Bir okulda temizlik işi yapıyorum sözleşmede haftada 3 gün yazıyor ama her gün öğleden sonra gidiyorum yani günlük dört dört buçuk saat çalışarak haftalık saati tamamlıyorum ama ben haftada 3 gün gitmek istediğimi söylediğim hâlde bir türlü kabul edilmiyor okul yönetimi tarafından Her neyse ben zar zor 3 güne tekrar dönmüştüm ama eleman eksik diye eleman gelene kadar yine her gün geleyim dedim ama bir ay olacak eleman geldiği de yok Ben yine her gün gidiyorum her gün kısa saatler halinde çalışsam dahi benim haftada 3 gün çalışmam gerekmez mi
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İUP mevzuatına göre ilk dört haftalık oryantasyon sürecinin ardından çalışma sistemi haftada tam üç gün ve günde 7,5 saat olacak şekilde uygulanmalıdır. Okul yönetiminin saatleri bölerek seni her gün çağırması yönetmeliğe aykırıdır. Ayrıca sigortan ve hak edişin de gittiğin gün sayısı üzerinden bildirildiği için mağduriyet yaşayabilirsin. Bu durumu İŞKUR il/ilçe müdürlüğünle görüşüp durumu aktarmanı tavsiye ederim. Haklarını her zaman koru!
Haftalık 22,5 saati 5 güne eşit bölerek günlük 4,5 calısma şekli normal değil mi yani
İUP yönetmeliğinde çalışma süresi günlük 7,5 saat olarak belirlenmiştir evladım, saati beş güne bölmek resmi mevzuata maalesef uygun değildir 📚🎓
Müdür beni bu konuda çok baskılıyor gerçekten adam hiç normal değil defolsun gitsin tutanağını imzalayıp gitsin diyor Göndereceğim diyor sürekli tehdit ediyor Dönem başında İş arkadaşları ile aramda kavga çıkmıştı o yüzden dolayı tutanak tutulmuştu ama arkadaşlar ile konuşup barışıp tutanağın gönderilmesini engellemiştik şimdi şikayet edersem o tutanağı öne sürüp beni tehdit ediyor ve Günlük çalışma saati 7.30 saat olmasına rağmen bana eğer haftada 3 gün geleceksem saat 8.00 ile 17.30 arası gelmem gerektiğini dayatıyor Sebep olarak da öğlen molasını dayanak gösteriyor
Hadi cevap ver