Üniversite mezunuyum. bir tanış ecza deposuna alalım seni orda çalış dedi. Ne iş yapılır orda? Çalışan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
İlaç sayimi, kontrolü ve bilgisayara kayıt işlemleri yapar. Ve gelen ilacı depolara yerleştirir.
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki kadınlarda mı depolara yerleştiriyor? Kadınlar orda ne iş yapar tahminen? Bana ne iş verirler sence?
- +1 yıl
Erkeğin yaptığı işleri yaparsın. Kadin erkek farketmiyo. O saydığım işleri yaparsın işte. Bir gün ilaç dizersin ertesi gün dizdiklerinin kaydını elektronik sisteme aktarırsin.
- Soran+1 yıl
Anladım da ben normalde mühendisim. Bana bu işimi yaptırıcaklar?
- +1 yıl
Gıda mühendisinin eczane deposunda ne işi var ona kaldımı?
- Soran+1 yıl
İş bulamıyorum. Çalışmak da zorundayim kpss dershaneye gidiyorum. Haricen burs geri ödemem var. O yüzden. Ne yapıcam bilemedim.
- +1 yıl
Eczane deposunda sırf gıda muhendisisin diye sana ayrıcalık tanınmaz bunu demek istiyosan. Sonucta itfaiyecilik yapan mühendisler de var malumun.
- Soran+1 yıl
Hımm. Anladım
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
İlaçların sayımı yapılır kolay iştir. Kaçırma girişimi çalış işi öğrenmeye bak. Ne mezunusun?
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Gıda. Peki kadınlarda mı depolara yerleştiriyor? Kadınlar orda ne iş yapar tahminen? Bana ne iş verirler sence orda? Yani vasıflı elemanı temizlige vermezler herhalde 🤣
- +1 yıl
Gıda mühendisi Misin
- Soran+1 yıl
Evet. Gıda mühendisiyim
- +1 yıl
Acil bir durum yoksa iyi bir iş ara bolumunle ilgili. Kaç yaşındasın
- Soran+1 yıl
22 . Yeni mezunum. Is bulamıyorum. Bulduklarımda sehir dışında. Ailem sehir icinde uygun buluyor. Bunun dışında zaten bende kpss çalışıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
hamallık işte ilaç kolilerini getir götür yapacan
015 Yorumla- Soran+1 yıl
Ciddi misin? Başka iş yokmu?
- Soran+1 yıl
Başka ne yapıyorlar? Yani masabaşı bisi var mı?
- +1 yıl
a) İlaçları, kimyasal maddeleri ve diğer yapma eczacılık ilaçlarını etiketlemek, b) Alınan ilaçları ambalajından çıkarmak ve depolamak, c) İlaçları raflara yerleştirmek, d) Rafları , tezgahları ve diğer çalışma yerlerini temizlemek, e) İlaç şişelerini, cam laboratuar şişelerini ve diğer donatımı temizlemek ve sterilize etmek, f) Siparişleri sarar ve teslim etmek, g) Sınai ve zirai ilaçlar gibi tıbbi olmayan müstahzarları siparişe göre hazırlayabilir, h) Makyaj malzemesi, jilet ve parfüm gibi ilaç dışındaki eşyaları satabilir, vb. görev ve işlemleri yerine getirir. Bunlar şimdilik aklıma gelenler
- Soran+1 yıl
Vasıflı kadın elemana bunu mu yaptırıcaklar yani?
- Soran+1 yıl
Bilmiyorumki. Orda iş ayarlarım demişti. Ne işi ayarlanabilirki bana orda o zaman?
- Soran+1 yıl
Mesela yüksek mertebesi nereye kadar? Neler olabilir. Ben bilmedigim icin senden fikir alıyorum buarada. Çok soru sorduysam kusura bakma. Konu üzerinde aydınlanmaya çalışıyorum.
- Soran+1 yıl
Bence müşterilerle ilgilenmeye verirler direk... tip olarak da uygun oldugumu söyledi.
- Soran+1 yıl
Yani.. depoda taşıma bilmemne işleri olmaz umuyorum.
- Soran+1 yıl
Hımm..
Bölümün ne
011 Yorumla- Soran+1 yıl
Mühendisim
- Soran+1 yıl
Gıda
- Soran+1 yıl
Bilinen bir firma. Bilemiyorum şimdi hangi depo olur.
- Soran+1 yıl
Nereye kadar yükselebilirsinki?
- Soran+1 yıl
Aa çok iyi. Ama şey duydum. Müdür eczaci olmak zorundaymış.
- Soran+1 yıl
Anladım. Umarım düzgün bisi olur.
işe girdin mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar