Okul sınavlarından artık bıktım! Psikolojim bozuldu, nasıl bu süreci atlatacağım?

Sınav haftası başladı en sinir stres ve zehir hayatım bu zamanlar. Bugün girdiğim sınavda o kadar günlerce çalıştığım halde çok kötü geçti sadece 5 tane filan yapabildim ve yarın ve ondan sonra ki günde sınavlar var. İlkokul bitti, Ortaokul bitti, Lise bitti, Üniversite'ye geçtim ama hala sınavlar bitmiyor. En çokta okul sınavlarından nefret ediyorum. LGS sınavına girdim YKS sınavına girdim artık sınavlardan nefret etmeye başladım. Sebebine gelirsek;
Artık burama kadar geldi kaldıramayacağım.
Okul sınavlarına çalışırken hiç bir şey anlayamadığım için nasıl çalışama başlayacağıma bilmediğim için çok sinirli oluyorum ve çıldırıyorum. Artık bitsin yeter diyorum.
Bazıları hiç çalışmasına rağmen hem yüksek alıyorlar hem de çor rahat şəkildə giriyorlar. Ama ben çok stresli oluyorum analayamadığım zaman çıldırıyorum. Zarar vermek istiyorum kendime
Çalışınca sanki hiç başaramayacakmışım gibi geliyor ve bugün girdiğim sınavda da böyle oldu.
Neden anlamada kıtlık var bende bu hayatta hiçbir şeyi beceremiyorum zaten. IQ seviyem düşük büyük ihtimalle. Lütfen yardım edin çıldıracak noktya geldim bu yüzden intihar etmeyi bile düşünüyorum.

Okul sınavlarından artık bıktım! Psikolojim bozuldu, nasıl bu süreci atlatacağım?