İş yerimde son 1 aydır sorun oluyor işten çıkmayı düşünüyorum ama sonradan iş bulamazsam diye korkuyorum bana tavsiyeniz var mı?

Çalıştığım şirkette yaptığım iş çok dikkat gerektiren bir şey ambalaj kontrolü yapıyorum geçen aydan beri birçok sorun oldu. Bazıları benden kaynaklı değildi. Ama son günlerde sürekli bir yerlerden hata çıkıyor ve geçtiğimiz haftalarda rahatsızdim. Bazısı önemli bir şey değildi azar dedim. Ve sonunda azar yememek için birşeyi söylemedim. Ama sorun olacak bir şey değildi aldığım ambalajda eski haline göre gelmişti. Ama içeride bana eski ambalaj vermişler ve ambalaj yeni haline gore gelmiş bana sorulduğunda eski haline göre geldiği için söylemedim dedim. Eski haline gelse bile eski halinde diye söylemen gerekirdi dedi bugün gramajı da değişmiş çalışıp bitmişti bilmiyorum kendimi çok başarısız hissediyorum artık. Dün asgari ücrete zam da gelince genel müdür yardımcısı eleman azaltmaya gideceğiz dedi. Diğerleri de bu son zamanlardaki olaylardan dolayı beni cikarilar bizim birimden cikarilarsa diye aralarında konuşurken duydum. Kimse kimsenin çıkmasını istemiyor ama. Sürekli böyle şeyler oldukça buradan çıkmak istiyorum ama borcum var geçinmek için mecburum başka iş ne zaman bulabilirim bilmiyorum. Sefimi de anlıyorum üsten onada çok baskı var ne yapacağımı şaşırdım artık kendime olan güvenimi kaybetmeye başladım.
İş yerimde son 1 aydır sorun oluyor işten çıkmayı düşünüyorum ama sonradan iş bulamazsam diye korkuyorum bana tavsiyeniz var mı?