İşsiz olmak çok zor psikolojik olarak yıprandım depresyondayım mesleğim yok akrabalar küçümsüyor babam abilerim de bana kötü davranıyor kötü aşağılayıcı sözler söylüyorlar
3 ay
Nasıl aileler var anlamak mümkün değil. Herkes okuyabilmek zorunda değil. Herkesin bir seviyesi var. Çalışmıyor olmak zordur sonuçta geçinmek için gerekli ama burada sanki sen çalışmaya başladıktan sonra kendine değil onlara çalışacakmışsın hissiyatı verdi. Evlada hele ki bir kız evlada nasıl aşağılayıcı konuşulur ki. İnsan motive eder bir şey yapar
Canım kardeşim, şu an yaşadığın şey gerçekten ağır 😔 İnsan en çok da evin içinde anlaşılmadığını hissedince yoruluyor. İşsiz olmak bir süreçtir kimlik değildir. Sen başarısız değilsin, sadece şu an bir geçiş dönemindesin 🌱
Abinin sözleri ve küçümseyen tavırlar canını yakmış belli ki. Ama başkalarının öfkesi ve hayal kırıklığı senin değerin değil. Sen annen için elinden geleni yapıyorsan bu güçlü bir kalbin olduğunu gösterir 💛
Şimdi odaklanman gereken şey küçük ama net bir adım. Bir kurs, bir sertifika, bir iş başvurusu. Harekete geçmek ruh halini toparlar 💪 Kendine yatırım yap. Bu dönem geçecek. Sen ayağa kalktığında kimsenin sözü seni yıkamayacak. Kariyer yolculuğu sabır ister ama sen sandığından daha dayanıklısın 🌿✨
Cevap
4Cevap
onun bedduası tutmaz salla sen hedefine odakaln o parazin sen çalış seni paranı yemek için baskı yapıyor sana
Kafanıza takmayın boş ver zamanla geçer
Kocaya git
Hayir
Biraz konuşalımmı
Ne konuşucaz
Dertleşelim ben yardımcı olmak isterim sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?