Güncellemeler
+1 yıl
1hafta Önce Falan 10lira Açık ÇıkmıştıSürekli verdin mi parayı diye sorup paranın peşine düşünce sinir olup 3-4 gün sonra vermiştim, sonra müdür geçen gün herkesten 10lira para istedi onu da sürekli isteyip duruyor bende yanımda yok diyorum yalandan, para vermekten usandım çünkü geldiğimden beri 150lira açık parası verdim. Neyse o lafı etmesinin sizce bu durumlarla bi ilgisi olabilir mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sen en kısa zamanda kasanı hesaplamayı öğren, asıl hırsız o kişi yarında bsy deme
Niye demiyim ki bildiğin hırsız demiş bana, kim bilir molaya çıktıkları zaman arkamdan ne konuşuyor
ben bilirim😅 sen kasanı hesaplamayı öğren gerisine karısma senden aldıkları paralarla fire geciyodur o pislikler😔
Öyle mi diyosun... Zıkkım olsun
Bende şokta çalışıyorum, arasıra açıklar elbet oluyor, bazen 25-30 lira fazlada oluyor, insanız çünkü, bence başka mağazaya transfer iste
Ben vermekten bıktım artık, zaten işkurlu olduğum için baya para kestiler iki ayda sadece 2400lira maaş aldım.. bide aldığım üç kuruş parayı bunlara veriyorum.
A101 için hep kötü diyorlar zaten, bir arkadaş sizin kasalara geçmemeniz gerektiğinden, eksik olursa mağaza sorumlusuna kaçtığından bahsetmişti ama
İşkurlulardan mı bahsediyosun, öyle miymiş bilgim yok
Birkaç yıl önce a101 de çalışan arkadaşım bu tip bir şeyler söylüyordu ama tam bilmiyorum
A101 BİM Şok hepsinin çalışma sistemi aynı değil mi zaten, valla ben full kasadayım öyleyse de
Her anlamda en iyi bim 😅 farklar var, bizim kötü yanıda internet üzerinden gelen siparişleri kapıya kadar götürüyoruz
Niye şoktasın o zaman Bime gel 😁 Bu arada ne zamandır çalışıyorsun maaş sorulmaz ama merak ettim ne kadar
2.5 aylığım, ilk ay yarımdı, sonra 2970 yattı, bugünde 3195 falan yatmış, geçen ay 130 lira prim, 370 lira falanda market alışverişi verdiler
Kapanma dönemi hepsine başvurdum, şok kabul etti çünkü
E bence gayet iyi. Bim 3500 veriyor ama
Onlar net daha iyi, biraz daha yoğun ama adamlar raf ile falan daha az uğraşıyor, su, soda falan hep paleti atıp bırakıyor
Bilemiyorum ya acemiliğim çıkmadı, çözemedim henüz işi
Zamanla öğreneceğiz ama 101 sıkıntı, takip atsana bana
Neden 😀
Asılacam
Bimci olaydın kabul ederdim de şok.. Cıkkss olmaz dkdkfkd
Senle Fenerbahçe gibi olacağız, sarı mavi gezeriz 😂
😂😂😂 3 ayım dolunca çıkarım ben sıkıldım sarmadı beni, zaten yarın dövüş var hırsız demiş resmen bana şaka gibi
Migros, bim, Waikiki falan başvuru yap, yaz artık bana be 😅
Aman hepsinin allah belasını versin başvuru falan yapmıycam boşver uğraşamam adkkdkd
Atsana takip 😅 para şart tatlım
bişey sorcam sana, Şok nasıl sence yoğunluk çalışma açısından
Bunu özelden şey yapalım lütfen 😅
Kasada çalışan kişi hesabı kitabı tutmayı bilecek rastgele iş yaparsan millet acımaz yapıştırır lafı
Biraz daha dikkatli ol
Seni saf bulmuş kekliyor
Maalesef o anlama getirmiş.
Evet hırsız muamelesi yaptı
Seni uyanık görmüş erkek mi
Uyanık mı görmüş saf mı 😃 Erkek bu arada
Öyle demiş
evet