Ic mimarlık sayisaldan aliyor. Fakat ic mimarlik ve cevre tasarimi esit agirliktan. Farklarini arastirdim ama pek bisi bulamadim. Ic mimar olmak istiyorum. Zor mu gelecegi ve kazanci var mi bilgi almak istiyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİç mimarlık işin matematiğiyle ilgilenir. İç mimarlık ve çevre tasarımıysa daha çok Design ile iç içedir. İç mimar fen matematik gibi hesap kitap gereken dersler görürken iç mimar ve çevre tasarımcısı sanat dersleri alır göze hitap etmeye çalışur.
Kısacası iç mimar bir yeri işlevselliğini ön plana çıkarırken iç mimar ve çevre tasarımcısı hem işlevselliği hem sanatı ön plana çıkarır.
Ha unutmadan iç mimar ve çevre tasarımcısı iç mimardan biraz daha fazla yeri tasarlama yetisi var. :)
1. elden bilgi buyurun efendim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadasim iç mimarlık okuyor ve cidden zorlanıyor. Ben de bisey sorayım, misal benim ygs puanim 240 diyelim. Ama tercih edeceğim bölüm 250-260 arası. Yine de tutma ihtimali var midir?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok değil. Çünkü üniversite ogrenci alirken tercih eden ogrencilerin en yukseklerini alıyo. Lisede belki 5 10 puan farketmez ama üniversitede 1 2 puan bile büyük risk. Kendi puanınla esit ya da en az 1 2 puan dusuk okullarin gelmesi daha garanti
Cevap sahibi+1 yılDevlet üniversitesi hayal oldu o zaman desene.
+1 yıliç mimarlıkla iç mimarlık ve çevre tasarımı arasındaki tek fark '' ve çevre tasarımı'' dır :))))
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Birisi iç mimarlık, diğeri iç mimarlık ve çevre tasarımı. Fark bu
00 Yorumla
+1 yılIc mimar olursan mimarim demede !!! Ic mimarim de yeter :)
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Böyle söyleyince de mimarların gördüğü dersleri görüyoruz ama diyorlar :D hemşireler de doktorlar gibi anatomi dersi görüyorlar ama hiç biri de ben doktorum demiyor mesela :D
- +1 yıl
@Battaniyemm aynen ole ayni dersleri goruyormuyuz bilmiyorumda olay cok farkli bizde
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Iç mimarlık ile ic mimarlik ve cevre tasarimi arasindaki fark ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat