- https://www.youtube.com/embed/YRzx3x8f-tQ
hayır memurluk için öyle bir şart yok
arma ajans ve ankaradaki best of best mankenlik ajanslarını bilirim ama işler genelde küçük çaplı ve eğitim için belli bir mebla ödüyorsun 40-45 günlük bir eğitimden sonra kataloğa ismin ve bir kaç resmin ekleniyor biz seni ararız diyorlar gelen teklifler herşey olabilir buna hazırlıklı ol bir mağzanın açılışı için mankenlikte yapabilirsin iç çamaşırı bikini mayo defilesi içinde çağrılabilirsin ama bunlar mankenlik ve fotomodellik üzerine olan ajanslar
Tümay özokur ajansının diziler için oyuncu yetiştirdiğini biliyorum ama fazla bilgim yok04 Yorumla
Soran+1 yılben mankenlik olarak değilde reklam filmi dizilerde küçük roller olarak düşünmüştüm o zaman tümay özokur iyi olur heralde benim için
Soran+1 yılyok izmirde değilim hatta İstanbul İzmir gibi yerlerden baya uzaktayım diyim
ben kıyısından döndüm sinema filmine kabul ettiler, çağırdılar, avukat mesleği olan birini canlandırıcaktım, film ise psikolojik kategorisindeydi her halde,
en az 8 en fazla 15 bin alacağımı söylediler, tabi eğitim için istanbula git gel yapamazdım, sıkıntılı , ulan İstanbul , niye uzaksın böyle? aslında dibinde sayılırım ama uzak..
hep içimde kemiriyor beni, insan istiyor şöyle paraları götürmeyi,, artı eğitim için de 1000 tl kadar ücret tistemişlerdi kendin ödüyorsun tabi..01 Yorumla- +1 yıl
Üzülme hatta sevin ki kıyısından dönmüşsün kandırılmanın. O kadar çok eğitimli oyuncular varki kimse eğitim almamış birine sıfırdan eğitim aldırıp role hazırlamak için uğraşmaz ;)
+1 yılTatlim olumsuz yorumlari kafana takma. Herkes kendi sansini kendisi yaratir. Gidip sadece ajansa kaydolma. Orada kendini goster. Guler yuzlu ol konuskan ol ufak ufak figuranliktan baslar yukselirsin bir sekilde yani gununu baya bir ayirman lazim biyerlere gelebilmek icin. Yani bazi ajanslara kaydolup sansi yaver gidipte reklamda oynayip basrol kapip biyerlere gelen tanidigim insanlar var ama sende zamanla biyerlere gelebilirsin kendini gostermen kanitlaman lazim.
00 Yorumla
- 10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılİlk cast ajansa girdiğin zaman figürasyondan başlarsın ve sabahın köründe gidip geceye kadarda kalırsın,2 saatte kalırsın ama alıcağın para en baba 50 TL.Reklam ve bölüm başı iyi kazanırsın..Oda seçilirsen..
05 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa 50 liramı bendde kısa zamanda iyi para diye bu işe girmeyi düşünüyordum en az bin lira bin500 lira olur diye düşünmüştüm
- +1 yıl
yok canım günlük gidiyorsun,uzun vadede çok işe gidersen ,yüzün tanınırsa rol alırsan bölüm başı 300 falan alırsın..
Soran+1 yıle bu bölüm başı 60bin 40 bin alanlar bence başrolda olsalar tanınsalarda çok alıorlar bence
- +1 yıl
ebrikler OMER KESIK CAST İstanbul a yaptiginiz basvuru onaylandi. www.castistanbul.com SIZE OZEL BIR TEKLIFTIR. Bize gondermis oldugunuz BIRINCI FOTOGRAF ve BOY-KILO BILGILERINIZ GUNCELSE; UNLU BIR MARKANIN SOGUK TUKETILEN ICECEK REKLAM FILMI ICIN PROFILINIZ YENI YUZ ANA KARAKTER olarak uygun gorulmustur. Projeye 10 aday sunulacaktir ve 5 aday yer alacaktir. Sunum sonrasi onaylandiktan sonra proje icin yol konaklama ajansimiz karsilayacaktir. GENEL KAYIT UCRETINIZ TEK SEFERLIK 200 TLDIR. KAYIT SONRASI BU REKLAM DISINDA DIZI, SINEMA FILMI ve KATALOG CEKIMI projelerine de yonlendirileceksiniz.
- +1 yıl
Sizce doğru mudur.
ewet ben kayıtlıyım hatta bu aralar yardımcı oyuncu teklıf ettı cem yılmaz nasrettin hoca fılmını cekecekmış eskişehirde dusunuyorum bakalım ayrıca bır cok dızıde fıguran olarak oynadım bu arada senerya yazmaya basladım:)
02 Yorumla- +1 yıl
@Gizlikonu hangi ajans
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbende başvurdum geçen yıl foto çekimleri yaptılar bir proje için hala daha cevap yok aradım geri döneceklerdi hala beklemedeyiz...
03 Yorumla- +1 yıl
para tuzagi kardesim hepsi.
Soran+1 yılpara tuzağı derken?
- +1 yıl
aynen öyle mümkün olduğunc avrupa yakasındaki ajansları seçin derim bak benden 50 tl aldılar daha halacevap yokkk
+1 yıldizi ve filmlerde oynadım eskiden reklam çekimlerne gidemedim sonra bıraktım öyle.. detay istersen anlatırım yardımcı olmaya çalısırm.
05 Yorumla
Soran+1 yılajansa para ödediğimiz doğrumu yani her ay aidat gibi ? bide basit bir reklam filmi ücreti ne kadardır sence
- +1 yıl
yukarıda bahsetiğin ajanslara para ödeniyor katalog çekimleri için .. ama hepsi değil tabi ki .. bu bahsettiğim bir 5 yıla yakın yalnız .. o zamanlar normal dizide bir figuranlık 50 liraydı günlük.. sinema filminde oynadım özel karakter sayıldım seçildiğim için onda 150 civarı falan olmuştu.. ama dediğin gibi reklam filmi falan yakalamak kolay değil hele bu devirde herkes artık bu işi yapar oldu eskiye nazaran ..he birde git gel yorucu bir iş ben bir çekimde 4 gün 2şer saat uykuyla ayakta
- +1 yıl
durdugumu biliyorum..ayrıca her ajansa güven olmaz bir ikincisi para sıkıntı çoktur.. her ayın 15idir aylık verirler paranı o da alabilirsen sallar dururlar parça parça alırsın falan ..bi yerden sonra bıktım bıraktm..
20 bölüm dizide oynadım 10 bölümün parası içeride kaldı - +1 yıl
ebrikler OMER KESIK CAST İstanbul a yaptiginiz basvuru onaylandi. www.castistanbul.com SIZE OZEL BIR TEKLIFTIR. Bize gondermis oldugunuz BIRINCI FOTOGRAF ve BOY-KILO BILGILERINIZ GUNCELSE; UNLU BIR MARKANIN SOGUK TUKETILEN ICECEK REKLAM FILMI ICIN PROFILINIZ YENI YUZ ANA KARAKTER olarak uygun gorulmustur. Projeye 10 aday sunulacaktir ve 5 aday yer alacaktir. Sunum sonrasi onaylandiktan sonra proje icin yol konaklama ajansimiz karsilayacaktir. GENEL KAYIT UCRETINIZ TEK SEFERLIK 200 TLDIR. KAYIT SONRASI BU REKLAM DISINDA DIZI, SINEMA FILMI ve KATALOG CEKIMI projelerine de yonlendirileceksiniz.
- +1 yıl
Sizce doğru mudur.
memlekette ne cevherler varmış yahu herkes manken fotomodel, ama keşfedilmemişler sanırım alem millet ya
03 Yorumla
Soran+1 yılabi amacımı açıkladım yormayın beni ya
Soran+1 yılbende onu diyorum o işte yoruluyorsun 400-500 bişey alıyorsun bunda 1-2 gün belki daha fazla biliyorumda daha fazla alıyorsun
+1 yılİMC ajanstan teklif gelmisti bir ara, gitmesim para tuzagi hepsi.
00 Yorumlasitenin kızlarının yarısı neşe erberg e bağlı zaten. hepsi 1:70 üzeri:P
04 Yorumla
Soran+1 yılbu site mi?
Soran+1 yılsafsam nolucak gerzek ya
beni çağırmışlardı ama gitmedim ben büyük işlerin adamıyım
03 Yorumla
Soran+1 yılniye çağırmışlardı ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılneşe erberke bağlıyım 1.70 boyum manken deği fotomodellik yapacam
01 Yorumla- +1 yıl
Canm fotomodeller mankenligin farki ne oluyor? Bende dusunuyorum da ama simdi değil eylül ekim gb. Bide benim saclarm güzel şampuan rrklami falan istyrm napmaliym sence
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 313 cevap paylaştı. memleketin alayı yetenek anasını satıyım :D
10 Yorumla
+1 yılÇok çirkinim yalvarsam da almazlar ki :)
00 Yorumla
+1 yılFotomodellik yapiyorum
01 Yorumlapazarlamasınlar dıkkat et
00 Yorumla
+1 yılBende katılmayı düşünüyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım