Oyuncu olmak istiyorum hatta tiyatro hocamda ajansa falan basvur cok güzel bir kızsın değerlendir dedi ama ne biliyim cok basvuranlar var bana sıra gelirmiki diye düsünmüyorum değil cokmu zor oyuncu olmak?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şeyleri bana da dediler senelerdir ismekte tiyatro yaparım. kaç ajansa başvurdum yok eğer torpilin yoksa yapımcı akraban sevgilin yoksa olmuyor. anca işte sosyal medya da fenomen olursun o zaman olur. yoksa şu an müjdat gezen mezunları boşta yakışıklı güzel tipler. bunun nedeni torpili olmaması. 10 15 saat 40 lira için çalışıyorlar. ona bizim komşuda gidiyor eğitim olmadan. ajanslar figuranlık için. tadığın varsa tümay ozokur, gaye sökmen e vs. gir o zaman şansın olur. onlar başvuru kabul etmiyo çünkü. benim gitmedğim ajans kalmadı.
117 Yorumla
Soran+1 yılher ajansa ücret ödedin mi peki?
Soran+1 yılbenim arkadasımda basvurmustu ona geri döndüler ama elemelere falan cagırdılar
Soran+1 yılyani o dedigin isimlerden eğitim almalıyım öylemi?
Cevap sahibi+1 yılYa mesela imc, family, erberk bunlar belli bir ücret alıyor net fiyatı değişmiştir. Genelde figuranlık gibi ama mesela arada reklama gönderiyorlar en az 500 kişi vardı gittğim deneme çekiminde gelenler listesinde. Yani aşırı aşırı dikkat çeken ve eğitimli olman gerekir ki kazanabilesin. hatta listeyi baya inceledim sıra beklerken müjdat gezen, beykent oyunculuk vs. anladım şans yüzde 1 bile değil reklam için. mayadroom var figuranlık ajansı o ücretsiz ona gideni alıyorlar. deneyimliysen küçük diyaloglar veriyorlar işte hemşire, sekreter vs.
Cevap sahibi+1 yılO elemelere herkesi çağııryorlar elinin resmini at yine çağrılırsın
Cevap sahibi+1 yıleleme değil o para alma tuzağı
Cevap sahibi+1 yılfoto paraası diye alıyorlar guya
Cevap sahibi+1 yılHayır bu dediğim isimlerden eğitim alman bir şeyi değiştirmez. gaye sökmen eğitim falan yok tanınmışlarla çalışıyo. tümay ozokur atolye var ama maalesef ben beğenmedim arkadaşım ses kaydı falan atmıştı o da beğenmedi. anca tanıdığın varsa bu ajanslara kaydolursan öyle hani hocalarını falan devreye sokup çok tanınmışsa. yoksa imkansız bu ajanslara girmen
Soran+1 yılbenim eğitimim var ama yine almayı düsünüyorum profesyonel bir yerde sonra o belgeyle gitsem yinemi olmaz ki?
Cevap sahibi+1 yılo belgeden benim kaç tane var bir bilsen. ismek, meb onaylı tiyatro, ayla algan. ama belki reklam için erberk te şansın olabilir. gaye sökmene girmek isteyen kaç fakulte mezunu var ama almazlar oraya kıvanç falan var sen düşün. torpilin varsa belki
Soran+1 yılhedefim cok tanınan bir oyuncu olmak degil zaten dedigin gibi reklamlarda falan şansımı denemek icin yani öyle asırı hevesli değilim sadece bir istek
Cevap sahibi+1 yıleğer öyleyse gaye sökmene falan ihtiyacın olmaz zaten. çok yetenkli ve dikkat çekiciysen erberk in reklamlarından belki şansın olur. yani dersen ben başrol dizi film istiyorum 1m takipci istiyorum o zaman çok çok zor.
