Arkadaşlar konservatuar okuyorum tesettürlüyüm ama dizi teklifi almazsam diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım (1. sınıfım) ya da şöyle söyleyim çok mu tepki alırım halktan ve sosyal medyadan yoksa destek mi olurlar bana?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılkarsi cikacak geri kafalilar var ne yazikki türkiyede ama iye dogru adim atiyoruz daha gecen sene bir dizi vardi ya kapali bir bayan oynuyordu (sadece dizide kapali)
biraz zor olabilir basrollerde hemen hemen oynatmazlar nedeni ise dizilerdeki ahlak sorunsali (el tutsmalar öpüsmeler sarilmalar) ama baska bir figürde neden olmasin51 Yorumla
Soran+1 yılKeska herkes senin gibi dusunsede...
+1 yılBen bir soru sorayimmi Tepki alirsan açılır misin ya da tepki alirsan kapalı olmayı oyunculuğa tercih etmem mi diyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle açılamam
- +1 yıl
Tamam o zaman kardeşim inandığını inancını yaşamak herşeyden önemli degilmidir zamanında katledilmiş insanları sen oyunculuk mesleğini icra edip edememe durumundadır eleştiren elestirsin madem inanıyordu kimseye açıklama yapman gerekmez fakat keşke seçerken bir kez daha dusunseydin çünkü bu meslekte utanmaya ayıp demeye anam babam izleyecek yahu demeye yer yok pek o çizgileri koyabilecek güce geldiğinde zaten senden kralı olmaz mesele gelebilmek.. Dik durup gelirsin iyisallah.
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim güzel dileklerin icin umarım seninde istediğin herşey olur :)
+1 yılGören de tesettürlü olmasa dizi teklifleri hazır sanacak.. Her konservatuar okuyan oyuncu mu oluyor? Öyleyse sen çok yanlış gelmişsin. Işıklardan sağa dönecektin..
28 Yorumla
Soran+1 yılBen her konservatuar okuyan oyuncu olacak demiyorum öyle bir dusuncem olsa ( kesin bir şekilde) zaten buraya yazmazdım bence sen o ışıklardan sağa dön bu önyargıyla
- +1 yıl
Doverim seni bak..
Soran+1 yılDikkat et de dövülen sen olama
- +1 yıl
Ufacik boyunla mi dovucen beni :)
Soran+1 yılBence senin boyun ufak fotoğraflarından belli oluyo
- +1 yıl
1.83 ufaksa evet ufak :)
Soran+1 yılEvet ufakmış gerçekten
- +1 yıl
Seninki kacmis?
+1 yılStv, Atv, Samsnyolu, Flash, Star bu kanalların hepsinde mevcut.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
12Cevap
Ya pardonda ne diye giyiyosun o zaman tesetturu, Allah askina ailenizden gordugunuz icin, gelenekmis gibi din yasayip tesetturlenmeyjn ya, sizin yuzunuzden burada da bazi embesiller carsafliydi islamdi laf soyleyip duruyo, kapali ama ne bicim giyinmis, kapali ama bir ton makyaj. Dinini azcik biliyosan ne demek istedigimi anlamissindit
22 Yorumla
Soran+1 yılBence sen dini bilmiyorsun ben dini aileden görmedim ayrıca kurandan ögrendim
Merhaba. Ben de konservatuara hazırlanıyorum ama sadece hobi larak okumak istiyorum mesleğim var zaten. Ama kapali olduğu icin ortam ya da derslerde sıkıntı yaşar miyim bilmiyorum bana yardımcı olabilir misin
10 Yorumla
+1 yılTesettürlü bir rol gelirse oynarsim diğer türlü rol gelirse saçını açmak zorundasın açmazsan rolü oynayamazsin bence sana tavsiyem sen saçını aç çünkü sana rol falan gelmez anca samanyolunda oynarsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTelevizyonda tesettürlü oyuncu görmek garip birşey değil ve bazi dizilerde tesettürlü karakterler var tabi daha çok dönem dizilerinde görebiliyoruz ama reklam filmlerinde de yer alabilirsin ben önünün kapalı olduğunu düşünmüyorum
30 Yorumla
1 yılHangi okuldaw okuyorsun konservatuarı ve konservatuar sınavına girerken tesettürlü olman bir sorun yaratımı bende şu an tiyatro yapıyorum ve konservatuar a hazırlanıyorum ama tesettürlü olduğum için nasıl olur bilmiyorum lütfenn cevaplarmısınnn
23 Yorumla- 1 yıl
Sorun olmaz bu
- 1 yıl
@Hassas_Dokunuşlar tabikide öyle ama daha önce tesetürlü birinim konservatuar a girdiğini duymadım şahit olmadım hiç ve genel olarak ta bir algı var oyüzden merak ediyorum eğer tesetütlü olup ta konservatuar a giren varsa bana yanıt verebilir mi konuşmak isterim
- 1 yıl
Tamam konuşalım
+1 yılgüzelsen her türlü rol alırsın, tesettür bir dert değildir, her zaman samimi ol yeter
70 Yorumla
+1 yılkertenkelede betul yani duygu yildiz orda tesetturlu bisey olmaz
