pazarlama alaninda kariyer yapmak istiyorm cok mu zor sizce? satis pazarlama isi? pazarlama uzmani veya yurtdisi yurtici satis sormlusu?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılyoo bence gayet zevkli bir iş ama işini aşkla yapanlar icin. zorunluluktan yapılırsa çok zordur gezmek dolasmak o kadar insanla muhattap olmak herkesin harcı degildir
02 Yorumla
Soran+1 yılgezmek dolasmak derken kapi kapi dolasip pazarlama yapmaktan mi bahs ediyorsun> :(
- +1 yıl
evet altına araba verir genelde şirketler sende dolaşırsın. masa başı olan varsa bilmiyoruım
+1 yılZordur ama istedigin mevkiye geldinmi emir alan degil emreden olursin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Pazarlama cok zor degil iki veya 3 ay icinde cok rahat bir sekilde yapabilirsin bunu suna dayanarak soyluyorum wodafonun musteri temsilciligini yaptim orta satis pazarlama yani tele satis yapmistim tecrubem bu yonde
00 Yorumla
+1 yılPazarlama bir şirket için en önemli departman. Işletme okursun pazarlayacağın ürünü ve sektörü seçersin gerekli sertifikaları toplarsın ehliyet de alırsın sonrası sana kalmış. Istersen açıkta bile okursun
00 Yorumla
+1 yılHer işin zorluk derecesi vardır elindeki ürünü karşındaki insanin eksigine göre satacaksın çok iyi laf yapman gerekiyor resmen onun elindeki ürüne ihtiyacı olduguna inandirman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılne satmak istediğinize bağlı... şahsen ben tıbbi mümessil olmak isterdim...
00 Yorumla
+1 yılSatacağın şeye bağlı diş macunu satacaksan zor ama kurumsal bir firmada pazarlama yapacaksan kolay satacağın mal kendi kendini satmalı
00 Yorumla
+1 yılTicari zekan varsa kolay
00 Yorumlaher isin zorlugu vardir
00 YorumlaKesinlikle evet ama iyi kazanırsın
00 YorumlaTamamen senin ikna kabiliyetine bağlı bir meslek.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzordur başın agrır uğraşmak
00 Yorumla
+1 yılAğız kokusu lilletin
00 YorumlaHayir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Öncelikle önemli bir düzeltme yapmak isterim.
Sözünü ettiğin iş satış işidir, pazarlama değil. Pazarlama üretim öncesinden başlayıp satış sonrasına kadar devam eden analiz ve strateji işidir. Genelde de masa başında yapılır.
Gelelim satış alanında kariyer yapmak fikrine:
Haydi hayırlı satışlar :)