Güncellemeler
+1 yıl
görüşleriniz için saolun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
öyle birsey olması imkansız... bide 11. sınıfa gelmişsin geciş yok... öyle geciş hakkı olsa herkes gecerdi saglık meslek kazanmak zor anadolu lisesi daha basit
sağlık meslek lisesine 9. sınıf sonuna kadar geçebiliyorsun hatta bende denedim bu sene 10 . sınıfım olmuyo hata veriyo e okul
meslekten duze gecıs var ama meslege gecıs yok dıye biliyorum ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılmıyorum
yok öyle bişeyyy
yani öyle umuyorum :/
puanım şu an sağlık meslek liselerine göre çok fazla bir kaç yerde olur diye yazıda okudum ama görüşlere bakılırsa olmicak
puanın yüksekse ve olabilecek imkanını verdilerse tabikide sansını dene belki olabilir bende saglık meslek liseiyim lise 3 hayırlısı olsun senin için
çok sağol hepimiz için hayırlısı olsun
Cevap
2Cevap
10. cu sınıfa geçmiş olsan olabilirdi faka 11. sınıfta olmaz diye düşünüyorum. İstersen okula bir sor madem bu kadar önemli
Ben şu anda 9. sınıfım ama 10 sınıfta iken sağlık lisesine geçeniliyormuyum meslek lisesinde okuyorum
Ben düz lise bir sene okudum ve sinif tekrarina düstüm ama saglik meslek lisesine kayit olmak isyorum acaba geçiş olabilirmi 9. Sınif oldugunda
ilk sınıfta isen var.
11 sınıftayım

En İyi Cevaplar