Hayat yordu iyice beni artık duramıyorum ayakta ne yapabilirim? Sınavlardan da okumaktan da çalışmaktan da sıkıldım? Bitirmek?

Yorgunum, 2004 den beri KPSS girdim, 7. üniversite bitti. 8. üniversite master okuyorum. İşletme, matematik, bil. prog. muhasebe, bilişim, yönetim bilişim... vs. okudum. 10dan fazla pomem girdim. 12 defa subaylık ve ekstra uzman çavuşlu, astsubaylık... bir sürü sınava girdim. Bir türlü olmadı. Anne baba vefat etti. İşte çalışıyorum ve günlük 12 saat mesai yazıyorlar. Psikolojik olarak paxil kullanıyorum. Artık iyice dağıttım. Ne kız arkadaşım oldu ne hayatımı yaşayacak bir ortam, ne anneme baktım ne babama baktım... Hayatta hep okudum bir an evvel işim olsun istedim. Bir yandan da ara işi olsun çalıştım. Her taraf memur alırken artık olmuyor. Kpss en son 75 pua aldım. Annem bizim için neler çekti 70 yaşında idi gitti çöpe atılan askeriyedeki ekmekleri topladı, dominostaki beğenmediğiniz pizzaları getirdi bize yedirdi ve büyüdük. Yaşım 34 oldu. İçimde bir boşluk var artık. Neden bu kadar zulum bana ya? Dur durak bilmeden yaşamak neden bana? nerede dinleneceğim hangi limana demir atacağım? Bazen acılar, yüreğimde bir sürü şeyi dağıtıyor ve bitiriyor bende. Nasıl toplarım ya da nasıl ölürüm? bitişi yok mu bu yaşamın?
Hayat yordu iyice beni artık duramıyorum ayakta ne yapabilirim? Sınavlardan da okumaktan da çalışmaktan da sıkıldım? Bitirmek?