İşi bırakmak istiyorum sizce?

Hayatımda hiç çalışmadım 26 yaşındayım 10 yıldır sosyofobiden kendimi evime kapatttım 1 kulağım işitme engelli bir gözüm şaşı evden hiç çıkmadım yedim içtim çok kilo aldım dişim döküldü vücut çatlaklarim var hiç sosyal hayatım realde 1 arkadasım yok her gün 10 yıldır feast fooda alıştı midem kilo veremiyorum vermediğim gibi hayatımı kazanayım diye havaalanı engelli temizlik işine başladım ve salı hariç 4 gündür çalıştım ama hep çalışmak gündümüzü orada bitirmek akşam üstü evimde olmak sıkıyor konfordan sonra ayak tabanlarım acıyor su topladı şeker hastasıyım dudaklarım susuzlukdan her dakika kuruyor ter döküyorum buna rağmen 4 gün engelli işide olsa çalıştım aslında engelli değilimde onun bir hikayesi var neyse diyeceğim şu sosyal hayatım olsun diye girdim işe ama canımdan bezdim rahatlığım 10 yıldır 1 seferde yok oldu ne için sanki sonuna evlenecegiz ya çok şey beklemiyorum kendimi süründürüyorum bence yarın izinliyim acaba bıraksam mı ya bıraksam da pc yeme ićme eve sararım ama napim ya sorumluluk almak istemiyorum ki bana ne millet ne yaparsa yapsın evlensin gezsin yaşasın hayatı aktivite hobi bana ne bunlardan bu kadar mı dünyada başka bir şey yok ki..

İşi bırakmak istiyorum sizce?