Bugün iş yeri müdürü beni çağırdı taciz etti?

Işte daha yeni yeniyim 2,5 haftalık bir süreçti bu süreç içerisinde oldukça çabaladım Hani ilk zamanlarun verdiği acemilik dolayısıyla tabiki ki birkaç tane eksiğim oldu bu da üç dört günlük bir süreçte olmuştu ve zamanla daha da kendimi geliştirdim Yani daha 2,5 haftalık süreçti ki deneme süreçleri bazen çok uzayabiliyor buna rağmen çok iyi çalıştım hatta iş yeri arkadaşlarım bile bu performansının farkındalardı ama bugün iş yeri müdürü beni çağırdı senle yollarımızı ayırmak zorundayız senin performansın beni pek etkilemedi gibi şeyler söyledi arka kısma gelip bana sarılabilirsin ağlayıp içini dökebilirsin dedi ve ben de o sırada tamamiyle iyi niyetimle gittim arka kısımda ona sarıldım o sırada bazı şeyler olduğunu fark ettim bunu nasıl dile getireceğimi bilemiyorum ama siz anlayın ne demek istediğimi... Çünkü bir şey hissettim o sırada sarılırken. O sırada ağlayarak bana tekrardan bir şans veremez misiniz dedim senin dudağından öperim gibi şeyler söyledi benimle yakınlaşmak istedi eğer o yakınlığı kabul etseydim beni işte tutacağından adım gibi emindim ve şu anda kendimi o kadar kötü hissediyorum ki elim ayağım titriyor Ne yapacağımı bilemiyorum o benim borçlarımın olduğunu biliyordu ona borçlarımdan bahsettim beni zayıf noktamdan vurmaya çalıştı onun da farkındayım ama bu şekilde bir istismara nasıl uğradım şaşkınlıklar içerisindeyim o sırada düşündüm Hatta acaba dediğini kabul etsem mi acaba isteğini kabul etsem mi diye öyle çaresizdim... Ama bunu bir türlü onuruma yediremedim ve kendimi geri çektim şu an ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum ne hayallerle girdim o işe ama sonu hüsran 😔😔😔
Bugün iş yeri müdürü beni çağırdı taciz etti?