Beni staj konusunda kandıran, telefonumu dinlediğinden şüphelendiğim arkadaşla yaşadıklarım sizce normal mi?

Üniversitede bir arkadaşım vardı, bir gün bana dedi ki kanka benim babam bankacı sana bankada staj yeri bulur dedi, ben nasıl hevesleniyorum ama tamam kanka diyorum plan yapıyorum kafamda okul bittikten sonra bankada çalışırım falan diyorum zaten sonra bana dönüp diyor ki kanka bulunduğum çevrede yok staj yeri çok uzaklarda falan deyip geveleyip üstünü kapattı sonra bir arkadaş ortamında bankada staj yapan bir arkadaşıma şey dedi ya bu senede bankada stajyer alımı hiç yok ya demişti o da yok gayet de vardı deyip bana bakıp kanka sömestir tatilinde birlikte staj yaparız dedi tamam dedim yine üstüne kapattı en son yaz zorunlu staj yerimiz vardı ben köpek gibi staj yeri arıyordum kızlar köpek gibi asla çevrem falan yoktu zor bela bir yerde buldum bu kız dönüp bana bakıp ya kanka babam da emekli oldu bana nasıl staj ayarlayacak ya dedi dhjsjsjd ondan sonra birkaç hafta sonra staj yaptı. Her şeyi o kadar dümenledi ki hainliğine başından beri beni kandırıp durdu ben tabii ki hep bir yandan staj yeri araştırıyordum ediyordum ama beni resmen kandırdı arkadaşlar üstüne telefonumun dinlendiğinden şüpheleniyordum evet yanlış duymadınız baya baya şüpheleniyordum. Arkadaşlarımla ilgili konuşmalarımı birkaç kere ağzından kaçırdı nereden biliyorsun falan dediğimde baya usta bir şekilde üstünü kapattı bir yere gittiğimde gittiğim yeri söylüyordu falan bir de yan yana oturunca telefonunu hep benden gizliyordu. Üniversitede 2 yılın son bir yılında fark ettim beni dinleyebildiğini ama yediremedim yapamaz dedim ya sonra mesafe koydum okulun son dönemi dedim huzurumu kaçırmak istemedim ama kendime de konduramadım, beni telefondan dinleyebileceği şüphesi canımı çok yaktı uykularım kaçtı psikolojik olarak çok kötü bir süreç geçirdim. Beni hem iş konusunda kandırdı hem de özel alanımı ihlal edebileceği şüphesiyle mahvetti arkadaşlar çok şükür hayatımda yok telefonumu da sıfırladım ama bilmiyorum benim için büyük bir imtihandı.
Beni staj konusunda kandıran, telefonumu dinlediğinden şüphelendiğim arkadaşla yaşadıklarım sizce normal mi?