Soran+1 yılYok zaten o birden bire olmazki zamanla olur öyle bisey olsada
Cevap sahibi+1 yılgeçen afra saraçoğlunu özcan deniz instada keşfetmiş işte şans yüzüne gülmesi de bir faktör 2 gün sonra kötü çocuk vizyonda
Soran+1 yılaynen çok sanslı
Soran+1 yılhayat bazen tatlıdır diye bir dizi var ya ordada yeni oyuncular cok var
Soran+1 yılmesela simay barlas erberk ajanstan cıkmıs
Ben 1 ay once bir ajanja basvurmustum. Ilk mail attilar gitmesim bugun aradilar ve sms attilar tamam gelicem dedim ama secmelere diye cagirip yok menajer icin yok egitim icin bilmem ne diye para isteyenler var yani yapman gereken disardan tiyatro egitimi alip sonra guvenilir bir ajansa basvurmak daha avantajli bana gore
03 Yorumla
Soran+1 yıleğitimin var zatenn
Soran+1 yıleğitimim*
+1 yıl8 senedir sinema sektöründe çalışıyorum kolay oyuncu olan yok..
08 Yorumla
Soran+1 yılvine cekenler scorp çekenlerin çogu simdi dizi oyuncusu oldu kolay degilde ne yani
Soran+1 yılkim gercekten emek vererek oyuncu olmuski
Soran+1 yılyeni oyunculardan bahsediyorum ama
- +1 yıl
evladım oyuncu var oyuncu var onların hepsi sönüp gidiyor sürekliliği olmayan işer sinema sektörünü bilmediğin burdan belli
Soran+1 yılBilmiyorum zaten bildiğimi kim söylediki benim aklıma sadece tiyatro hocam böyle bisey soktu bende mantıklı diye düşündüm
- +1 yıl
kim hocan
Soran+1 yıltanıyacağınızı zannetmiyorum
- +1 yıl
çoğunluğunu tanırım ünlü isimlerden tabiki
Gerçekten istiyorsan dene, kolay bir hayal var mıdır ki? :)
16 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın🙂
Soran+1 yılşu an İstanbul'da değilim ama üniversiteye istanbula gelcem hazırlık okurken basvurmayı düsünüyorum
Soran+1 yılgüvenilir ajanslara basvurcam😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
Yoo valla olanlari görünce herkes olabilir 😄elini sallasan oyuncuya deyiyo hepsi çok mu profesyonel sanki dene şansini neden olmasin
23 Yorumla
Soran+1 yılaynen olmasada denicem en azından icimde kalmaz😊
Soran+1 yılaynen tesekkürler🙂
+1 yılBen bı ara başvurdum bı fotonu attım sonra mesaj attılar whatsaaptan bı kaç foto daha istediler attım para falan istemediler aradan iki gün sonra geri dönüş yaptılar yüzünüzü bir reklam yönetmeni beğenmiş diye Ankara mamaka çağırdılar yol parasi konaklama bize ait dediler sadece 1 ya da 2 günlük bir çekim olacak 2500 artı 500 prim verilecek dediler bı tarihte verdiler eğer gelecekseniz bu tarihte adınıza bilet alalım diye isim olduğu için gidemedim keşke gideydim😏
00 YorumlaHayallerinin peşinde koşmazsan bilemezsin. Deneyip görmen lazım
10 Yorumla
+1 yılNamusundan olmak istersen git ajanslara.
dikkat et de kendini Fake agent de bulma.31 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var ki
+1 yılgelir sıra oyuncu olmak için güzel olmak gerekmiyor zaten ama zor yani ailen izin vericekmi gecelere kadar senaryolarda olmana otellerde kalmana
015 Yorumla
Soran+1 yılailemde destekliyo
- +1 yıl
o zaman bence bir sorun olmaz başvur ama kaliteli ajanslara kayıt ücreti alan ajanslaroda tavsiye etmem
- +1 yıl
avşar ajans iyi bak
Soran+1 yılerberk ajansı düsündüm ben
- +1 yıl
erberkde iyi bak
- +1 yıl
neşe erberk
Soran+1 yılüniversiteye gectigim zaman basvurcam
- +1 yıl
o zaman zor olur
Soran+1 yılsanmıyorum zor olacağını simdi sınava hazırlanıyorum daha zor olur üniversitede hazırlık okurken basvururum
- +1 yıl
anladımda hazırlık okadar basit değil
Soran+1 yılingilizcem var zaten
- +1 yıl
ne güzel kendini geliştir almancada öğren
Soran+1 yılnedenki
- +1 yıl
geliştirmen oyunculuk alanında daha iyi yerlere gelebilmen demek
Soran+1 yılyok yani almanca öğrenmemi kasdettim
Dediğin gibi çok insan bu işi istiyor o yüzden öne çıkman için artıların olmalı oyunculuk eğitimi almış olman yabancı dil müzik aleti bilmen bir spor dalında iyi olman vs gibi şeyler ne kadar varsa o kadar şansın artıyor bu işte
00 Yorumla
+1 yılDandik ajanslara gidersen başın yanar
00 Yorumla
+1 yılbiraz fedakarlık yapman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBasvur ne kaybedersin
10 Yorumla
+1 yılTiyatro hocan sana yavşıyor
13 Yorumla
Soran+1 yıltiyatro hocam bayan
- +1 yıl
Tiyatro hocan lezbiyen
- +1 yıl
Şaka yapiyorum bak gizli :D
çok zor
011 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yıliyi daha abarttın sende simdiki oyuncuların hangisi adriana lima kadar güzel
Soran+1 yılSans isi oldugu kesinde sen güzellige yorum yaptın
Soran+1 yılAllah allah niye rezil olacakmışım her ajansa başvuran rezilmi oluyo
Soran+1 yılözenmiyorum sadece mantıklı geldi olmazsa olmaz bisey kaybetmem en azından denemis olurum
+1 yılOyunculuk Belgen Olması lazim
02 Yorumla
Soran+1 yıloyuncu olmadan oyunculuk belgesi nasıl oluyomuş
- +1 yıl
Oyunculuk Eğitimi Alman Lazim Sonra aldıgın Belgeyle oyuncu olursun
Çok zor...
03 Yorumla
Soran+1 yılneden ama
Soran+1 yıltamam
+1 yılşans işi biraz
00 Yorumla
+1 yılSans isi
00 YorumlaEvet, zor
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ama
çok zor
01 Yorumla
Soran+1 yılnedenkii
gelir
00 YorumlaHayır
00 YorumlaBende istiyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Değerli kardeşim,
Bir tiyatro hocasından bahsediyorsun. Kim, çok merak ettim.
Bence oyunculuğun eğitimini alırsan ayakların daha sağlam yere basar. Elbette ilk tercih bir konservatuardır. Olmadı mutlaka bir oyunculuk atölyesine katıl.
Güzellik, önemli bir avantaj. Ama ilk şart değil. Ortalıkta pek çok güzel kız ve yakışıklı erkek var ve hepsinin hayali hemen bir dizide bir rol kapıp oradan yürümek. Ama hiç de öyle değil. Rakiplerin çok. O nedenle senin de silahlarının güçlü olması gerekiyor. Bunların başında da eğitim geliyor.
Hiç eğitim almadan da oyuncu olunabilir mi? Evet, mümkün. Hocanın dediği gibi iyi araştır ve bir ajansa başvur, bakalım şans ne kadar gülecek sana.
Başarılar dilerim.
Merhabalar Ben Yaren Özdemir, eserlerinizi ve çalışmalarınızı ilgiyle inceledim ve ruhuma çok güzel bir şekilde hitap etti. Sizin gibi bilen birisine kendimden bahsetmek ve bu isteklerimi nasıl gerçekleştireceğime dair bilgi edinmek isterim. Ben 16 yaşında meslek lisesinde moda tasarım okuyan birisiyim. Hedefim başarılı bir oyuncu olmak ve şuanda senaryolarını yazdığım işleri gerçekleştirmek. 2 tane tiyatro metnim, 3 tane sinema film senaryom ve bir tane de 10 bölümlük kısa film senaryom var. Hiçbir zaman hedefim magazine çıkmak bir dizide oynayıp reklamlara koşmak olmadı. Her daim hedefim insanların bastırdığı duyguları gün yüzüne çıkarmak ve benden için "Çok güzel işler yapıyor" denmesi oldu. Bu yeteneğimi kendi çapımda fark ettikten sonra başka bir mesleği yapabilmeyi hiç düşünmedim çünkü ben sanatın ve edebiyatın her haline aşık biriydim. İsterim ki işlerimi 50 yaşında ki birisi izleyip geçmişine gitsin, 17 yaşında ki birisi izleyip feyz alsın... Kısacası bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Konservatuar okuduktan sonra mı ajanslara gitmeliyim? Hangi okulu tercih etmeliyim? Sadede gelince ben bu sevda için ne yapmalıyım?