önü açık mı seçsem mi bu yıl? önü açık mı seçsem mi bu yıl?
Cevabın nedir?
+1 yılsaü turızm ısletme 2. sınıf öğrencısıyım dersler matematık harıcınde kolay gecebılecegın sekılde bu yaz staj yapıcaz ondan sonra anlıcam zor mu kolay mı oldugunu :) ayrıca önu cok acık bır dal turızm ulkemızde dahıl zaman gectıkce daha da ılerleyecek. Demısler ya turızm sektoru dıplomaya bakmıyor falan bakmıyorlar evert ama dıploması olmayan garsonn kalır sen yukseldıgın kadar yukselırsın. Ayrıca bu bölum sadece otel de bıtmıyor
01 Yorumla
+1 yıltek amacın eğlenmekse okuyorum demek için okuyacaksan olur. ama elime iyi iş gelsin adan gibi para kazanayım diyorsan asla
13 Yorumla
Soran+1 yılseçmedim bu bölümü
- +1 yıl
seçme bence puanında düşükse bir sene daha hazırlan. eğlenerek okunmaz diye düşünüyorum
Soran+1 yılziraat mühendisliğinde okuyorum :)
+1 yıleğer hala vaktin varsa akdeniz üniyi seç ben ingilizce olarak okuyorum burada ciddi manada iş imkanı var şu an son sınıftayım ve işim şimdiden hazır. iş bulamazsın diyenlere takılma bunlar her mesleğe böyle diyor kendini geliştirirsen çok kolay iş bulursun özellikle akdeniz ve ege civarında+olarak stajlar aşırı zevkli geçiyor
22 Yorumla
Ben okudum hayatnın hatası olur.
08 Yorumla
Soran+1 yılneden :( ?
- +1 yıl
Turimde çalışmak için bir kere onun okulunu okjmana gerek yok. Hiç bir kurum kuruluş özel sektör turizm mezunu biri aramaz memurluk desen önü tamamen kapalı. Haa nen 2 yıl ya da 4 yıl okul haytı yaşayım. Erkekler cıkayım dolaşayım diyorsan onu da zaten her bölümde yaparın. Hayatının hatası olur turizm okumak.
Soran+1 yılee peki neden okuyorlar :/ sen mezun mu oldun şimdi? ama puanı da iyiydi peki ne seçeyim ki :/ hiç mi iş imkanı yk. ayrıca erkekle dolşamk falan ne alaka arkadaşım eğer öyle amacım olsaydı geçen yıl 324 aldım giderdim... bu 3. yılım ve emin olmadan tercih yapmadım ama artık bıktım. turizm iyi diyorlar ama sen okumuşsun kötü dedin. senin dediklerin daha önemli. hiç mi iyi değil yani. peki başka bir bölüm önerebilir misin?
Soran+1 yılne gibi mesela :/ kamu desen iş yok diyorlar , işletme , iktsat ta öyle :/ ben tm ciyim ne seçeceğimi şaşırdım :( turizmin dersleri ne bu arada tuvalet falan temizleniyo dedi biri bir yerde öyle mi :/
Soran+1 yıltamam olur gerçekten bilgiye ihtiyacım var, çok moralim bozuldu yaa:( bilmeden yanlış tercih yapmak istemiyorum sonuçta 2 yılımı boşa harcamış olurum :( ben size mesaj atayım olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
mezun olunca otellerde resesiyonist olarak işe başlarsın. meslekte ilerledikçe otel müdürlüğüne kadar yolu var.
ya da turizm acentası açarsın. yurt dışından otellere turist getir götür işi.02 YorumlaEger bos yerin kalırsa tercihin sonuna yaz
07 Yorumla
Soran+1 yılneden sonuna? kötü bölüm mü :/
- +1 yıl
Herkes eglenceli falan filan yazmıs bir dusun. Calısma saatin belli degil az ucrete cok saat calısırsın. Cok uzun zaman icerisinde departmanlarda gelisirsin. Garantin yok sezonluk is bunlar her sehirde farklı maas alırsın atıyorum izmitte bir otel dusun orda calıstıgını birde antalyada... is cok zor yaptıgın is resmen kolelik. Ve otelde ileriki yaslarında seni tutmazlar yasın ilerler kapı onune konursun cunku genc dinamik calısana ihtiyac var. Heryerde belki is bulursun ama mutlu olamazssın yaptıgın is resmen kolelik
Soran+1 yılpeki eşit ağırlıktan tavsiye edebileceğiniz güzel bir bölüm var mı :/ yüksek puan alayyınca güel bölüm yok yaa off :(
- +1 yıl
Acıkca soylemek gerekirse evinde esinle cocuklarınla vakit gecirmek ve erken yıpranmak insan lafı pisligi cekmek istemiyorsan turizmi kafandan cıkar. burada denilenleri bosver ben sektörde durdum okudumda. Kesinlikle ve siddetle okumamanı oneririm. Onun harici sana sunları diyebilirim sporla aran iyiyse besyo dene puanın iyiyse garanti girersin. Polis akademilerini dene. Saglık sektörunu dene.
Soran+1 yılsporla aram pek iyi değil. sağlık çok isterim de sayısal onları puanı :( ben eşit ağırlığım :( ne yapsam şaşırdım :( ama turizmden vazgeçtim yaa :( çok sağolun. bir an umutlanmıştım :( boşunaymış
Soran+1 yılyok vazgeçtim :( başka yorumlarda okudum ekşi sözlük vs. iyi demiyorlar :(
+1 yılÇok iyi şeyler düşünüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla mı , aslında hiç düşünmüyordum ama bu yıl düşündüm geçen yıl puanım yetiyordu keşke gitsemiydim :( akdeniz üniversitesinde istiyorum seçsem mi sizce? :)
- +1 yıl
Bence hiç vakit kaybetme. Zamanında okumayı çok istemiştim nasip olmadı
Soran+1 yılaltta bir arkadaş ben okudum seçme hayatının hatası olur dedi yıkıldım şu an yaa :( başka güzel bölüm yok ki :( puanı da iyiydi :(
Tamamen önü açık ve eğlenceli :)
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla mı , aslında hiç düşünmüyordum ama bu yıl düşündüm geçen yıl puanım yetiyordu keşke gitsemiydim :( akdeniz üniversitesinde istiyorum seçsem mi sizce? :)
+1 yılIyi bence
04 Yorumla
Soran+1 yılvalla mı , aslında hiç düşünmüyordum ama bu yıl düşündüm geçen yıl puanım yetiyordu keşke gitse miydim :( akdeniz üniversitesinde istiyorum seçsem mi sizce? :)
- +1 yıl
Sec bence turizm bence onu acik bir is. Hem olmez bir iste. Ingilizcende iyise super
- +1 yıl
Akdeniz universitesi fena bir universite degil bence
Soran+1 yılingizlicemi geliştiririm o sorun değil ama altta bir arkadaş hayatının hatası olur ben okudum dedi :(
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılİyiz
00 Yorumla İyi bölüm
03 Yorumla
Soran+1 yıldüşünecem teşekkür ederim :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Turizm işletmeciliği bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz sizce iyi bir bölüm mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat