+1 yılHayır bende 24 yasında basladım öncelikle senden kucuklerin davranıslarını incelemek ne salak salak hareketlerin aynısını kendininde bikaç sene önceden yaptıgını bilmek içten içe insanı gülümsetiyo :)) ben hiç etrafı düşünmüyorum sadece mezun oldugum yas iş verenim için sorun olur mu hayata cok gec kaldımmı duygusu oluyo ama şöylede bişey var yasıtlarımda mezun oldu hiçbiri daha bişey olamadı hepsi ya yüksek lisans yapıyo ya da iş değiştirip duruyo bazıları ise hiçbişey yapmıyo yani bu ülkede bir yere gelebilme yası zaten 28-30 rahat ol o yüzden. Git oku sürünme millet ne derimi var ilerde seni millet doyurmıycak. hep bir gün yalnız kalacakmısım gibi bakıyorum hayata ben o yüzden ne yaparsan kendine.
40 Yorumla
ben 89luyum üniversiteyi kazandığımda sınıfın en küçüklerindendim. ve sınıfta 84 doğumlu 83 doğumlu arkadaşlarım vardı. İnan bana kimsenin yaşı kimsenin umrunda olmaz. Sen kazanabiliyorsan oku. Kimseyi de takma. O dalga geçerler diyenlerin eline ver fırsatı bak nasıl okuyorlar. Destek olmaz bizim insanımız illa köstek olacak..
30 Yorumla
Bende 24 yaşında başladım üniversiteye inan bana çok daha keyifli oluyor. Hem derslerinde daha başarılı oluyosun, hem daha bilinçli oluyosun hem de yaşından ötürü saygı duyulan birisi oluyosun.
Bu üniversiteye geç gidersem insanlar dalga geçer mi algısı insanlara nasıl yerleşmiş bilmiyorum ama o kadar saçma ki anlatamam.
28 yaşında da Amerikada bir üniversiteye başladım. Orda sınıfımda 58 yaşında birisi de vardı. 40'lı yaşlarda insanlarda.10 Yorumla
+1 yılşöyle düşün üniversitede 18 yaşında da 70 yaşında da öğrenci olabiliyor 40 yaşında hocada 25 yaşında hocada olabiliyor şimdi senden küçük bir hoca ve ağırlığın 18 19 yaşında olduğu düşünülürse bu durumlarda zorlanırmısın bu durumlara katlanabilirmisin bunlar önemli. açıkçası ben bebe beciğe ayak uyduramazdım.
04 Yorumla- +1 yıl
arkadaş illede şart değil ki dersine gir çık evine gel
- +1 yıl
o senin elinde olan birşey umarım anlaşırsın sınıfınla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılCanım ben 24 eşim 28 yaşında. Eşim Kocaeli üniversitesinden bulunduğumuz şehire aldı kaydı bende ikinci kez üniversiteye başladım. Hamile olarak bile derslere gittiğim oldu evet başta komik geldi ama daha sonra kendimi daha enerjik neşeli bile hissettim. Aynı şekilde eşimde , üstelik esnafız ve bilinen bir iş yeri biz gocunmayıp dert etmediysek sen hiiiç etme okumanın yaşı yok
20 Yorumla
+1 yılbir aralar sakaryada bir adam vardı dilenci gibi giyinir, sürekli hayvanlara falan bakardı, sokak köpeklerini sahiplenmiş gibi beslerdi.
Çok sonradan öğrendim ki adam 50'li yaşlarda falandı 45 yaşında falan 3. üniversiteyi bitirmiş, dışarıdan bakan dilenci evsiz sanıyordu00 Yorumlabizim sınıfta 35 yaşında adam var yahu 2 çocuğu var hemde , 50 yaşında bir adam vardı geçen yılda , 24 çok geç değil yani kısaca tek sen sırıtmazsın orda , ama anlaşacağın kişilerin sayısı çok çok az olur...
10 Yorumla
+1 yılNeden dalga geçsinler 64 yaşındayı adam bu sene üniversite sınavına girip ''Hedefim Veterinerlik'' diyor. Hiç birşey için geç kalmamışsın, insanların ne dediği mi önemli yoksa senin mutluluğun mu?
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüniversitede her yaştan insan var sendne çok daha büyüklerde olacak. Şu an sıkıntı yaşasan bile 4 yıl sonra işsiz veya iyi bir yerde olmayan biri olmaktansa 4 yılın sonunda iyi bir yerde olmayı istersin bu sebeple kararındna vazgeçme
10 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı yoktur geçen bir haber gordum m.hurriyet.com.tr/63-yasindaki-universiteli-cobanin-azmi-40076446 63 yaşında üniversiteli olmuş :)
00 Yorumla
+1 yılHiç de geç değil. Benim bir tane abim 32 yaşına kadar okudu. Gerçi o askerlikten yırtmak için yaptı ama olsun sdjhjsdj
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşından sorna üni okuyan var bence boşuna takıntı yapıyorsun ama okuyacağın şehir önemli güzel bir üni hayatın olmalı.
10 Yorumla
+1 yılben 30 yasında gıttım dert eme ama adam akıllı bı bolum okuda yıne pısman olma fasafıso bolum okuyacaksan hıc ugrasma yıne pısman olursun. mımar muhendıs eczacılık gıbı ufku acık bısey oku
20 YorumlaBen 26'yım, hala okuyorum. Bu sene biterse tekrar okumayı da düşünüyorum. okumanın yaşı yok, kendini kötü hissedersen de çalışarak okuyabilirsin. İstedikten sonra her şey olur.
00 YorumlaÖğrenmenin yaşı yoktur 70 yaşında ki dedeler nineler okuyup mezun oluyor sen etrafındakilerin tepkilerine bakarsan iyi bir kariyer kaçırdığını pişman olursun
00 YorumlaBende tekrar sehirdisinda okumak istiyorum ama yasimdan dolayi tereddut ediyorum :/
10 Yorumla
+1 yılBak arkadaşım eğer senin kalbin okumak istiyorsa canin sürekli onu arzuluyorsa inanki kimin ne dediği gram umrunda olmasin sonuçta onların hayatı değil senin hayatın söz konusu kimseyi dinleme.
00 Yorumla
+1 yıl30 40 yaşlarında okuyan var. Senin ne eksiğin var onlardan. Bence okumaktan vazgeçme.
10 Yorumla
+1 yılBen 18 yaşında girdim üniversiteye. 35 yaşında adam vardı aynı sınıfta. Daha genceciksin yahu 24 nedir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKandırmışlar seni yaşı ilerlemis çok insan var giden ve bazen küçük bile kalırsın
10 YorumlaBizim sınıfta 38 yaşında karılar var :) sen rahat ol.
10 Yorumla
+1 yılolur tabi ben ikinci sınıfım şu an 24 25 yaşlarında insanlar var yani
10 Yorumla:S çok zor olur bence o yaştan sonra neyse Allah kolaylık versin.
00 Yorumlagüncelemeyi yazdığına sevindim bende aynı durumdayım bende okumaya karar verdim
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşında okuyan var 60 yaşında okuyan var sen bir şey değilsin canım
10 Yorumla
+1 yılBizim bölümde 30-40 yaşından sonra okuyanlar bile var. 2 kişi çocuk bile doğurdu okurken :D
00 YorumlaYaşın daha genç. İstediğin bölümü oku, sonradan pişman olursun.
00 Yorumla
+1 yılKimse fark etmez bile ya
12 Yorumla- +1 yıl
Benim arkadaşın sınıfında 30 yaşında bir adam var ama kimse dalga geçmiyormuş sen boşver insanların ne diyeceğini derse gider gelirsin millet ne der diye kararını değiştirme sakın senin hayatın insanlar hep konuşur
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok bende seneye sınava gircem okucam yaş 22 olcak :D umrumda mı onlar :D iki senelikte okuyabilirsinD: ben mesleğe hemen atlamak istiyom o yüzden iki senelik okuyabilirim olursa 4 sneelikte giderim valla D:
00 YorumlaBirinci dönem gittim.. ben bu yaşta sırıtmadıysam sen hiç sırıtmazsın..
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 793 cevap paylaştı. Saçmalama üniversite lise gibi değil ki her yaştan insan var bizim bölümde 30 -35 lik teyzeler bile var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 26-27 yasinda baslamayi düsünüyorum üniversiteye bendeki depresyonu görsen sen yine iyisin :)
ne okumayi düsünüyorsun?00 Yorumla
+1 yılHer ana okunur universite. millet 30 undan sonra bile basliyo
00 Yorumlayoo okumanın yaşı olmaz hiçde sırıtmıyorsun emin ol
00 YorumlaBen univde iken 17'de sinifimda bir adam vardi 40 vardi herhalde :)
00 Yorumla
+1 yılHayır geç degil tabiki de kimsenin ne dediğini umursama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkunur tabiki bende 23 de başlıcam başka bölüm için sınıfta 30 yaşında başlayanlar vardı
10 Yorumlakanka gel gel ünide herkes 22 ve üzeri ama iki yıllıklar hepsi ergen sınavsız geçiş ile direk okula başlıyorlar
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılokumanın yaşı yok bacım 30-35 yaşında abilerim var üniversitede
00 Yorumla
+1 yılÇekinme. Ben 26 yaşındayım ve okuyorum hala.
Okumanın yaşı yok.00 Yorumlabende aöf de okuyorum bunu bitirince ben de gideceğim neden ayıp olsun ki
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 541 cevap paylaştı. Okumanın yaşı mı olur hatun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğin şeylerin peşinden gitmelisin.. en azından pişmanlık hissetmezsin. Evet oku
00 YorumlaSanki 700 yaşindasin hepi topu bikac yaş
10 Yorumla
+1 yıl55'inde okuyan var hey gidi heyyy :D
10 Yorumla
+1 yılokumanın yaşı olmaz kendi hayatına bak sen ✔
10 Yorumla
+1 yılne olmuş 60 da okuyan var
10 YorumlaBizim sınıfta benl yaşıt torunu olan teyze var
00 Yorumla48 yaşında bir abla mezun oldu bizim bölümden..
00 Yorumla
+1 yılOkuyacağın bölüme göre değişir.
03 Yorumla- +1 yıl
Okuduktan sonra o meslekle iş kesin bulurum diyorsan oku :)
+1 yılben 32 yasında okuyorum
00 Yorumla40 yaşında bile okuyan var.
00 Yorumla
+1 yılbende 21 de gidicem sıkıntı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılNe okudun? Ne okumak istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yıloku canım. okumanın yaşı yoktur.
00 Yorumla
+1 yılBisey olmaz
10 Yorumla
+1 yılBosi olmaz pku
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın
00 Yorumla Okuma vakit kaybi
00 YorumlaNormal
00 YorumlaOkumanın yaşı olmaz
00 Yorumla
+1 yılOku gitsin
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılokunur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGec degil
00 Yorumla
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer