+1 yılEn iyisi havacilar, sonra denizciler sonra da karacilardir. Karaci olmak en zoru ve en eziyetlisidir. En çok para havacilikta var. Denizcilik en havalisi bana gore..
Karaci olma da hangisi oluyosan ol. Tabi her. önüne geleni almiyorlar. Her yil 100kisi tek alıyorlar bildiğim kadarıyla. Sinavi geçsen bile eğer seni istemezlerse bir bahane buluyorlar saglik kontrolünde. Ellerinin şeklinden boyuna kadar inceliyorlar. Bide gözlerinin bozuk olmamasi lazim. Özellikle havacilikta.01 Yorumla- +1 yıl
Bana denizci yedek subaylık çıktı Kocaeli Derince de nasip inşallah kalırım askerde zaten antalyaliyim sahil insaniyim denizleri seviyorum 😂😂
Deniz çok zor karada mağlum olaylar eğer yapabilirsen havacı ol en kötü mühendis olursun
11 Yorumla- +1 yıl
Banada deniz yedek subaylık çıktı nasıl denizcilik zor subatta başlıyor askerliğim askerde kalmayı düşünüyorum bilgilendirmisin
+1 yılKarada ezilirsin hemde çok deniz usi iş değil gidipte uzun süre gelmemek var.. En iyisi o zaman havacılık subaylıkmı istiyorsun astsubaylıkmı?
12 Yorumla- +1 yıl
Yalnız TSK seçilmez, seçer bide lise mezunu isen bayan astsubay alımı yok önlisans veya lisans bitirmen gerekli..
+1 yılBen askeriyede yaşıyorum küçüklüğümden beri hayatını yaşamak istiyosan elinde şans varsa havacılığı seç
01 Yorumla- +1 yıl
Denizci yedek subaylik çıktı abi avantajları neler denizcinin dezavantajları neler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Burada yazacak kişilerin %99 hava yazacak... ki makul olanida havadir...
14 Yorumla- +1 yıl
+1 yılşu an tsk nin bünyesinde ki bir subay olarak deniz ve hava rahat karayı herkes yapamaz havada çok iyi bir puan ceksen bile sağlıktan elenirsin sağlıktan elenirsen seni sürekli elerler sen en iyisi dho ya hazırlan ama benim gibi mezun olduktan sonra Deniz Komando özel ihtisas kursuna gitme haritaci ya da deniz havası ol ya da sahil güvenlik
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zor meslek tavsiye etmem
00 Yorumla
+1 yılFıtratina uygun mu askerlik?
Önce bunu sor kendine00 YorumlaDenizcilik en iyisidir
Havaya girmek azıcık zor
Kara en zoru hele sınıflara göre zorlukları değişiyor01 Yorumla- +1 yıl
Bana denizci yedek subaylık çıktı denizciliğin avantajları neler abi nasıl askerde kalabilirim
Ben havaciydim kesinlikle havacilik
12 Yorumla
+1 yılKaracı.
14 Yorumla- +1 yıl
1 - Hava konusunda Türkiye'de kendi uçak yazılımlarını üretebilecek bir sistem bulunmuyor. Yani bi' savaş çıksa; ölüm riskin 100%100.( Eğer ki Avrupa devletleriyle ya da nam-ı diğer İsrail gibi devletlerle savaştaysak)
Onun haricinde; eğer parası için askeriye kariyer yapacaksan; tavsiyem Havacı. Ama işini severek yapacaksan; havacılığı tavsiye etmem, ne silah tutacaksın ne'de operasyonları kendi elinle yönetebileceksin.. Aksiyonu yok yani.
2- Denizci.. Bende denizci adamım, tavsiye etmem. Savaş esnasında; yüzde 50 yaşama olasılığın var. Çünkü; bir çok gelişmiş devlet savaş gibi durumlarda; gemilerdeki GPS sistemlerini rahatlıkla kontrol edebiliyor.(Rusya ve Amerika uyduları vs.)
Ancak; parası iyi, zevk yok.
3-) Karacılık: Operasyonlar, savaşlar vesayre her şey kendi elinde, silah kullanım tecrübesinden tut, taktiksel ve liderlik özelliklerini sınayan bir bölüm. Her şeyi ile üstün bir bölüm. - +1 yıl
Polis olmanızı tavsiye ederim. Zaten hükümetin yaptığı / yeni uyguladığı yasalarla birlikte polis devleti kuruluyor. TSK artık eskisi gibi önemini sürdürmüyor. Geçti o yıllar.
Zaten otoritesel olarak tecrübeniz var, polis olun. Uğraşmayın askerlikle o halde.
Bende polis olmak istemişimdir, denizciliğe bulaşmadan. Nasip kısmet, siz hala istediğinizi seçebilirsiniz.
Tabiki havaci
12 Yorumla
+1 yılHavacı olmayı cok isterdim
02 Yorumla- +1 yıl
Boyum uzun ve kendimi yeşil üniformayı giymişim turuncu camlı gözlüğümü takmısım öyle hayal ediyorum
Hava daha iyi bence
22 Yorumla
+1 yılHiç gözlük kullandın mı
00 Yorumla
+1 yılaskeriye çocuk oyuncamı zannettin
00 Yorumlacunku bir pilot kolay yetismiyor
00 Yorumla
+1 yılHava. Nedenini bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılDenizde daha yapmadim ama havada karada iyiyimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıljimnastigin iyimi cınııım
00 Yorumla
+1 yılDenizci
00 Yorumlaonlarda seni bekliyo hangisi olsaki :D
00 Yorumla
+1 yılGuclu beden kasardim
05 Yorumla- +1 yıl
Boyum uzun ve kendimi yeşil üniformayı giymişim turuncu camlı gözlüğümü takmısım öyle hayal ediyorum
- +1 yıl
Ws de is gormez havaci gb kas
- +1 yıl
Ben bıcakcıyım
- +1 yıl
@SergenTunca alirim seni
+1 yıldeniz
00 Yorumla
+1 yılUcan memeli 😂😂
00 Yorumla
+1 yılhava
02 Yorumla- +1 yıl
havacı olursan kral sensin
Havayı alırsın
01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHavaci ol
02 Yorumla- +1 yıl
Bayana cok yakışıyor
+1 yılHavacı
00 YorumlaHava..
00 YorumlaHavacı
01 Yorumla
+1 yılHavacılık
00 Yorumla
+1 yılHava bence
00 Yorumla
+1 yılDenizci ol
00 YorumlaHavacı
00 YorumlaHava
01 Yorumla
+1 yılHavacı
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer