Patrona müşteri sayımız azalıyor dedim. Şimdi beni müdürler çağırıyor konuşacaklarmış.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Patrona müşteri sayımız azalıyor dedim. Şimdi beni müdürler çağırıyor konuşacaklarmış.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Öncelikle söylediğin şeyin arkasında durmalısın, sonra gözlemlerinden bahset. Eğer varsa değiştirilmesi gerektiğini ya da yenilik yapılması gerektiğini düşündüğün konulardan bahset. Bu durumu düzeltmek veya en azından önüne geçmek için önerilerde bulunup fikir verebilirsin yine.
Senin işin değil bu dediler.
Ciddi misin? Adamlara bak ya neyse boş ver. Demekki çalışanların düşünceleri önemsiz onlar için. Bu arada bu durumu konuştuğun kişiyede güvenip bir şeyler söyleme tekrar. Yine gidip anlatır.
Evet güvenmiyorum artık kimseye
Verdiğin bilgiyi doğrulayan analizlerini rapor haline getirip somut bir şekilde savunmalısın. Ayrıca iş yerinde problem söylemek yeterli değil, çözüm önerilerini de bu rapora eklemende fayda olacaktır.
Özel sektörde hiyerarşi azalmış olsa da önem verilen şirketler vardır. Bu nedenle görüşlerimizi bir üst yetkiliye iletmek ve ondan çözüm alamazsak silsile yoluyla yukarı doğru aktarmak daha doğru bir yöntem olabilir.
Senin işin değil bu dediler
Cevap
3Cevap
Kötü bir şey konuşacaklarını sanmıyorum Kötü bir şey dememişsin ama dik dur ne olursa olsun
gerçeği söyleyeceksin kim ne düşünürse düşünsün çekinme
Kötü bir şey söylememişsin. Dediğinin arkasında dur, iyi niyetle söylediğini anlatmaya çalış
Ben söylemedim iftira de 😂😂
sende adam çağır mahalleden tek gitme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?