Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bir şey diyin taktik verin çok ihtiyacım var 2 aylığına kalıcı misafirimiz de geliyor onlar neyse ama şu komşu ve akrabalardan bıktımmm bir şey kazanamayacağım bu gidişle o zaman yine hepsi başıma kakacak bende sinirlenip öldüreceğim kendimi senaryo bu kadar basit
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ailenle konuşmayı dene annen anlamazsa babana söyle o da bir konussun ama kibar bir dille olmazsa çalışmak için arkadaşının evine falan git ya da baska bir yer bulursam orada çalışmayı dene
Kaç defa kavga ettim bir bilsen üstüne annem kalp krizi geçirdi (benim yüzümden değil) artık çıt desek onu bahane ediyor babam çok umrunda olmama çok geniş bir adam zaten eve geldiği de yok
kütüphaneye git
Kütüphane çok uzak ve verim almıyorum
hedefin tıp gibi yüksek bi şey mi
ya da ortalama mı
Önceden çook yüksekti nazar mı artık bilmiyorum millet gözü benim notlarımda benden iyi biliyorlar artık değil 50 bin bile zor yaparım 9 ve 10. Sınıftayken pandemi vardı rahat rahat evimde çalışıyordum her şey mükemmeldi bu sene bezdim artık çay koy 500 kişinin zıkkımlandığı bulaşığı yıka annemde hastalandı tüm iş bana kaldı bıktım artık ya umudum kalmadı hiç kantin paramı harcamaz aç kalır kitap alırım artık takmıyorum hiç hiçç ümidim kalmadı
Şimdiden halam bana talip bulmaya yemin ederim boğacağım birini ya
İçerde hala komşu kadın gelmiş oğlunu falan anlatıyor birde Karadenizli yüksek sesle konuşuyor bina desen bina değil üst kattaki hapşursa sesi geliyor gece 23.00da gider artık bende enayi gibi gece korka korka çalışmaya çalışırım
benim bi arkadaş vardı. Annesi eğitimine çok hassas davranıyodu. Sadece dershane değil özel hoca, her türlü eĝitim meteryali alabilecek maddiyatlarıda vardı. Ki oğlu için her şeyi yapıyodu. Annesi tüm akrabaları komşularla konuştu. 1 yıl eve misafir almadı. Arkadaşın odasının duvarı bile mat, fizik formülleriydi nerdeyse. Eee tabii ne oldu
İtalya da ekonomi okuyor şu an. her güm storyde atıyo yaşıyo bu hayatı.
Aile altyapısı olmadan yks de derece yapılmaz.
Havacılık ve uzay mühendisliği istiyordum olamam artık çok geç 1 yılda yapamam üstelik bu durumda imkansız
en kötü senaryoda 2 yıllık uçak bakım okuyup DGS ile havacilik uzay muhendisliĝine gećiş yaparsın artık. Ya da mezun kalcan zor zor
Ya bende böyle aile istiyorum ya offfff ben böyle hayata başlayacağım ya lgsde yüksek yaptım fakat ankaradakilere yetmiyordu şehir dışında fen lisesi gelirdi göndermediler, geçenlerde tiyatro kursu için (oyunculuk) aradılar annem üstüme üstüme geldi öbür dünyanı mı yakacaksın soytarı mı olacaksın demeye başladı kabul etmedim, dışarı bile çıkartmıyorlar bahaneleride beyaz tenli güzel olmam parlıyorsun dikkat çekiyorsun başına bir iş gelir gidemezsin diyorum ki canım sıkılıyor gencim genç canın sıkılıyorsa temizlik yap diyor
Mezun kalırsam demediklerini bırakmazlar zoruma gider Allah korusun kendime zarar veririm daha kötüsü sürkeli birileri istiyor bu kızı kaçırmam ben vs vs (ne sa lak insanlar var ya) onlara verirler off off offf keşke babaannem yaşasaydı
Bu bahsettiklerimde üniversite mezunu falan yani hemşire, öğretmen, polis falan canımsın aptallar nefret ediyorum hepsinden
Sence zorlasam kaç k gelir sayısaldan 1 yılda bugün başlasam (mecbur gece çalışacağım)
yani öyle benim odam bile yoktu. Sadece küçücük bi çalışma masam vardı. Hatta masa yetmiyodu. Yatağımda ders çalisiyodum. Daha çok kutuphaneye gidiyodum. Bizim burada ki kütüphanenin masaları tekli ve konforlu güzeldi. Neyse ki kapağı kocaeli üniversotesi mekatronik mühendisliğıne atabildim.
fakat kazandıktan sonra bölümü pek sevemedim. Aslında siyaset okuyasım vardı da Ulke geleceği parlak değil.
pujajajaja
bu kızı kaçırmam NE? 😂😂
1 yılda mı yaptın (benimde odam bu sene yapıldı küçücük çalışma masası var )
valla oraya tam bilemem ama. You tube da bi kız vardı. 2. kez mezuna kalmıştı AYT mat 38 Net Feni de gayet iyiydi. Tıp , diş hekimliği istiyodu. Sıralaması 40 K dı.
Şimdi Deniz Harp Okuluna yerleşmiş. Harp okulina yerleşincede you tube kanalını kapattı.
Benimde içimde tiyatro okumak var ilkokulda falan hep pamuk prenses falan olurdum drama eğitimim vardı lisedede prenses falan oluyordum kiiii rolümü çaldılar partnerimle kavga falan ettim boşverelim oraları geçende adamlar aradılar gidemedim annem sütümü haram ederim dedi off ya neden Türkiyede doğdum ben ya hadi doğdum niye iç Anadolu hadi başkent neyse onuda geçtim annem niye böyle baskıcı (dedem imam)
Asker polis olmama izin vermezler ailede çok var zor sen yapamazsın falan diyorlar
Ciddiyim gerçekten bunu diyen uzaktan bir akraba adam öğretmen takmış durumda oğlunu gösterip duruyor bana çatlak halam desen ayrı dert git kendine bul koca diyeceğim olamayacak
Bak sabah geldi konuş hala içeride üstüne bilerek çay dökeceğim vicdanım izin vermiyor birazcık seviyorum ama sürkeli gelmese birde iyi olacak
Mecbur sabah 5e kadar cinlerle perilerle çalışacağım
ailen baya muhafazarmış. benim ailem bu kadar beni sıkmamıştı. Hatta babam şöyle demişti. Ne b* k yiyosan ye zararıda sana faydası sana. Böyle bir serbestlik vardı. Kazanıp kazanmama pek takmıyolardı öyle olunca stres de fazla olmuyodu. Birde ben şunu farketmiştim gece çalışınca daha kalıcı oluyodu. Gece 1.30 gibi birakirdim sabah calusmaktan daha verimli oluyodu. Ama sen geceden biraz şikayetcisin. Tabi herkes farklı
Aslında gece iyi oluyor ya başlarım birazdan saat 23.10 gibi sabah 4e kadar yeter herhalde
bende ara sıra yks ye bakıyorum bu sene bi daha giricem. Ama sadece JSGA ( jandarma akademisi ) için. yaş şarti dolayısiyla bu sene son girme hakkım. öyle girip denicem
Komşu 10dk önce falan gitti bu arada
Ben bu sene gireceğim ama telaşlıyım daha demin canlı yayında bir doktora sordum jfkdkf 10k yaparsın dedi ama eşek gibi çalışman gerek dedi
dershaneye gidiyor musun?