Grafikerim ama meslek değiştirip hayalim olan diş hekimliği okumak istiyorum. çok mu geç artık?
Cevabın nedir?
Okumak için geç değil tabi ama diş hekimliği zor bir meslek ve öğrencilik yılları ayrı bir zorlukta gerek teorik gerek pratik olarak. Kendime güveniyorum yaparım dersen yolun açık olsun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha yeter yaşlanmaya başlıyorsun bu yaştan sonra ne okulu git evlen yuva kur çoluk cocuk yap bir sey yap sanki daha kac yıl yaşiycan
16 Yorumla
Soran+1 yılEvlenip çocuk yapmak gibi bir planım yok 35 den önce
Cevap sahibi+1 yılHe aynen 35 den sonra evlen sonra çocuk yap görenler de seni çocuğun dedesi zannetsin hayatı bu kadar erteleme çabanız niye çocuğunla aranda uçurum yaş farkı olucak farklı nesil olacaksinız birbirinizi anlayamayacaksınız o yaştan sonra daha hiç yapma daha iyi çoğugun gelecek 15 yaşına sen olcan 50 yaşında hiç hoş degil bence
Soran+1 yılYanlış düşünüyürosun bence.. Ayrıca çok genç gösteriyorum gerçekten :))
Cevap sahibi+1 yılSenin düşüncene saygı duyuyorum tabiki ama bana kalırsa hayat ertelenmemeli bu evlenme yaşları kızda en geç 25 erkek de de 30 olmalı 😂
Soran+1 yıliyide hayat evlenmekten ibaret değil ki :) diş okurken evlenebilirim belki kırmayayım seni :) Aşık olabileceğim biri çıkarsa karşıma tabi
Cevap sahibi+1 yılHayat evlenmekten ibaret demedim bende zaten sen dedinya 35 den önce evlenmem diye 35 geç bence onu dedim sadece 😄yani hic evlenmem diyorsan o ayrı ama oyle bir dusuncen yoksa erken olmasi daha iyi bence
Hiç bir şey için geç değildir abicim 🙂
12 Yorumla
Soran+1 yılçoğu öğrenci benden yaşça çok küçük olacak tek çekindiğim nokta bu ama aşılır galiba :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0Cevap
+1 yılBence degil. 30 yasindan sonra ogretmenlikten falan istifa edip yurtdisina gidip akademiye yonelenleri gordum
10 Yorumla
+1 yıl5 yıl daha okurum diyosan
11 Yorumla
Soran+1 yılsorun değil
Değil değil değil
Mis gibi iki meslek👍🏻10 Yorumla
+1 yılgeç değil
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayır değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı