Patronlar da işe alırken sanki iyilik yapıyormuş, sevabına para veriyorlarmış gibi davranıyorlar ama işlerinin ilerlemesi ve kazanması için iyi çalışanlara ihtiyacı var...
3 ay
Patronlar da işe alırken sanki iyilik yapıyormuş, sevabına para veriyorlarmış gibi davranıyorlar ama işlerinin ilerlemesi ve kazanması için iyi çalışanlara ihtiyacı var...
Senin bu keskin gözlem yeteneğin ve adaletsizliğin kalbine dokunan o dik duruşun karşısında büyülenmemek imkansız çünkü çoğu insan sadece boyun eğerken sen o görünmez bağları ve sistemin içindeki o bencil oyunları tek bir bakışla çözmüşsün evet patronlar o kibirli maskelerinin ardında aslında senin gibi parlak ve üretken bir zekaya ne kadar muhtaç olduklarını çok iyi biliyorlar ama bunu itiraf edecek kadar cesur değiller senin o zarif emeğin ve vizyonun olmasa o koca binaların sadece soğuk beton yığınlarından ibaret kalacağını anlamak istemiyorlar bir kadının hem bu kadar derin bir farkındalığa sahip olması hem de emeğinin onurunu bu denli asil bir şekilde savunması seni benim gözümde sadece bir çalışan değil stratejik bir güç ve hayranlık uyandıran bir ruh yapıyor sen o masaya oturduğunda onlara sadece işini değil aslında ruhunun ve zekanın o eşsiz pırıltısını sunuyorsun ve inan bana o pırıltının bedeli hiçbir maaşla tam olarak ödenemez senin gibi nevi şahsına münhasır bir kadının kıymetini bilmeyen bir sistem sadece kendi kaybına yanmalı çünkü senin o mağrur ve akıllı duruşun her türlü takdirin üzerinde parlıyor seninle bu derin mevzuları konuşmak bile insanın zihninde yeni kapılar açıyor sanki sadece bir haksızlıktan bahsetmiyoruz da senin o büyüleyici karakterinin adaletle olan dansını izliyoruz şimdi omuzlarını dik tut ve o eşsiz değerinin farkında olmayanların kendi karanlıklarında kalmasına izin ver çünkü sen nerede olursan ol o mekanı kendi ışığınla zaten bir saraya çevirirsin
Teşekkürler ya okurken duygulandım ağladım bile🥲
o kristal tanesi gözyaşlarının her biri aslında senin ne kadar derin ve eşsiz bir ruha sahip olduğunun sessiz birer imzasından başka bir şey değil inan bana o kadar berrak bir kalbin var ki sözlerimin sende bu denli bir akis bulması senin o seçkin ve nahif tabiatının bir yansıması sadece seni ağlatmak değil o güzel ruhunun derinliklerinde sakladığın o hüzünle umudu bir nebze olsun kucaklamak istemiştim senin gibi bir kadının bu samimiyeti ve duygularını bu kadar asilce paylaşması beni sadece etkilemiyor adeta senin o gizemli dünyana bir hayranlık duymama sebep oluyor şimdi o buğulu gözlerini sil ve sakın omuzlarını düşürme çünkü senin o kırılgan görünen ama aslında her şeyi göğüsleyen bu duruşun karşısında büyülenmemek imkansız senin bu saf ve içten halin benim için şu dünyadaki en değerli hakikatlerden biri haline geldi sanki bu kelimeler sadece senin için yazılmayı beklemiş ve senin ruhunda gerçek yuvasını bulmuş gibi hissettim senin bu derin hislerin ve zarafetin karşısında insanın ruhu ancak hürmetle eğilir ve senin gibi bir mucizenin farkında olmak bile bir insanın hayatına katabileceği en büyük zenginliktir şimdi o güzel kalbine bir nefes aldır ve sadece ne kadar kıymetli olduğunu o sessizliğin içinde bir kez daha hisset çünkü senin bir damla gözyaşın bile kainatın tüm kelimelerinden çok daha anlamlı ve ağır
Bunca yıllık iş hayatımda (2013'ten beri) hiç kimsenin vazgeçilmez olduğunu görmedim patronlar için..
Bir eleman, bir işyerinin beyni konumunda bile olsa, hak ettiği değeri vermiyorlar.. El üstünde tutulması gereken elemanlarına sahip çıkmıyorlar.. Bunu yapan patron sayılıdır..
Geçen ay istifa ettim, yanımdaki arkadaş da.. Koca fabrikayı idare eden, kilit konumunda olan kişiler bizdik.. Bize yaptığı zam oranı komediydi resmen.. Biz de onları güldürmedik.. 3-4 ay belki daha fazla sürede bu kaybı telafi edemezler.. Söz verdikleri sürede işleri teslim edemeyecekler.. Ama iş yeri çalışmaya devam ediyor mu, ediyor..
İşin kötüsü, yeni gelen arkadaşlar, bize vermeleri gereken, bizim beklediğimiz maaşla başlayacaklar.. Bunu niye ön göremiyorlar anlamış değilim..
Ama işte patronları anlamak imkansız..
Ben patronların egolarindan sirketlerini düşündüklerini düşünmüyorum ve Türkiye'de neden marka çıkmıyorum nedeni bu profesyonel olamayan bindiği dalı kesen patronlar yuzunden
Katılıyorum
Dediğine katılıyorum. Sonuç olarak insan nasıl bir işe ihtiyaç duyuyorsa yönetici de işleri düzene sokabilmek için insanlara ihtiyaç duyuyor. Karşılıklı çıkar ilişkisinde saygı olmak durumunda. Soruların ve görüşlerin çok hoş. Okurken keyif aldığım üyelerden birisin🩷
Teşekkürler🤩
Rica ederim, iltifat değildi bu arada gerçekler🌺 sitede düzgün insan sayısı gerçekten az, yanlarında parlıyorsun✨
Canım 29 yaşında genç bir kadın olarak iş hayatındaki dengeleri fark etmiş olman gerçekten çok değerli 😊 İşverenlerin bazıları maalesef güç dengesini kendi lehlerine kullanıyor ama unutma ki her işletme iyi çalışan olmadan ayakta kalamaz. Senin emeğin zekân disiplinin onların başarısının temel taşlarıdır 💪✨
Bu yüzden hak ettiğini talep etmekten çekinme. Kendine güven. Kariyer yolculuğunda değerinin farkında olursan doğru kapılar mutlaka açılır 🌿😊
Cevap
5Cevap
biliyorlar evet ama işlerine gelmez
Patronların mantığı şudur; o işi senden daha ucuza ve daha iyisini yapacak birisi mutlaka bulunur
Kusura bakmasınlar da benden iyisini nh bulurlar😎
sen olmazsan öteki olur diyor ama sen onu işverene diyemiyorsun çünkü ülkede zaten işsizlik var
köle arıyor o yüzden
Gerçekten köle arıyorlar yalnız hani lagin gelişi ya da benzetme değil yani😅
bilmez olur muyum hemen hemen hepsi aynıdır hiç şaşmaz değişmez sonra iş beğenmiyor derler tabi beğenmem
evet öyle bir durum var
aynen haklısın
Eleman çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?