Mango'ya satış danışmanlığı için iş görüşmesi yapmaya giden var mı?İlk görüşmede ne sorarlar?Nasıl giyinmeli?Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl-dekolte giyinme
-yanında cv olsun her zaman
-mangoyu araştır sitelerinden falan incele
-maaş konusunda ilk başta onlar söyleyecek verceği meblayı sonra sana uygun olup olmayacağını söyleyeceksin
-soru cevap şeklinde olursa fazla konuşma
-kişisel bilgilerinden yanii satışta faydalı yönlerin örneğin hemen güven veririm veya yüzün bebeksidir bana kolay güvenirler gibilerinden bastırıcı yanii satışta işe yarayacak özelliklerinden bahsedebilirsinn...
-bize ne katmayı düşünüyorsun ? seni niye mangoya alalım diye sorular gelince yukarıdaki kişisel özelliklerinden ve kariyerr hedeflerinden bahsedebilrisin..10 Yorumla
Hafıf klasık hafıf sor gıyın mesala guzel bı etegın veya guzel bı pantolonun uzerıne de guzel bı gomlek ya da tısortle gıyebılırsın. Ama tısortu basıt sıfır yakalardan secme kesınlıkle yanı olgun olmaya calıs makyajını abartma sade guzel konumda olsun. sacını topuz veya at kuyrugu tarzında yaabılırsın .
14 Yorumla
Neden mangoda çalışmak istiyorsun, ne açılardan uygun olduğunu düşünüyorsun gibi şeyler sorarlar.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
çok konuş. canlı ve hareketli ol. başvuru yaptığın mağazaya personel aranıyorsa müdür hemen işini ayarlar. maaş gayet iyi. hatta part olanlar ortalama 2000 tl alır. mağazanın potansiyeline göre daha da artar. yol artı yüksek multinet. çok kasma girmek zor değil. sadece görüşmede canlı ol. mağaza müdürü tatlı konuşur genelde. sizin gibi bir müdürle çalışmayı çom isterim de 2 gün sonra başlarsın
00 Yorumla
+1 yılFiziğine bakarlar mutlaka haberin olsun.Bir çekiciliğin olmalı.
10 Yorumla
+1 yılSen ne giysen yakışır sana.SENİN RUHUN GÜZEL
10 Yorumla
+1 yılağzın laf yapacak ve ikna yeteneğin olacak yeter.
10 Yorumla
+1 yılMango'nun nasıl bir tadı olduğunu sorarlar
01 Yorumlagit görüş sonra adını mesaj at
02 Yorumla
+1 yılsana neden biz diyeceker sende onlara neden siz de
00 Yorumlamango severmısn :P
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi