+1 yılMeslek lisesinde amp kolay bir bolum atp orta bir bolum amp (anadolu meslek programi) de üniversite kazanmak imkansız atp de belki üni sınavından kendini yırtsan 300 330 alırsın çünkü temel katmıyor bu yüzden en kötü anadoluyu seç meslek seçme en azından anadolu lisesi bir temel yapar kendini yırtsan 450 alırsın anadoluda okursan.😊😉
00 Yorumla
üniversite okurum diyorsan anadolu ama yok ben mesleğimi elime alim bana yeter diyosan meslek lisesi bence kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum anadoluyu seç neslek lisesinin ortamı çekilmez (meslek lisesi okumuş biri olarak söylüyorum)
23 Yorumla
Soran+1 yılMeslek lisesi mezunuyum ortamının da gayet samimi olduğunu düşünüyorum. :D
Ben işçi olmak istiyorum liseyi bitirsem yeter diyorsan hiç yorma kendini meslek lisesine git ama yoo ben okuyup doktor öğretmen mimar vs ol cam diyorsan anadolu
10 Yorumla
Üni okuyacaksan anadolu okumayacaksan meslek bu kadar basit
45 Yorumla
Soran+1 yılSaçma bir düşünce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eger lise bittikten sonra kultur derslerine calisir universite sinavinda zorlanmam dersen meslek ama zorlanirim benim onu lisede ogrenmem lazim dersen anadolu
20 Yorumla
+1 yılİlerisi için ne düşündüğüne bağlı. İyi bir üni de iyi bir üni istiyorsan Anadolu. Meslek lisesi çıkışlı olup iyi bir bölüme gitmek biraz zorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım ben anadolu tutturdum meslegi seçtim her dönem takdir teşekkür aldım sence hangisi 12 sınıfım? anadoluya girsem 55 60 ortalamayla geçmektense meslek lisesinde 70 üstü olur ortalaman meslek daha iyi diye düşünüyorum.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa bide yine bir iyi yanı var meslek ögreniyorsun biyomedikal bilişim daha bir sürü güzel bölüm var.
- +1 yıl
Fakat en azından meslek lisesinden mezun olduğunda üniversiteyi kazanamasan bile vasıfsız eleman gibi gezmeyeceksin, elinde bir mesleğin olacak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnadolu bence. Sen mi gideceksin :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden cevap vermiyorsun ki :/
Soran+1 yılBir meslek lisesi mezunu olarak psikoloji bölümü okuyorum
+1 yıleğer çalışkan biri değilsen meslek tabiki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkokullu var burda hesabı silin @KizlarSoruyor
10 Yorumla
+1 yılanadolu tabi ki
20 YorumlaAnadolu
10 Yorumlafen lisesi
10 Yorumla
+1 yılanadolu iyidr