Kişilik bozukluğum yüzünden KYK oda arkadaşlarımla aram biraz açılıyor gibi hissediyorum?

Benim bir takıntım var odama gireceksem iğrenç bir insan aklıma geliyorsa o odaya girmek bana hayırsız bir şey olacakmış hissiyatı veriyor örneğin tacize uğradığım biri geliyor aklıma o yüzden odanın kapısını olabildiğince hızlı açıp odaya giriyorum kızlarda bazen kapı açma şeklimden korktuklarını söylediler (haklılar) jaşka bir örnek mesela fikrimi sunarken çok mimik kullanmıyorum en ufak şeyde yanlış anlaşılırım diye o yüzden sakince cevaplıyorum oda arkadaşım bunun üstüne çok dik baktığımı dile getirdi bunda da haklı ama konuşurken yanlış bir mimik kullanırsam kırıcı olurum diye mimik yapmıyordum halbuki.
Onun harici mesela odada bir oda arkadaşımız ağliyorsa çok üstünde durmuyorum diğer kızlar dibine kadar girip sarılıyor bende ona alan tanıyorum kötü hissedince anlatır diyorum ama bunda da kızlar beni yanlış anlıyor. Psikoloğa da gittim arkadaşlar bu öneriyi verecekseniz eğer
Kişilik bozukluğum yüzünden KYK oda arkadaşlarımla aram biraz açılıyor gibi hissediyorum?