Tarih bölümü dusunuyorum. Ama herkes boşa okursun diyolar. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Insanlarin Tarih okursan ac kalirsin bahsi ne zaman gecerlidir biliyor musun? Eger sirf universite okumus olmak icin, puanim tutuyor, bari Tarih okuyayim dyip, 4 yilini bos bir sekilde okursan evet ac kalirsin ama eger Tarihe gonul verir, kendini gelistirir ufkunu acarsan, okursan, seminer seminer kosturursan en onemlisi emek verirsen neden ac kalasin ki? Ben gecen sene tercih yapacakken de insanlar bana "psikoloji yazma ac kalirsin " dediler ve ben kimseyi dinlemedim, hayallerimin pesinden gittim! Senin hayalinde Tarih varsa asla erteleme ve hayalinin pesinden git. Insan ancak sevdigi iste basarili olur cunku.
51 Yorumla- +1 yıl
şu an ne yapıyorsunuz peki merak ettim, çok zor diyorlar psikolojiden için. Zorluğu neler mesela?
+1 yılValla bende düşünüyorum. Ataması zor evet ama özel ders verebilirsin veya temel liselerde çalışabilirsin. Kendisi geliştirmene bağlı canım.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle birde ben tarihi çok seviyorum sadece mebe atanmakla kalmicaksin beklemeyi falan. Ozel okullar , etüt merkezleri, arşivci kütüphanecilik kadroları var
- +1 yıl
ahh kütüphanecilik hayalim...
İstediğin bir bölümse oku insanların dediklerine bakaral yola çıkma herşey sende bitiyor sen kendini ne kadar geliştirirsen o kadar iyi yerlere gelirsin atanamazsın diyenlerede bakma kpss de 50 puanı aşamayan insanlar 15 yıldır atama bekliyorum diyorlar bu kafayla atanamazlar zaten sevdiğin işi yap zaten en iyisi olursun
32 Yorumla
Soran+1 yılOldu gitti , tarih istiyorum puanimda yetiyor ama boşa okursun diyolar en basta Abim kendisi kimya mühendisliği okuyor sende mühendislik oku diyor
+1 yılAtanması aşırı zor. Eğitim sisteminin saçmalığı bu işte. Bu ülkede ya sayısalcısın ya da hiç.
21 Yorumla
Soran+1 yılSadece öğretmenlim değil arşiv , kutuphanecilim v. s gibi kadrolarda olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
9Cevap
Sen üniversiteyi okumak içinmi okuyorsun.
Tarih bölümü okunurmu ya.
Okumuşken iyi bir bölüm okumalısın
Ama tarihe karşı ilgin varsa bilemem.02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tarihe fazlasıyla var. Baska ne bölüm önerirsin merak ettim açıkçası
+1 yılTürkiyede evet maalesef is olanagi yok doyolar oysa bilmiyolar ki Türkler tarihi yapanin ta kendisi. Arkeolojiye bile yurt disindan ekipman geliyorsa cok zor
00 Yorumla
+1 yılFen-edebiyat bölümlerini okuma. Mümkünse iş olanağı olan bir şeyler bul kendine...
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
- +1 yıl
Mesalası nedir?
Fen-edebiyat bölümlerinin genelini yazma diyorum. Önü kapalı bölümler...
dershanelerde falan öğretmenlik falan güzel iş bence hep özenmişimdir.
00 Yorumlaevet Fen Edebiyat fakültesinde sakın okuma yüksekokul oku daha iyi
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
+1 yılkendin ne istiyosan onu sec sen okuyacaksın onlar değil.
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 876 cevap paylaştı. ablam tarih okudu formasyon aldı atama bekliyorr atama pek de açmıyorlar zaten.80 85 den atanamıyor adamlar ama yne de sen bilirsin dedikleri doğru bir bakıma
10 YorumlaBaşka insanların fikirler i sizin kararınızı etkilenmesin
20 Yorumla
+1 yılneden boş olsun mutlu olduktan sonra
20 YorumlaBu ulkede bos kardesim
00 Yorumla
+1 yıloku bence gayet güzel
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhiç alakası yok onu dyen boş adamdır
00 Yorumla
+1 yılDinleme milleti.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama işte
Kesinlikle boş
03 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
+1 yılHayır olmaz.
00 Yorumla
+1 yılEdebiyat olu
10 Yorumlaİş konusunda evet.