Kızlar Bir Adım Öne 20 yaşından sonra sıfırdan bir meslek öğrenilebilir mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor 20 yaşından sonra sıfırdan bir meslek öğrenilebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Resul7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Yaparsin kardesim yasimuz daha çok genç zararin neresinden donsen kardir istiyorsan o is tamamdir 0 0 Yorumla
avgeropoulos Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl İnsanlar min 23 yaşında meslek sahibi oluyor zaten senin tam öğrenme çağlarından biri çalış tabii 0 0 Yorumla
sisatmaoc1 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Öğrenirsin neden öğrenemeyeceksin ki? Sanki o bilenler anasının karnında öğrendi 0 0 Yorumla
Melis_Kocer Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Öğrenmenin gelişmenin hedeflerin yaşı olmaz kimseyi dinleme 0 0 Yorumla
BeckMiller1 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Öğrenebilirisin. Lakin iyi bir ustanın yanında ve hatalar yaptğnda seni yönlendirmesini bilmeli 0 0 Yorumla
ŞikiŞikiBabağğ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ticarete atıl boşver işçiliği sürünürsün kendi kendinin patronu ol 1 1 Yorumla Soran +1 yıl zaten ticarete atılmak için bu işi öğrenmek istiyorum Yorumla
opesella Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 876 cevap paylaştı. bizler mesleği mezun olunca öpreniyorz 23 24 yaşlarında normal bence 0 0 Yorumla
esmergüzeli1606 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Bence öğrenilir meslek kursları var onlsra yazılabilirsn okumanın yaşı olmaz şimdi ki dedelr nineler bile okuyor ben ce geç değil 0 0 Yorumla
Promax Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Öğrenirsin kardeş bizde bir usta var 30 yaşında at arabacıydı. şu an Basamak ustası 0 0 Yorumla
kaptan111 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kim demiş onu kardeş? futbolcu filan olmayacaksın ya tabi öğrenilir. 0 0 Yorumla
NEFAİSEE Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 45% +1 yıl İstedikten sonra hiçbir şey için geç değil bence 3 0 Yorumla
ank-06 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Ciraklik yapamazsin kardesim agirina gider. 1 0 Yorumla
Felicityy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Neden olmasin? azimle hersey basarilir 0 0 Yorumla
Kennedy41 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Zor bir şey değilki 1 seneye hatmedersin. 0 0 Yorumla
Soqrateslaa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 55% +1 yıl Mimar sinan 50 den sonra mimarliga baslamis 0 0 Yorumla
bbygal Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 57% +1 yıl Öğrenebilirsin tabii ki de neden olmasın? 0 0 Yorumla
YaşamlaÖlümArası Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Son nefesine kadar yolu var#Türkerkeği 0 0 Yorumla
papatya0058 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Niye öğrenemeyesin ki istedikten sonra? 0 0 Yorumla
forevyer Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 43% +1 yıl yeterkı ıste hiçbirşey ıcın geç değildir 0 0 Yorumla
yarenbirsen Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Azmedersen olabilir niye olmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Yaparsin kardesim yasimuz daha çok genç zararin neresinden donsen kardir istiyorsan o is tamamdir
İnsanlar min 23 yaşında meslek sahibi oluyor zaten senin tam öğrenme çağlarından biri çalış tabii
Öğrenirsin neden öğrenemeyeceksin ki? Sanki o bilenler anasının karnında öğrendi
Öğrenmenin gelişmenin hedeflerin yaşı olmaz kimseyi dinleme
Öğrenebilirisin. Lakin iyi bir ustanın yanında ve hatalar yaptğnda seni yönlendirmesini bilmeli
Ticarete atıl boşver işçiliği sürünürsün kendi kendinin patronu ol
zaten ticarete atılmak için bu işi öğrenmek istiyorum
Öğrenirsin. Ben 23 yasındayım 4 yılda 3 meslek sahibi oldum.
bizler mesleği mezun olunca öpreniyorz 23 24 yaşlarında normal bence
Bence öğrenilir meslek kursları var onlsra yazılabilirsn okumanın yaşı olmaz şimdi ki dedelr nineler bile okuyor ben ce geç değil
Öğrenirsin kardeş bizde bir usta var 30 yaşında at arabacıydı. şu an Basamak ustası
Kim demiş onu kardeş? futbolcu filan olmayacaksın ya tabi öğrenilir.
İstedikten sonra hiçbir şey için geç değil bence
Ciraklik yapamazsin kardesim agirina gider.
Öğrenmenin yaşı yok derler 😇
hayat 30 unda başlıyor. öğrenilir.
öğrenmenin yaşı olmaz
Neden olmasin? azimle hersey basarilir
Zor bir şey değilki 1 seneye hatmedersin.
Mimar sinan 50 den sonra mimarliga baslamis
Ogrenebilirsin azim ve biraz yetenek...
Öğrenebilirsin tabii ki de neden olmasın?
tolstoy un bisikletini araştırınız...
Son nefesine kadar yolu var
#Türkerkeği
Niye öğrenemeyesin ki istedikten sonra?
Neden öğrenemeyesin ki?😌
yeterkı ıste hiçbirşey ıcın geç değildir
Her yaşta öğrenilecek şeyler vardır
Istersen neden olmasın
Öğrenirsin neden olmasın
Öğrenilebilir benceee
Benim annem 38 inde psikolog oldu :D
Öğrenilebilir ama zor