Patronum beni hem sabah hemde akşam çalıştırmak istiyor ancak ben part time çalışıyorum. Ne yapmalıyım?

Pizzacıda çalışıyorum, haftalık 20 saatimi dolduruyorum. 1 hafta akşam, 1 hafta sabahtan gidiyordum. İşçilerden biri işten çıktı. İşçi sayısı azaldığı için patronum beni aradı az önce. 3 ay boyunca yeni işçi bulunana kadar benim hem sabah 11:30-13:30 arası hemde akşam 18-20 arası işe gelmem gerektiğini, çünkü hem sabah hemde akşam çalışacak işçi açığı olduğunu söyledi. Tabiki itiraz ettim. Kendimce gün içinde yapmak istediğim şeylerin ve işlerim olduğunu, derslerime de vakit ayırabilmem gerektiğini söyledim ve uygun bir dille hayır dedim. Patronum şaşırdı ve böyle uygun olacağını düşündüğünü söyledi. Bende başka bir çözüm bulmasını istedim. Deneme olarak bu hafta böyle gel bakarız olmazsa dedi. Aylarca hem sabah hemde akşam çalışmak istemiyorum. Yarın konuşucaz bu durumu patronumla. Sizce ne yapmalıyım?

Patronum beni hem sabah hemde akşam çalıştırmak istiyor ancak ben part time çalışıyorum. Ne yapmalıyım?