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 884 cevap paylaştı. Samanyolu, Kanal 7 falanda var. Esas tv kanallarında tesettürlü oyuncu görmedim
10 YorumlaBence artık kapalı oyuncuda olsun günümüz algıları cok saçma kapalılın açıktan farkı yok sende insansın vucudun falan düzgünse olursun bence
41 Yorumla
+1 yılTesettürlü olman çok güzel ama bu bir gerçek ki genelde dizilerdeki başrol oyuncuları açıktır Ama yinede dizilerde küçük rollerde oynayabilirsin
10 Yorumla
+1 yılTesettürlü bir tiyatro grubu kurmak hayalim var. Keşke sizin gibi gençlerle iletişime geçebilsem
53 Yorumla- 1 yıl
Hală böyle bir fikriniz var mı, ben de katılmak istiyorum da.. @azra1813 @Gülbeyaz55
- 1 yıl
Bence siz @Gülbeyaz55, @azra1813 ve ben bir görüşmeliyiz bu konuyu :)
Dizi teklifi mi? Sektörü bilmediğin belli kimse sana teklif etmez sen peşlerinde koşarsın
00 Yorumla
+1 yılana kanallardaki dizilerde zaten kapalı hiç yok kii anca filmlerde alırsın oda köy fişlmleri felan
00 Yorumla
+1 yılsaçını aç bence ne gerek var öpüşeceksen
05 Yorumla
Soran+1 yılLafını nedenden anladın pardon ama
- +1 yıl
pardon ama öpüşmeyen sevişmeyen oyuncu mu var ne saçma hadi ama bunları yapmayacaksan bile kusursuz olmak için full makyajlı çıkıp tesettürden iyice uzaklasacaksın sac kapatmakla tesettür olmaz senden bir halt olmaz
Soran+1 yılSenden bir halt oluyomu peki
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılBoş hayal kurma bence
+1 yılBence doğru değil tesettürlü birinin TV de olması
110 Yorumla
Soran+1 yılNeden bizde insanız
- +1 yıl
Bunun insanlıkla alakası yok. TV haram orda neler neler ne rollerde oynayacaksın. Erkeklerle aynı ortamda. Bu günah o yüzden tepki gösteririm ben
Soran+1 yılBenim rolüm kısıtlı olur o yüzden
- +1 yıl
Rolün kısıtlı olsa kaç yazar. Milyonlarca kişi seni izleyecek.
Soran+1 yılDedim ya haram rollerde oynamayacağım görsede sorun olmaz
- +1 yıl
Tv haram kızım tv. Herhangi bir sosyal mecraya her erkeğin rahatlıkla bakabileceği bir ortamda fotonun olması haramken sen her dk tv de olacaksın
Soran+1 yılO zaman herşey haram bütün fotograflar falan haram yerlerin acik olmadıkdan sonra haram değil ki
- +1 yıl
evet fotoğraflarda günah
bak şöyle düşün dışarda bir erkekle göz göze geldiğinde iki ve üçüncüsü günah hatta üçüncü bakış zina sayılıyor ya hani. Foton olunca isteyen istediği zaman senin gözlerine uzun uzun bakabilecek?
Soran+1 yılTabi orası öyle o konuda haklısın ama napabilirim herkes televizyonda onca kapalı spiker veya gazeteci ya da programlara çıkan insan var
- +1 yıl
onlar onların sorunu zaten çoğu açık rol için kapalı spikerler hariç tabi
+1 yıltrt ve samanyolu grubundan teklif gelir muhakkak
00 Yorumla
+1 yılkanal 7 samanyolu kalp gözü sır kapısı falan anca
10 Yorumla
+1 yılertuğrul dirişilte oynarsın başın kapalı.)
10 Yorumla
+1 yılAlirsin kanal 7 samanyolu. d
00 Yorumla
+1 yılkanal 7
samanyolu
flash tv00 Yorumla
+1 yılstv ne güne duruyor bayan allasen
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 7b cevap paylaştı. oynayanlar var
11 Yorumla
Soran+1 yılKim mesela
Oyuncu olmaz senden
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar önyargılısın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Değerli kardeşim,
Tesettürlü olmak tümüyle senin tercihin. Ancak, gelebilecek rol tekliflerini hayli kısıtlamış oluyorsun.
Gerçi, eskiden dizilerde hiç tesettürlü oyuncu görmezdik. Ancak şimdi daha şanslısın.
Belki şöyle bir yöntem geliştirebilirsin: Saçının görünmeyeceği peruklarla şansını dene bakalım, nasıl sonuç alacaksın.
Hatırladığım kadarıyla Büşra Apaydın adlı bir oyuncu vardı ve sonradan kapandı. Yine hatırladığım kadarıyla kapandıktan sonra yaşadıklarını Hürriyet Gazetesi'nden Ayşe Arman'a anlatmıştı. Belki başka gazetecilere de röportaj vermiştir. İnternetten bunları bulup okumanı öneririm.
İlla oyuncu olmak zorunda değilsin. Tesettürlü mankenler, fotomodeller de var; şansını bir de buralarda dene.
Ayrıca senin gibi düşünen oyuncu arkadaşlarınla bir araya gelip bir tiyatro topluluğu kurabilir, oyunlar oynayabilirsin. Önemli olan senin oyunculuğu ne kadar istediğin.
Sana bol şans ve başarılar dilerim.