Bu iş yerinin düzeleceği yok, işten ayrılmayı düşünüyorum, öneriniz var mı?

Eylül ayından beri happy center marketinde kasiyerlik yapıyorum. Bugüne kadar sırf paraya ihtiyacım vardı borcum filan vardı diye çalışıp direndim ama artık tâkatim kalmadı. İş yerinde hem mantıklı hem mantık dışı olan bir sürü şey var ama artık orada çalışasım gelmiyor. Müdürü ukâlanın teki, iş arkadaşları desen kimisi iyi kimisi egolu, orada kaç aydır varım ve hala samimi olduğum kimse yok kendimi yalnız hissediyorum. Müdür bizi insan yerine koymuyor ve üstüne de kasa arkası satış yapın diye mobbing yapıyor, satışlardan aylık 800 tl kadar prim anca alıyoruz başka da bir artısı yok müşteriler de aynı yiyeceği hergün almak istemiyorlar, artık insanlar sıkılıyor yani. Mağaza içi de çok soğuk ve kasamızın altında soba kullanıyorduk bugün soba yasaklandı, yönetimden mail gelmiş başka Bi mağazada kasiyer açık unutmuş mağazada yangın çıkmış o yüzden yasaklanmış bende müdüre mağaza çok soğuk hasta olmamızı istiyorlar sanırım yazdım işe geldim müdür bana sen ne öyle adamlık taslıyorsun kendini ne kadar korusan da fayda etmez bizim elimizden bişey gelmez Filistin üşüyor siz burada sıcakta çalışıyorsunuz diye bir de acıtasyon yaptı ve bir de gelmiş diyor eğer istifa edecekseniz siz bilirsiniz istifa etmekle bizi tehdit edemezsiniz. Ne zaman bir konuda çalışanlar olarak haklı olsak müdür daima kendini öne çıkarıp bizi unutuyor kötü davranıyor artık hem bu tür olaylardan bunaldım hem ordaki müşterilerden bunaldım müşteriler de kötü insanlar denk geliyor işe istemeye istemeye gidiyorum 😮‍💨
Bu iş yerinin düzeleceği yok, işten ayrılmayı düşünüyorum, öneriniz var mı?