Eve size saçma gelebilir babam mutahit ve ben eşit ağırlıkçıyım lise sonum matamatiğim 0 özel üniversite okuyacam yurt dışında ya da Türkiye'de matamatiğim yok sizce yapılabilirmi?
Cevabın nedir?
+1 yılhocam mimarlık diploması için okulda gösterilen matematiği yapmak zorundasın bu kaçınılmaz son ama mesleği yapmak için mantığını hayal gücünü e yani biraz da matametugini de kullanmalısın yani evet şart.. ayrıca baban müteahhit diye mimar olacaksın diye birşey yok diploma için okuyacaksın okuma ortalık parasıyla okuyup zikktirboktan binalarla dolu şahsen onlarda aptalca mimarın hatasını yakalıyorum gülüp geçiyorum: )
12 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim benim babam sadece mutahit değil bende inşaat sektörünündeyim yaşım 19 ikinci binamı yapıyorum emlak işleri yapıyorum sen oturdun yerden öyle böyle diyemezsin matamatiğim imladan autocet yapan birisiyim diploma ne için istenir bide bunu söyleyim sana süper zeka her yaptım inşaat için kendi imzamı atmam lazım ve mimarlık şirketi kurmak için bu şart bide bunu söyleyim sana benim yakındım sorun ileri düzey matamatik ben işte bu konuda eksiğim arkadaş ! Bu dersleri hep gördüm zaman okuma iştahım kaçıyor ;) bu baba parası da değil alın teri kendi paramla okuyacam yurt dışına çıkıp tanımadın insanlar içinse böyle tutarsız yorumlar paylaşma saygı çercevesinde konuş.
- +1 yıl
tutarsız mı ben bir tutarsızlık göremiyorum. diploma imza içindir başka ne işe yarayacak... soruda kendini iyi ifade et o halde saygısız değilim sana zıt gitmek için de görüş yapmıyorum.. ileri düzey matematik bilmek de gerekmez temeli birkaç birşey bilmek gerekir o kadar gerisini zaten autocad civil 3d gibi programlar hallediyor ki onda da kolaylık var lisp lerle hallediyorsun zaten geriye kalan sadece hayal gücü başka birşey kalmıyor...
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Temel matematik yok daha gitsende o üniversite bitmez
00 Yorumla
Matematik olmadan nasıl hesaplama yapacaksın çizim için.. matematik olmadan olmaz anlayacağın.
217 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar bilgisiyar bütün işi bitiriyor diyorlar zaten toplama çıkarma karakök bu gibi kolay matamatik konuları tamam dediğim ileri düzey matamatik yok bende okey 😊
- +1 yıl
ergenlere ölüm.
- +1 yıl
Rulin tamam boş şeylerle uğraşma herkes işine :)
- +1 yıl
@Rulin olmaz tabikide
- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
La sen ne boksun bir sus diyoruz sana ne arkadaşı ya git başka yerde kavga et insanın istemediği kişilerle muhatap olma ya iyi misin nesin sen.
- +1 yıl
Ben diyom kavga etme ya az sus motorun soğusun bana Laz'ım olan bilgileri verdin eyvallah şimdi sus motorun biraz soğusun dinlendir ya.
- +1 yıl
La kızım git şurdan yazma diyorum ben kazanmak derinde değişim okumak derdindeyim yurt dışında özel üniye gidicem. lale kim kimi savunuyor ya malı sana sus dedim kimle kavga ettiğini Bile bilmiyorum ! Delimisin nesin olum sen sus yazma laftan anlamıyormusun yazma sadece tamamen boşsun.
+1 yılMatematik de gerek tabii ki ama biraz uğraşla halledilebilir gibi
17 Yorumla- +1 yıl
Anladım :))
- +1 yıl
Bazı derslerin içeriği biraz lise fizik kimyaya benziyor. Geometriyle de aran iyi olsun, sürekli ihtiyacın olucak. Bir de haberin olsun, autocad bilmek ayrıcalık değil onu herkes yapıyor😄
- +1 yıl
Yoğ yav :)) ben sadece çizim yapmayı severim projeleri felan yurt dışına gidicem özel üni ingilizcemde iyidir istediğim tek şey ne biliyormusun bir güzel bir projeçizimci ve diploma:)
- +1 yıl
Sen galiba mimarlığı kolay zannediyorsun ama neyse...
- +1 yıl
Yazılım mühendisiliğinden inşaat mühendisliğinden makine mühendisliğinden elektrik elektronik mühendisliğinden kolay oldunu biliyorum..
- +1 yıl
Hepsini görmüş geçirmiş gibisin jsjsd
- +1 yıl
Hepsiyle arkadaşım bayan :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Naptın sen şimdi :d en gerekli mesleklerden birisi
Çalışırsan yaparsın zor değil11 Yorumla- +1 yıl
Bişey yaptığım Yok yurt dışında okul arama derdindeyim teşekkür ederim kardeşim :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 608 cevap paylaştı. hayır şart değil, bellirli oranlara göre küçültüyorsun maket durumunda zaten.
2-3-4. sınıflarda zaten bilgisayar üzerinden yapıyorsun18 Yorumla- +1 yıl
autocet çizmeyi severim Çünkü projelerle büyüdüm ben eğer Yok cidden çok mutlu olurum :))
- +1 yıl
alttaki cahilin birisi şey demiş matematik olmadan nasıl işlem yapacaksın diye, mühendislik değil ki bu türev, integral kullanasın.
Sadece ilk yıl kullanırsın matematiği ( o matematik bile sayılmaz ).
O da cetvellerle oran küçültme atıyorum bir odanın maketini yaparken 1/20 oranında küçülterek yapman gerekir bu da işlem değil cetvel gerektirir.
- +1 yıl
kizim kafan mi iyi? birinci sinifta matematik alanindan sadece oranlar kucultme dedim. Bu mata bile girmez. Matematikten anladigin koklu uslu sayilarsa daha fazla muhattap olma lutfen.
matematik dediginiz turev integraldir asil.
lütfen uza surdan hicbir halt bilmiyor geliyo burda bos yapiyo.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 306 cevap paylaştı. yok ya ne. matematiği 😂
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 736 cevap paylaştı. Evet sart
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam