Starbucksta çalışan var mı aramızda?
Starbucksta çalışmak nasıldır?
Starbucksta çalışmak nasıldır?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 4 ay çalıştım. Vardiya içindeyken telefonla konuşmak yasak baristaların yani kahve hazırlayanların hepsinin cebi dikilirdir çünkü hırsızlık filan çok olmuş yüzden. Bar içinde yani kahve hazırlanan yerde baristaların arkasına dahi yaslanması yasak vardiya müdürleri öyle değil. Vardiya müdürleri kasada müşterinin karşısında bile telefonu sarja takıp telefonla mesajlaşabiliyor ama sen öyle bir şey yapamazsın.
Günde 2 tane kahve içme hakkın var.45 dakika yemek 15 dakika kahve molan
yemek molasındada vaktin kalırsa kahve içebiliyorsun. Maaş 1250 filan. Boş durmak yok cafeyi turlayayıp boşları topluyorsun. O topladığın bulaşıkları içerde süngerle silip makineye dolduryorsun. Bide boş kahve bardaklarını yiyecekleri filan atıyorsun. Çöpleri atıyorsun. Şekerlik filan olan yerde ki çöpü boşaltıyorsun şekerliği tamamlıyorsun. Sabahcı olunca haftanın belli günleri mal geliyor onları cekip yerleştiriyorsun. Gece kapanışa öğlen 2.5 buçukta başlayayıp gece 11 de çıkıyorsun bizim ki avm olduğu halde 10 kapanıyordu avm ama süpürme paspas bide yiyeceklerin olan kısımda ki dökülen yiyecek kalıntıları filan temizliyorduk yeni yiyecekleri diziyorduk sabahcı uğraşmasın diye. Kısaca starbucks bu kardeşim. Bütün içecekleri biliyorum yapılışını :) hala unutmadım
önemli değil :) 4 ay çalıştım her şeyi biliyorum varsa sormak istediğin sorabilirsin. He kapanış yaptığın zaman evine kadar bırakıyolar özel servisleri var onun dışında kendin gidip geliyorsun.
evet günde 8 saat bir saat yemek molan var sana sodexo kart veriyolar aylık 200 mü 250 lira mı ne yüklüyolar onla istediğin kadar yiyebiliyorsun bir ayın başında 150 bide ay sonunda 100 filan yüklüyolar kartta.
Ramazanda sıkıntı olur mu derken ne anlamda? gece kapanışta en erken 11 de çıkıyorsun avm 10 da kapansa bile 1 saat temizlik yapmak mecburiyetin var yani 11 de çıkarsın en erken kapanışa kaldığında.
Onu mağaza müdürüne söyleyeceksin büyük ihtimal bir şey demezler :) bende çalışırken tutuyordum ezan okununca yemek katına gidip yemek yiyordum problem olacağını sanmıyorum.
önemli değil kardeşim :) he bide eğitim alıyorsun kahve eğitimi 8 saat filan sürüyor o gün işe gitmiyorsun ama diğer eğitimde mağaza müdürün derse ki gel çalış diye bilir çünkü herkes haftalık çalışma saatini doldurmak zorunda. Hayırlı geceler kardeşim :)
Bir şey sorucaktım. Benim 2 ay kadar çalışmam lazım yks ye kadar yani. BİM, migros gibi bi yerde caliscaktim ama ordan çıkınca bi daha başka bi zaman oraya giremiyormuşuz galiba. Starbucks için de böyle mi? Yani starbuckta 2 aylığına çalışsam yine başka zaman oraya tekrardan giremez miyim? Bi de hangisinde çalışmak daha mantıklı sizce?
Cevap
0Cevap
Kötü kokuyor yaa
Stresli
Yurtdışında
Olabilir :/
Ben değil bir tanıdık çalışıyodu parttime... isviçredee

En İyi Cevaplar