bu sene lise 3 oluyorum ve eşit ağırlık seçtim çünkü bir hedefimin olduğunu (hukuk) düşünüyordum ama ne yazıkki sayısal fikri aklımdan çıkmıyorve ben çok fena arafta kaldım... benim sözelim çok iyi 10. sınıf sayısalımda iyiydi... biyolojiyi seviyorum ve yapabiliyorum fizik ve kimyanın sözel kısımlarınıda.. bu yüzden bu sene iyi bir anadolu lisesinin 10. sınıflarının 3. sü oldum.. fakat bölümn seçmeye gelice çakldım kaldım.. sayısaldan bir tek fizikten korkuyorum çünkü 9. sınıfta hiç iyi değildi kimyamda pek iyi sayılmazdı. eğer sayısal seçerseç diş hekimliği okumak istiyorum.. annem ne kadar sen bilirsin desede meslek seçeneği çok fazla olduğundan sayısal okumamı istiyor.. (bana belli etmesede). babamda hukuk konusunda arkamda duruyor.. sonuç olarak ikiside beni destekliyor kararlarımda ama ben karar veremiyorum... lütfen tecrüberlerinizi , düşüncelerinizi benimle paylaşıp bana yardımcı olun...
Cevabın nedir?
Bende senin gibi kararsızım
Yani şimdi eşit ağırlıkta ya hukuk ya da psikoloji var ama ben kimle konuştuysam herkes kendi bölümünü istedi fen lisesindeki arkdaşım sayısalı seç dedi anadolu lisesindeki arkadaşım eşit ağırlığı sec dedi o yüzden çevredekilerin dediklerini yapma30 Yorumla
+1 yılsayısalda meslek seçeneği fazla ama bu seçenekler senin isteklerine ne kadar uygun? hukuk istiyorsan kafa karıştırmaya gerek yok tm seç tabiiki
40 Yorumla
+1 yılBende senin gibi kararsızdım mf seçtim tm den daha yüksek yapabilirdim tm seç bence ama eğer mf seçip edebiyatı vb dışardan yaparım diyorsan mf seç mf seçersen mat ve geo daha iyi olabılır ama eger edebiyata bakabılcegıne ınanıyorsan
22 Yorumla
Soran+1 yılpeki mf mi okuyosun şu an çok zorladımı seni
- +1 yıl
ya ben bu sene seçimimi yaptım =) puanım ve sıralamamda iyi ama tmden daha yüksek yapabilceğime inanıyordum ve zorladımı diye sorarsan tabikide zor organik kimya dinamik alternatif akım gibi zor dersler ben tmden çalışıp girmiş olsaydım çok iyi bir puan alcağımı düşünüyordum yani senın gelecegın karısmak ıstemem ama yetenklerıne vb bakbenım gıbı tıp kazancam diye kendını zorlarsan olmayabilir =)
+1 yılsayısal tercih et eğer matematik geometri yapabiliyorsan. diğerleri hallolur
24 Yorumla
Soran+1 yılgeometri ve ben... maalesef heralde en uyumsuz ikiliyiz aramız hiç mi hiç yok :( ama ben matematiği bölüm seçerken pek öenmsemedim tm ve mf de deileri mat. olduğu için
- +1 yıl
öyle ama tm cinin matematiği ile sayısalcının bir değil. sayısalcı çok daha iyi. senin nasıl?
Soran+1 yılmatematik herzaman en zorlandığım ve korktuğum ders oldu.. konudan konuya başarım değişiyor ama pek başarılı olduğum söylenemez
- +1 yıl
sayısalda hedefine ulaşacağına inanıyorsan sayısal seç o zaman. disiplinli ve yüksek iradeli değilsen çalışma konusunda tm seç o zaman da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
2Cevap
9. sinifta bile sıkıntı çektiysen lys feniyle baş edemezsin
30 Yorumla
+1 yılTmde ele avuca gelen iki bölüm var hukuk ve psikoloji ama ikisini kazanmak da zor (özel ünivler hariç) O yüzden mf seç derim hem seçenek çok hem de iş bulma şansı daha iyi
00 Yorumla
+1 yılhedef hukuksa eşit sğırlık dğer insanları boşver kendi seçimlerin ve sen
30 YorumlaHukuk istiyorsan kesinlikle tm seç, benim de sayısalım gayet iyiydi fakat hedefim doğrultusunda tm seçtim ve şimdi psikoloji öğrencisiyim. Hedefinden şaşma!
30 Yorumla
+1 yılSayısal. Ben çok pişmanım sayısal secmedigim için. Sagisalda çok çok daha alternatif var hem
00 Yorumla
+1 yılBende bu durumdaydım. Eşit ağırlık seçtim çünkü hayalım hukuktu. Emin ol şu an çok mutluyum bu yuzden eşit ağırlık bence
00 YorumlaSayısal seç ama dişhekimi olmaaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılnedeeen :((
- +1 yıl
Valla tıp oku daha iyi.. ataman daha kolay olur.. dişhekimleri öyle kolay atanamıyor, uzmanlık da şansımı zorluyorum bende.. mezun olunca boşluğa düşüyorsun.. özellerde çalışmak istesen suyunu çıkarıyorlar.. öğrenciliğinde pratik yoğun geçiyor, teorik de cabası.. tıp oku sadece ders çalış geç işte..
+1 yılsayısal
21 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden sayısal?
+1 yılBence tm seç. Ancak ygs'de fen de çalış.
10 Yorumla
+1 yılSayısal
00 YorumlaSayısal.
00 YorumlaEşit
20 YorumlaSayısal tabiki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sayılsal mı eşit agırlık mı karar veremiyorum.. yardım edin lütfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat