Trans kadın fahişelik dışında hangi mesleği yapabilir?

Beni artık hepiniz bilirsiniz. Değişim süreci yeni başlamış bir trans kadınım. Ancak çocukluğmdan beri var olan gelecek kaygım artık daha da artmış durumda.

Ben cinsel anlamda arzuladığım insanla bile çok zor yakınlaşabilen biriyim. Bu yüzden bedenimi satarak hayatımı sürdürmektense ölmeyi tercih ederim.

23 yaşındayım, universite eğitimim devam ediyor. Maddi kaynagım babam ve abim oldu eğitim süresince. Ancak şimdi trans olduğumu sadece annem ve babamın kabulleneceğini dusunuyorum. Abimin beni hayatından çıkaracağına eminim. Maddi anlamda aileme yük de olmak istemiyorum.

Seneye sadece sınavlara gidip gelerek son üniversite yılımı tamamlayacağım. Uzattım okulu.

Ancak çalışmam ve hayatımı kurmam, kazanmam lazım. Sizce ne tür isler yapabilirim. Mesela küçk bir bujiteri / takı dükkanı açabilir miyim? Maliyeti ne olur? Bana dükkan verirler mi kira ile? Ev verirler mi? Verirlerse nerelerde verirler ve ayırımcılığa daha az maruz kalırım?

Sizlerden gelecek güzel fikirler benim hayatımı kurtarabilir. Şimdiden çok teşekkürler.
Trans kadın fahişelik dışında hangi mesleği yapabilir?