+1 yılOperasyona çıkmak istemiyorsan girme hiç askeriyeye, devlet memurluğunda masa başı görev bulunur elbet.. bu soruyu ters sormanı beklerdim, asker olmak istiyorum masa başı görev vermezler değil mi diye!!
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten o manada sordum kardeşim. Asker olmak istiyorum ama masa bası istemiyorum operasyon falan istiyorum
Soran+1 yılSoruyu güncelledim tamamdır
- +1 yıl
Ok 👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünyanın hiçbir ülkesinde kadın asker ve polisleri ne toplumsal olaylarda ne de terör olaylarında aktif olarak kullandırmazlar. Devlete boşa zarar yani , hep geri hizmette görev yapıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Ama başka meslekte düşünemiyorum. Ya ama yarbay Songül Yakut vardı şehit olan. O operasyonlara falan çıkıyomuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Harp okullarını basıp günahsız çocukları al aşağı ettiler. Bence asker olma bu devlet için.
06 Yorumla
Soran+1 yılBende çok araştırdım. Darbe olunca tum askerlikl okullarındakiler atılmış. Alakasi olmayanlar fetoyla falan bulunmuş milli savunma universitesi var ya oraya alınmış nette yazıyodu
Soran+1 yılDerslerim baya iyi ailem tıp hukuk falan istiyo ama hayatim boyunca istemedigim bir meslegi yapmak istemiyorum
Soran+1 yılBelki fikrim degişirse bunlari düsünürüm sağol
+1 yıloperasyona çıkmayıp yatacak halin yok tabi ki çıkarlar
51 Yorumla
Soran+1 yılInşallah öyledir
+1 yılÇıkıyorlar diye biliyorum kardeşim. Ama operasyona da çıksan her türlü evrak işleride yapıcaksın. Allah yardımcın olsun.
10 Yorumla
+1 yılBende subay olmak istiyorum masa başi filan değil ama amacım baya araştırdım
10 Yorumla
+1 yılbirini vurabilirmisin ki
01 Yorumla
Soran+1 yılAsker olunca hemen gittigin ilk gunden onu bunu oldur demiyolar ki
tak tuk tak tuk : D
06 Yorumla
Soran+1 yılYani
Soran+1 yılYa allah aşkına düzgün cevap vermiceksen git
- +1 yıl
Askerler ölmez, Şehit olur bu bir. Sen dışarda gezip tozabiliyorsan, oturup telefonunda vakit geçirebiliyorsan Askerlerimizin sayesinde bu da iki. Sen rahat otur rahat yemek ye diye Askerlerimiz Şehit oluyorlar.
- +1 yıl
dediğin şey hiç hoş değil bu ülkede binlerce kadın asker, polis arkasında gözü yaşlı eşler, çocuklar, anneler, babalar, sözlüler bıraktı. Ayrıca bu ülkede askeriyede kadın komutanlardan eğitim alan erkekler var. Sence bu kadınlar nasıl komutan oluyor, nasıl silah eğitimi dövüş eğitimi veriyorlar iki dakika da vuruldukları için mi? iki dakika da vuruldukları için mi askeri alanda bu kadar güçlü olan bir ülkede komutan oldular, oluyorlar. Siz erkekler olarak kendinizi bir halt sanmayın. Yeri gelir bu beğenmediğiniz kadınlar olarak sizleri tek parmağımızda oynatırız. nene hatunlar, fatma analar, sabiha gökçenler bu ülkeden çıktılar başka ülkeden değil. Şimdi kes sesini haddini bil!
- +1 yıl
Ya oğlum kes sesini
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar