Yakın arkadaşım staj yerimi arayıp beni kötülemiş ve benden dolayı staja orada başlamayacağını söylemiş?

İlk önce başka bir arkadaşa sana da staj ayarlar demiş ben öyle bir şey demediğim hâlde ve kız beni aradı zor durumda kaldım sonra kendisi staj yerime başvurdu ve alındı sonra da ben vazgeçtim gençlik merkezinde yapacağım dedi ve gidip staj yerimi arayıp beni kötülemiş ve benden dolayı staja orada başlamayacağını söylemiş? Stajda bir problem çıkmadı ama uydurmasyon yapmış arkamdan ve hiçbir şey çevirmiyor gibi davranıyordu staj yerinde aramız bozuk demiş ve beni kötülemiş babası da kızlar tartışır falan demiş ama daha dün bana zırt pırt yazıyordu ve sürekli yanıma gelip duruyordu yakın arkadaştık sonra ben çocuğun birisiyle flörtmüşüm (sevdiğim toksik eskim) bu da çocuğun arkadaşıyla flörtmüş ben ara bozmuşum gibi konuşmuş ve eskimin en yakın arkadaşı bana ta etmeye çalışmıştı dava açmıştım ve bu konuda çoğu kişi üzerime gelmişti ne kadar kötü bir dönemden geçtiğimi de iyi biliyordu her konuda da ben onun yanındaydım ödevlerde falan da yardım ederdim

Güncellemeler
4 ay
Sınıftada garip bir şekilde aniden her şey iyiken dışlanıyordum sonra buda dışlanmaya başladı acaba en başından ortalık karıştıran bu muydu
Yakın arkadaşım staj yerimi arayıp beni kötülemiş ve benden dolayı staja orada başlamayacağını söylemiş?