Devlet olsun özel sektörde çalışmak olsun 3 bölüm için ayrı ayrı işsiz kalınır mı?
Cevabın nedir?
+1 yılisisizm asla iki yıllık tavsiye etmiyorum Bölüm arkadaşlarımın hepsi işsiz özellerin hiç biri almıyor İstanbul'da basvurmadim özel kalmadı tanidikla bile giremedim almiyorlar staj tecrübesi dışında tecrübe istiyorlar çalışmış olarak paramediklerde işsiz boşuna iki senenin harap etme hemşirelik oku kesin iş bulursun çalışma alanları çok geniş çünkü huzur evi rehabilitasyon merkezleri yemekhaneye iş avm leri hastaneler yoğun bakımlar vs vs daha da çok vae ama anestezi de sadece ameliyathanede sin ve şu an kadro dolu ozellere de ve her özel de anestezi etkileri ve teknisyeni calsitirmiyorlar mesleğimiz bazı hastanelerde yok sayılıyor. ayrıca olan bir hastanenin ameliyathane odası toplam 6 küçük çaplı hastanelerde ise 2 ve bu kişiler zaten oralarda senelerin vermiş insanlar yeni bir hastane açıldığında da işe aktarma yapıyorlar bu senelerdir çalışanları birde demet okumassan staj yerini kendin ayarlamak zorundasın özelde staj yapacaksan 1500-2500 TL vereceksin bir ameliyathane odasında bir tekniker bulunuyor hastayı sadece induksiyonu da doktor geliyor birde ameliyat bitince ekstubasyon da onun dışında amelyt ta bir komplikasyon gelişirse ondan sen sorumlusun ve tedavi sürecini swn başlatmak zorundasın hasta eğer kardiyak arrest olur ise yani ölürse seni kat a çağırıp sorguluyorlar. He diyelim ki iş buldun verdikleri maaş acibadem de bile 1450 TL bu kadar strese değmez boşuna okudum keşke okumasay dim. Rakip eledigimi düşünüyorsan hastanelere gidip bilgi al. son 3 senede 10 bin mezun verildi herkes işsiz atamalar da yok ama yinede sen bilirsin geleceğin açık olur inşallahhhhh
01 Yorumla
+1 yılHepside
04 Yorumla- +1 yıl
Hepsi issiz kalır
- +1 yıl
Artık o iş sıkıntı bölümden ziyade uyanık olman lazım ya da sana yakın mesleği bul. Tıp dışında hiç bir bölümde garanti yok. O gün avukat tanıdık vardi yanına gittim dilekçe yazmaya başlamış parayla durum vahim yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
+1 yılKalmaz
04 Yorumla- +1 yıl
Ya belki kazanamazsın devlet hastanelerinde çalışamazsın ama özel hastanelere alım yapılır. İşsiz kalmazsın.
- +1 yıl
Aynen ricalar :)
+1 yılHayır ben isliyim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hemşirelik-Paramedik-Anestezi bu bölümlerden mezun olan işsiz kalır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat