Arkadaşlar dershanesiz 8 saat calismayla 4-5 ayda hemşirelik kazanilirmi temel zayf
Cevabın nedir?
+1 yılYorumları okudum, başın sağolsun öncelikle. Azmin için tebrik ediyorum, umarım istediğin gibi olur her şey. İlk olarak temel derslerinin konu anlatımlı ve soru kitaplarını alman lazım, konu anlatımlı videoları internetten de bularak izleyebilirsin bayağı faydasını görürsün. Daha sonra bol bol soru çöz, ne kadar çözersen o kadar soru tipi görerek öğrenmen kolaylaşır ve pratiklik kazanırsın. Sınavlara iki üç ay kala denemelere gir, olmazsa al evde ya da kütüphanede süre tutarak çöz. Ayrıca Türkçe'de hızlı okuyarak çözmek önemli olduğu için günde 40 soru süre tutarak mutlaka çöz, okuma anlama becerin gelişir. Gerçekten istersen ve düzenli çalışırsan yapamayacağın şey yok, yapanlar nasıl yapıyor çok zeki oldukları için değil çalıştıkları için, bunu sakın unutma. Başarılar
16 Yorumla- +1 yıl
Çok tsk ederm en az kaç saat calismaliym sizce
- +1 yıl
allah gönlünüze göre versn
- +1 yıl
Saat odaklı değil, konu odaklı çalışmalısın bence. Yani mesela pazartesi günü matematikten bir konuyu iyice öğren, sorularını çöz, biyolojiden bir konuyu oku ve soru çöz, bir de Türkçe'den 40 soru çöz. Salı günü fizik ve geometri için aynı şekilde çalış. Bu şekilde planlı çalışırsan daha iyi olur. Mutlaka yapamadığın soruları sor, öğren, bu yüzden eğer birilerine sorma imkanın yoksa çözümlü soru bankaları alman daha yararlı olur. Bir gün 8 saatte bitirirsin, diğer gün 9 saatte; konuların ağırlığına ve öğrenme hızına bağlı. Yapamadığın zaman moralini bozma, tekrar tekrar öğrenmeye çalış, bol bol tekrar yap
- +1 yıl
Sağolun size de
- +1 yıl
Çok TSK ederm
- +1 yıl
Rica ederim
Günde 8 saatle tıp kazanılır be. Eşit ağırlık olmama rağmen ortalama bir yerde hemşirelik geliyordu. Çalış, fazla kasmana gerek yok
15 Yorumla- +1 yıl
5 saat nasl peki
- +1 yıl
Ya çok sagol hakkini nasıl oderim
- +1 yıl
Allah razı olsun sende inşallah gönlünce olsun
+1 yılkazanılır dersanesiz mimarlık kazandım. İkinci yıl dersaneli hazırlandım daha iyi bir mimarlık okulu kazandım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
+1 yılBen hiç çalışmadan kazandım sen de yaparsın alt yapına da bağlı çok da çalışıp strese girmek de doğru değil verimli olmasına bakmalısın gönlünce olsun :)
05 Yorumla- +1 yıl
Temel şu an zayif çöktüm ailm vefat etti calismak zorndaydm hep bir yerlerde blgm sfrlandi bu yüzden tedirgnm
- +1 yıl
Tedirgin olmamalısın o çalışmalarını olumsuz etkiler... sakin olmaya bak... dediğim gibi zamandan çok verim önemli bir öğretmen olarak söylüyorum :)
- +1 yıl
Peki yapılabilirmi zmnda az kaldı
- +1 yıl
Yapabilirsin güven kendine 💪🏻
- +1 yıl
TM çok saol güvendm kendime sayende
+1 yılOlur herkes dershaneyle kazanmıyor ki sen hedefine göre ilerle kimi zaman 5 kimi zaman 8 saat çalışırsın bırakma ama
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru çok saol kardes
+1 yılcalisirsan olur dershanede de cok bisey olmuyo zaten
04 Yorumla- +1 yıl
Ya gidemiyrm ztn parasiZliktan nasl calismam laZm
- +1 yıl
youtubede birsuru video var ordan izle kafanin takildiguni okulda hocaya sor
- +1 yıl
Ya çok saol
- +1 yıl
merhaba bende hazırlanıyorum yorumun banada motive oldu , benim hocam yayınlarinin video ders kitabı ve soru bankasını aldım her dersin sayısalim ve temelim yok öyle yap istersen ve evde varsa testin konu bitiminden sonra ek test çöz az zaman kaldı bu yüzden her konu sonrası test çözümü izle sonra testden çöz çıkmış sorular çıkart o konuyla ve 2günde bir deneme çöz bilmediğin yerleri yapma konuları öğrenince dönersin ben böyle düşünüyorum bende yapacağım çok zaman alır ama dene günlük her ders için bir tyt bir ayt Çalış
+1 yılKazanır
00 Yorumla
+1 yılKazanır.
02 Yorumla- +1 yıl
Ciddnmi npmm lazm
- +1 yıl
Çalışman lazım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Dershaneye gitmeyen bir insan 4-5 ayda hemşirelik kazanabilirmi günde 8 saat yeterlimi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat