vermez,
Biri alır beğenmez insanlarla uğraşmak zor.11 Yorumla
+1 yılben kataloglarıyla ilgileniyorum.zıvanalık yapıyorum.iyi oluyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Merhaba arkadaşlar Türkiyeye yeni giriş yapan Uluslararasi büyük bir firmada çalışmak isteyen herkes bize ulaşınsin firma daha çok yeni müthiş kazanç planını kaçırmayın ilklerden olun!!! Bize ulaşın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
18Cevap
+1 yılHERKESE MERHABA BEN 4 AYDIR FARMASİ DANIŞMANLIĞI YAPIYORUM. DAHA ÖNCEDEN DE TUPPERWARE VE AVON YAPTIM AMA FARMASİ DE KAZANÇ SİSTEMİ HARİKA. ÜRÜNLER SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI AYRICA BİTKİSEL EN ÖNEMLİSİ DE %100 TÜRK MALI... HER ÜRÜNDE %30-35 KAR BIRAKIYOR. SATIŞ ZORLUĞU FALANDA HİÇ YAŞAMIYORUM ÇÜNKÜ ÜRÜN YELPAZESİ ÇOK GENİŞ KOZMATİKTEN TEMİZLİK GRUBUNA ŞİFALI KREMLERDEN TUTUN ACİL YARDIM SETLERİNE KADAR HERŞEY MEVCUT... BEN 4 AYDA KENDİ SİPARİŞLERİMLE LİDER DURUMUNA GELDİM. BİLGİ ALMAK İSTEYEN OLURSA SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM. ÜYELİK ÜCRETSİZ...0538 249 55 20 NOLU TELEFONDAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.
00 Yorumlayeni üye olduğunda sen değil senin üstündekiler kazanır hiç bi getirisi yok tek artısı kendine indirimli ürünler alabilirsin sağlam bişiler yapmak istiyosan çok manyak satış yapmalısın çok manyakta çevren olmalı yani sabırlı olucan takım öncüleri kendini düşünür seni değil .
20 YorumlaBenım eskı kız arkadaşım yapıyırdu; ayda sanırım 60 tl lık urun satman gerek ve 60 tl olmadan da ısteyemıyors unurunlerı 60 tl ye tamamlaman gerek.urun fıyatlarının yaklasık 3 de 1 ı sana kalıyor yanı karlı bır ıs ama satıs yaparsan tabı.
20 YorumlaEvde boş boş oturmayalım..💪 Eşimize destek olalım..👫Kendi paramızı kendimiz kazanalım..💵💰ne dersiniz👋 🤗😉
Avon bilinen markanın bir arada olduğu katalogla satış işidir. Üyelik ücreti yok, her ay sipariş zorunluluğu yok, %100 iade garantisi, aylik kampanyalarla ve İster kendi ihtiyaçlarınızı ucuza alın, isterseniz %25-33kârla satışını yaparak evinize katkıda bulunun..
Ücretsiz temsilci kaydı ve katalog talebiniz için mesaj bölümünden irtibata geçebilirsiniz..20 Yorumlaben oriflayim yaptım 30 kişilik ekibimle hiç bir yere varamadim üstelik hediye felanda yok hepsi paralı uyguna gönderiyorlar oriflayim bıraktım av ona başladım ekibimle beraber bu ikinci ayim ve bana kalan 900 para ve 4 parfüm avon diyorum ve yapıyorum ben gelirim nerden iyi gelirse onu yaparım
24 Yorumla- +1 yıl
Merhaba avona uye olmak istiyorum ama yabanci uyruklu öğrenciyim ikamet iznim ve gecici vatandaslik icin tc kimlik numaram var bursada ikamet etmekteyim üye yapa bilirmisiniz beni
- +1 yıl
@eliflammim yaparız canım hacerceylani@hotmail. com adresine mesaj at numaranı bırak ararım
- +1 yıl
@eliflammim yardimci olabilirim avon ve baska firma yla calisiyorum
+1 yılben hommbitkisel'e katıldım daha yeni, diğer markalardan daha kazançlı bir sistemi araşştırarak girdim. şu an ekibime üye arıyorum, gel beraber çalışalım.
bu sistemin diğerlerinden farkı 1 kişi altına 3 üye alıyor, 3 üyenin her biri altına 3 er üye ekliyor. böylece karı tek başlarına alamıyorlar. sürekli aşağı doğru bir destek söz konusu. ekibimizin başı sosyal medyada ünlü biri. ilgilenen olursa detaylı bilgi için instagram: hommbitkisel. huma00 YorumlaMerhaba 🙋♀️ Ben Avon lideri Büşra şimdi üye olan herkese özel paket hediyelerim var Benimle birlikte Avonda çalışıp hem aylık para hem de çeyiz eşyaları ve çeşitli ev hediyelikleri kazanmak istermisin? Her ay hediyelerimiz var. Çeyiz eşyalarını veya eksik ev eşyalarını tamamlayabileceğin güzel kazançlı bir iş.🌹senin gibi güzel bir bayanla çalışmak isterim harika bir ekibim var senide ekibimde görmek isterim 🤗🤝 @Avoncum50 hesabından takip edin bilgi vereyim 🌸her ay hediye kazanıyorum 🤭
11 Yorumla- +1 yıl
Bende avon satmayı düşnyorum ama zorlukları neler acaba
merhabalar ben de 2019 kasım ayından beri avonla ilgileniyorum ve işim bana iyi geliyor benim oturduğum yerden arkadaşımın komşusuyla tanıştım ve onun sayesinde başladım bu işe ayrıca senin satış liderliği olman içinde sl başlatmamız gerekiyor istersen benle beraber yapabiliriz
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar öncelik olarak avonun hiç bir satış limiti yoktur. 50 tl ve ustu alışveriş yapıldığında kargo ücretsiz oluyor. Ben yapıyorum ve kazanıyorum. Bazen kazandığım hediyeler nevresim tencere felan eğer ihtiyacım yoksa onları da paraya donusturuyorum sizde benim gibi kazanmak istiyorsanız ulaşmanız yeterli olacaktır daha ayrintili bilgi vereceğim :)
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar mehaba ek kazanç istşyorsanız çevrem geniş kazanç sağlamak isterim diyorsanız Avon fırsatlarını kaçırmayın kayıt olun hediye alın tavsiye verin hedşye kazanın sattıklarınızdar kazanç lşder olup ekip kurup pirim alın arayın detayları anlatayım hacerceylani@hotmail. com mesaj atın numaranızı bırakın arayıp detaylarını anlatayım Avonu
00 YorumlaArkadaşlar avon ürünlerinizi hem indirimli almak👜 hemde para👍 kazanmak üstün e birde hediye💄💅 kazanmak istiyorsanız mesaj atın görüşelim 😉🌷 tüm konularda yardımcı olurum 💫🛍💎 üyelik ucretsizdir. takımıma giren arkadaşıma 1 adet parfüm ayrıca hediyemdir
00 YorumlaBen avon temsilcisiyim kaydolmak isteyen herkes olabilir ürünleri karsız alıp kullanabilir ve dışarıyada satıp güzel karlar elde edebilirsiniz. İlk üç ay siparişlerinize ekstra hediyelerle destekte oluyor aylık kazanca vurursanız yabana atılır gibi değil iletişime geçin üyeliğinizi hemen başlatalım
00 YorumlaAvon üyelik temsilci ekipler var internetten arayıp bulabilirsin. En azından ne kadar nasıl kazanacağını sorabilirsin. Hatta bir tane buldum üye olabilirsin. https://www.ucretsizkayitol.com
00 Yorumla
+1 yılBen 3 aydır avona üye oldum 300 tl kazancım oldu bugüne kadar 10 hediyem oldu dahada 3 hediye gelicek :).5 üye yaparsanızda 352 tl kazanmış olucaksınız kendi satışlarınızın karı dışında. üye olmak istiyorsanız hala ben üye yapa bilirim sizi. ücretsiz üyelik 0 risk 0 ücretle işe başlıyorsunuz
00 YorumlaKar yapmak istiyosan oriflame daha karli avona gore.
Ama sana ikisindende cok kazandiracak baska bir firma onerebilirim. Bn bir ay oldu baslayali. Karım 300tl. Tabi gelen hediyerlerle. Ayrica kendinde gonul rahatlihiyla urunleri kullanabilirsin:) sen memnun kaldiktan sonra devami gelio zaten02 YorumlaAvon da hediye tok falan saçma sapan bilip bilmeden yorum yapmayın geliyo hediye artı 40 tl'yi geçin kargonuz bedava. Bence yapılması gereken bir iş. Aynı zaman da kuaförüm buda ek iş taş atıp da yorulmuyosunuz ya :) oturduğunuz yerden iş tavsiye ederim.
11 YorumlaBen satış lideriyim evet altına üye toplıyarak onlın magzanı açarak linkinide sosyal medyada paylaşımda bulunarak ürünlerinide satarsan evet gelir elde edebilirsin kayıt ücretsiz üye olmak istersen avon temsilci bul diye yaz google sonra temsilci numaramla kayıt olursan yardımcı olurum 05108459 bu benim temsilci numaramhttps://kozmetik. avon. com. tr/magaza/KARTAL
00 Yorumlamerhba
Avon
Ücretsiz üyelik
Sermayesiz iş
Her bütçeye uygun fiyat
Yüzde otuz üç kazanç
Hediye ürünlerden yüzde yüz kazanç
Süpriz hediyelerle dolu bir iş
Bol kazanç çok mutluluk
Eeee daha ne olsun
Yeni üyelerimize aktif oldukları aydan itibaren hediye gelecek ürünlerden bazıları gelin temsilcimiz olun kazanın00 YorumlaBen avon takım liderliği yapıyorum ve temsilciler arıyorum. Eğer düşünürseniz detaylı olarak her şeyi anlatırım. Musee kişinin dediği gibi 400 tllik satış yapıp hediye gelmesi diye bir durum yok 95 tllik satışta hediye kazanıyorsunuz ve yaptığınız satışların %33ü sizin karımız oluyor daha neler kazanacağınızı özel olarak anlatırım. Ayrıca artık oriflame alıcısı doğru düzgün kalmadı bile. Hala avon temsilciliği düşünceniz varsa bana ulaşabilirsiniz. Üyelik için herhangi bir ücret ödemesi yok.
011 Yorumla- +1 yıl
Avona üye olmak artık ücretsiz. Hiç bir para ödemeden sıfır lira ile avona kayıt olarak süper hediyelerden ve yüzde 33 kazanç fırsatlarından yaralanabilirsiniz. Avondan her satışınızdan yüzde 33 kar kazanırsınız. Yani 1000 liralık bir satıştan elinize geçicek kar ücreti 330 liradır. Ayrıca sattığınız kadar puan toplayabilir bu puanlarla elinize gelen panaroma kataloğundan hediyeleri seçebilir ve diğer siparişte hediyenizi alabilirsiniz. Avon Üyelik Şimdi Ücretsiz! Avon üyesi olmak bir ayrıcalıktır. Avon ailemizde sizide görmekten mutluluk duyarız. Avonda kendi işinizin patronusunuz
- +1 yıl
- +1 yıl
Öz elden yazarsan iz daha detaylı anlatrm
- +1 yıl
- +1 yıl
Üyelik için bende bilgi alabilirmiyim
- +1 yıl
@Ozgeylmzzz istersen yardımcı olabilirim karı yüksek 05354107315 ulaşırsan yardımcı olurum
- +1 yıl
bilgi alabilir miyim
çok geniş bir alıcı çevresi bulamazsan zorlanırsın.
13 Yorumla
Soran+1 yılalıcı çevresi bulamazsam bırakırım diye düşünüyorum.
Çok fazla çevren olması gerek ve önemli olan bu işte satmak değil çok üye yapabilmek diye biliyorum. Çevren genişse yapabilirsin.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSattığının %20 si sana kalıyor sanırım ve 75 liranın altında satarsan kargoyu sen ödüyormuşsun.
15 Yorumla- +1 yıl
İstiyorsan seni temsilci yapabilirim. Avon takım öncüsüyüm ?
02 Yorumla- +1 yıl
Evet karlı iş çünkü istediğin ürünleri indirimli alıyorsun ve kolaylıkla satış yapıyorsun üyelik ücretsiz denemek istersen sadece mesaj atman yeterli üye yapabilirim neden kendi kullandığın ürünlere daha fazla para veresin.
00 YorumlaBen uzun süredir Avon satış temsilcisiyim. Ailem olarak gördüğüm büyük bir ekibim var. Temsilci olarak hem kendi ihtiyaçlarını ucuza almak hemde para kazanmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler detaylı bir şekilde anlatıyorum 🤗
10 YorumlaAvonda liderim. Avona üye olmak isteyen. Avon konusunda bilgi almak isteyen varsa yardımcı olurum. Üyelikte Hiçbir ücret yok. Kendi ürünlerinizi uygun fiyata alabilir satış yapıp para kazanabilirsiniz. Avondan hediyeler kazanırsınız.
00 Yorumla
+1 yılAvon temsilcisi 👸💄💅olmak istermisiniz⁉❗ücretsiz üyelik💸, her ay sipariş verme zorunluluğu yok🐞,3 ay boyunca birbirinden güzel hediyeler 🎁🛍 ister kendi ürünlerinizi daha uyguna alın 👛 isterseniz satış yapıp para kazanın 💵💵
00 Yorumlamerhaba arkadaslar ben adanadan avon takım lideriyim bu ay avon a üye olana bol kazanç ve cok güzel hosgeldin hediyeleri var hadi vakit kaybetmeden sizde katilin aramıza kendi işinizin patronu olun kayit ücretsiz
03 Yorumla- +1 yıl
@spencerr MERHABA AVONDAN DAHA KARLI VE DAHA UCUZ ÜRÜNLERE SAHİP FARMASİ MARKASIYLA SİZLERİ TANIŞTIRMAK İSTİYORUM. ÜYELİK ÜCRETSİZ VE ÜRÜNLER BİTKİSEL AYRICA %100 TÜRK MALI... ÜRÜN YELPAZESİ DE ÇOK GENİŞ 7DEN 70E HERKESİN KULLANABİLCEĞİ MUHTEŞEM ÜRÜNLER MEVCUT.05382495520 NOLU TELDEN DAHA DETAYLI BİLGİ VEREBİLİRİM.
+1 yıloriflamede kar marjın çok olsada sürümün pek olmuyo tabi bu bulundugun çevreye göre değişir avon tüm kesimin cebine göre fiyatlar sunarken oriflame ürünler zor satıyor belkide bu yuzden sürüm yok..
10 YorumlaKAZANDIRAN FIRSATLARI KAÇIRMA!!! Ekibini kur veeeKazanmaya başlaEvinde kalarakEvine destek ol!!! AVON SATIŞ LİDERİ 0542 492 98 18 Whatsaptan iletişime geçiniz
00 Yorumla
+1 yılAvona veya farmasiye üye olmak isteyen bayanlar çok güzel bir ekibm var evde yapabileceğiniz bir iş üstelik sadece kârla kazanabilirsiniz kayıt olmak için cevap yazın lütfen
00 YorumlaHERBALİFE danışmanıyım arkadaşalr bende ürünlerimiz bitkisel tarım bakanlığı onaylı tamamen Is imkanı verebilirim sponsor BENİM çok büyük kazanç elde edebilirsiniz isterseniz
00 Yorumla
+1 yılPara kazanabilmek için tabii ki satış yapmak gerekir. Örnek her kampanya 1300 TL ve üzeri satış yapabilirsiniz. 300-400 TL kazanç + yine bu kadar hediye kazanırsınız.
00 YorumlaBen avonda satis liderym aylik gelrm 1 milyar ayruca yanndaki hediyleri saymaya bile gerek yok bir suru ayrica 400 tl satisa hediye degl 175 e alysnz hediye
00 YorumlaAvon temsilcisi olmak isteyen ulasabilir arkadas tavsiyesinde bulundugunuzda ve siparis verdiginizde cesitli hediyeler alabilirsiniz. Kendiniz icin de indirimli olarak urun getirtirsiniz haliyle
00 Yorumlasen yeterki yapmak iste avon destekçin herzaman gayette güzel kar payı var kimse birden milyarlar beklemesin ki bu her işte böyle güzel bir liderle çabuk yükselirsin bilgi ve üyelik için ulaşın.
00 Yorumla
+1 yılKızlar Avon gerçekten kârlı bir iş sizinle birlikte çalışmak isterim her ay sipariş verme zorunluluğu yok istediğiniz zaman da çıkabilirsiniz üyelik ve katolog ücretsiz dir 😂
01 Yorumlasevgililer gününde SEVDİKLERİNİZE özel hediye almak için AVON a üye olmanın tam zamanı 0 544 898 50 09 u arayın AVON un size özel fırsatlarını kaçırmayın
00 Yorumlatabi ki karlı bir iş benim aylık net 500 tl net gelirim oluyor hiç yorulmadan üstelik 300-400 tl lik de kendime alışveriş yaptığım halde bu kadar net kalıyor. Avonu seviyorumm
07 Yorumla- +1 yıl
bende avon satışı yapmak istiyorum nasıl yapabilirim
- +1 yıl
@sözenemine avon üyelik için 0 544 898 50 09 a mesaj atın yeterli
- +1 yıl
@sözenemine merhaba emine avon üyeliğiniz oldumu 0 544 898 50 09 arayabilir ya da mesaj yazabilirsiniz size bu konuda yardımcı olabilirim
- +1 yıl
@sözenemine uye oldunmu olmadıysan ben yapabılırım
- +1 yıl
@sözenemine bana ulaşın lütfen detaylı anlatayım size ilgili ve bilgili bir liderle çalışmak size de daha çok avantaj sağlayacaktır ;)
- +1 yıl
@sözenemine bana ulaşın hemen yapalım avona kayıt 05427838126 arayın
- +1 yıl
@sözenemine hemen yardimci olayım mesaj at bilgi vereyim beraber calisip kazanalim
Merhaba arkadaşlar ben avon satis lideriyim istersen bizle çalış yeni bir ekip ve daha kolay coz avon karlı bir iş çok müşterisi olan iş 100 güvenlir olan is
00 Yorumla
+1 yılKizlar suanda kayit ucreti yok eger kayit olmak isterseniz hic bir kaybiniz
Olmayacak eger kayit olmak isterseniz şu an da cok avantajli Mart katalogu hemen kayit yapayim00 YorumlaBen temsilciydim takım öncüsü oldum eğer çevren genişse ve konuşmayı seviyorsan eğer çok karlı bir iş bence nerede oturuyorsunuz yardımcı olmaya çalışayım.
00 YorumlaMerhaba biraz geç oldu ama yeni üye oldum .
Ben Avon Temsilcisiyim ve şimdi Takım Öncüsü oldum.
Çok memnunum satışlardan %33 kar elde ediyorsun onun dışında güzel hediyeleri var03 Yorumla- +1 yıl
@ezgisr Evde boş boş oturmayalım..💪 Eşimize destek olalım..👫Kendi paramızı kendimiz kazanalım..💵💰ne dersiniz👋 🤗😉
Avon bilinen markanın bir arada olduğu katalogla satış işidir. Üyelik ücreti yok, her ay sipariş zorunluluğu yok, %100 iade garantisi, aylik kampanyalarla ve İster kendi ihtiyaçlarınızı ucuza alın, isterseniz %25-33kârla satışını yaparak evinize katkıda bulunun..
Ücretsiz temsilci kaydı ve katalog talebiniz için mesaj bölümünden irtibata geçebilirsiniz..
Ben avon temsilcisiyim istediğin şekilde yardimci olabilirim
30 Yorumla
+1 yılBen Avon temsilcisiyim. Üye olmak , bilgi almak isteyenlerle iletişime geçebilir im. sedaavon06 instegram adresime beklerim
10 YorumlaBir kaç saat önce sorulmuş bir soru bu.Geriye gidip biraz cevabını bulabiirsin.
00 YorumlaArkadaşlar eger avono uye olmak isteyen varsa gelin beraber kazanalım ve urunleri % 30 indirimli alırsınız
00 YorumlaBende avon satış lideriyim karı güzel hediye çok nasıl kar yaparsınız daha fazla bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim
00 YorumlaBen 13 yıldır satıyorum hem karı var hemde güzel hediyeler var istersen seni temsilci yapıp ekibime alabilirim
00 YorumlaAvon yapmak isstermisiniz kazanci ve hediyeleri süper bilgi için ovon lideriyim ulaşabilirsiniz 05533011254
00 YorumlaMerhaba ben avon satış lideriyim eger sizde istiyorsanız buyrun beraber ilerleyelim ücretsiz üyelik hiçbir kaybınız yok 🤗
07 Yorumla- +1 yıl
@Ayçaa1230 isterseniz size yardımcı olabilirim
- +1 yıl
@Ayçaa1230 05533011254 ara avon lideriyim bilgileri verim kayit yapalim seni 😍😘
- +1 yıl
@Ayçaa1230 yapalım üye
- +1 yıl
@Ayçaa1230 05413460184 Avon satış lideriyim her türlü yardımcı olurum. Beni dineldikten sonra olup olmamak senin kararın ama olacağına garanti veriyorum. Ben üyelerime ekstra yardımcı oluyorum. Bu numaraya mesaj bırak geri dönüş yaparım 🤗
+1 yılkadınlar gününe özel katologumuzla hemen satışa basla kendi işinin patronu ol
her ay sunulan hediyeleri kacırma00 YorumlaAvon urunu alcak bulman lazım ki cogu akıllı kısı almaz.
00 YorumlaBen temsilciyim kesinlikle kari var üye olmak istersen ara beni 05530122402
00 Yorumla
+1 yılAvona üye olmak istersen yardımcı olabilirim satış lideriyim.
00 YorumlaCok karli bir is size yardimci olabilirim avon satis lideriyim
00 YorumlaCok karli ben para ve hediye kazaniyorum temsilciyim senide uye yapabilirim
00 YorumlaBen yapiyorum karlı tabi bana ulaşmak istersen mesaj at
00 Yorumla
+1 yılAvon çok karlı bence yapıyorum ve memnunum üye olmak isteyen varsa yapabilim
00 Yorumla
+1 yılAvon grup lideriyim çok karlı bir iş üye olmak istryenlere yardımcı olabilirim
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Avon satış temsilcisi olmak istiyorum. Gelir getirir mi, karlı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat