Ya of annemden bıktım artık sürekli misafir çağırıyor eve bu sene sınava gireceğim okul birinciliğimi bile kaybettim?

Ya moral falan hiçbir şey kalmadı psikolejim bozuldu ya artık dayanamıyorum biri gitse öbürü geliyor çalışamıyorum ki düzenim kayboldu ne güzel corona varken çalışabiliyordum 96 yaptım obpmi okul birincisi oldum daha o zamanlar denemede 60 net yapıyordum kendimi geliştirdim birini kovsam öbürü geliyor ne yapacağım lütfen taktik verin çok ihtiyacım var annemlerle kavga ediyorum en ufak şeyde kalp krizi geçiririm diyor banyo yapacağım 3 gündür üst üste sürekli birileri geliyor artık kafayı yiyeceğim benden daha düşük puanlı olanlar önüme geçti artık bileklerimi keseceğim

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bir şey diyin taktik verin çok ihtiyacım var 2 aylığına kalıcı misafirimiz de geliyor onlar neyse ama şu komşu ve akrabalardan bıktımmm bir şey kazanamayacağım bu gidişle o zaman yine hepsi başıma kakacak bende sinirlenip öldüreceğim kendimi senaryo bu kadar basit
Ya of annemden bıktım artık sürekli misafir çağırıyor eve bu sene sınava gireceğim okul birinciliğimi bile kaybettim?