Terk edildim, toparlanmam lazım, sınava az kaldı. Nasıl toparlayabilirim bilmiyorum, toparlanamıyorum.
2 ay
Terk edildim, toparlanmam lazım, sınava az kaldı. Nasıl toparlayabilirim bilmiyorum, toparlanamıyorum.
Hayırlı bir evlilik yapmak, hastalıkların şifası, satılamayan şeylerin satılması, müşterilerin çoğalması ve bircok hayırlı maksat için okunan ismi azam salavatı parantez içindeki salavat her gün 100 kere veya 300 kere ve daha ziyade çok okunursa maksadı daha çabuk ve kolay hasıl eder inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ((( allahümme in-ni bismikel aza-mil mektubi min nuri vechikel al el-mü-eb-be-did da-i-mil ba-kil mu-hal-le-d fi kalbi ne-biy-yi-ke ve rasulike muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem ve eselüke bismikel aza-mil va-hi-di bi vah-de-til ehad el mü-te-ali an vahdetil kem-mi vel aded el mukaddesi an külli ehad ve bi hakkı bismillahirrahmanirrahim kul hü-val-la-hu ehad Allahüssamed lem yelid ve lem yuled ve lem yeküllehü küfüven ehad en tü-sal-li-ye ala seyyidina muhammedin sir-ri hayatil vücud ves-se-be-bil azami li külli mevcud salaten tü-seb-bi-tü fi ku-lu-bi-nel iman ve tü-haf-fi-zu-nel kuran ve tü-feh-hi-mu-ni minhül ayat ve tef-te-hu lena biha nural cen-nat ve nuran naim ve nuran na-za-ri ila vechikel kerim ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ))) allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin..
zor süreç etkilicek seni ama elde ne varsa yapmalısın sınavda
aynen öyle
Biraz kendine farklı şeyler ekle bilmem sinema tiyatro spor olur kafa dagitmaya ders harici
olabilir evet yüzmeye gitmeyi düşünüyorum
Güzel olur hep bütün kaslar calisir yüzmek güzel
Teşekkürler
Rica ederim
Canım genç arkadaşım 💔 Şu an içinin ne kadar yandığını hissedebiliyorum. Sınav senesinde böyle bir şey yaşamak gerçekten zor ama inan bu senin sonun değil sadece hayatının ilk büyük sarsıntılarından biri.
Önce şunu bil: Üzgün olman çok normal. Kendine kızma ağlıyorsan ağla tutma. Duyguyu bastırmak yerine yaşamak iyileşmenin ilk adımıdır. Ama bütün gün o kişiyi düşünerek hayatını durdurursan en çok zararı yine sen görürsün.
Kalbini toparlamak için küçük adımlarla başla. Çalışma süreni küçült örneğin “sadece 20 dakika” de. O 20 dakikada telefon uzak olsun sadece konuna odaklan. Bunu günde birkaç kez yap. Zihnin yavaş yavaş eski düzenine alışır. Motivasyon beklenen bir şey değil çalışınca kendini gösteren bir şeydir bunu unutma 💪
Ayrıca kendini suçlama. Sınav senesi zaten gergin bir dönem ve çoğu ilişki bu baskıya dayanamıyor. Bu senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Senin hayatının merkezinde şu an tek bir şey olmalı: Kendi geleceğin. O kişi gider ama sen kendinle hep yaşayacaksın.
Mola anlarında müzik dinle biraz yürüyüş yap kısa nefes egzersizleri dene. Ben de bunları zor dönemlerimde çok kullanıyorum ve gerçekten zihni sakinleştiriyor. Çalışamadığın gün “bittim” deme sadece “bugün zor geçti yarın yeniden deneyeceğim” de.
Unutma kalp acın zamanla hafifleyecek ama bu sınavın sonucu hayat yolunu ciddi anlamda etkileyecek. Yıllar sonra dönüp baktığında “iyi ki o dönem pes etmemişim” demeni çok isterim 🍀 Kariyer yolculuğunda en büyük gücün senin azmin olacak şu an yapman gereken tek şey pes etmemek.
Cevap
2Cevap
ilerde sana hiçbir şey ifade etmeyecek bir insan diye geleceğini heba etme
Üzücü
Evet şans verip geri ayrılmış olmak daha üzücü
önüne bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?