Çok bıktım sınav sistemine sürekli sövüyorum başıma teyzem bela olacak ben ne yapayım?

Kafayı sıyırmak üzereyim giyinişime karışmaya çalışıyor üni sona kadar sevgilin olamaz saçmalıkları var lütfen yardımcı olun? Malum küfür etmemek için zor duruyorum üniversite sınavı yüzünden vakıfa gideceğim ailemde teyzemin yanında okumamı istiyor onlarda buna istekli ama şoyle sorun var teyzem mini etek giyemezsin dizustu giyebilirsin gogus dekolte giyemezsin göbek dekolte giyemezsin şort ve etek giyemezsin açıķ şeyler yasak bide üni sona kadar sevgili yapmanı istemiyorum şimdiden kurallarımı diyeyim dedi ben özgür büyütülen birisiyim üniversitede herkes istediği gibi giyerken bir de özel üniversite benim giyememem gerçekten saçma olur annemde kyk da birakmıyor orası İstanbul orada ne olacağı belli olmaz sadece teyzenle kalabilirsin diyor sinir oldum bölüm asiri iyi ama özgür olamayacağım sizce ne yapayım?

Güncellemeler
+1 yıl
anneme diyor ki o da benim bir kizim olacak kendi kucuk kizima nasilsam onada oyleyim kendi cocugumada giyindirmiyorum abla bu bizim aramizda sen karisma ben giyinisini kabul etmem gelsin hayatini kurtarsın demiş ama ben özgür olamayacağım bir yerde ne yapayım üniversitede herkes süslü püslü gezerken ben ne yapayım ben diyor goruyorum unidekilrri hepsi normal giyiniyor diyor ama sorun su herkes etek sort gobek askili falan giyiyor hepsini yasakliyormus 20 yasindayim ben sonucta karişmasi asiri
Çok bıktım sınav sistemine sürekli sövüyorum başıma teyzem bela olacak ben ne yapayım?