Sizce işten istifa etmeli miyim?

İyi geceler KS 3 gün önce yeni bi işe başladım bi avm'nin pizzacısında, daha önce hiç pizza yapma deneyimim olmadığı için sıfırdan işi öğrenmeye çalışıyorum. İş yerinde bi bulaşık makinesi bile yok, başladığım günden beri bulaşıkları ben yıkar oldum, kendileri ben gittikten sonra kalan bulaşıkları yıkıyorlar, ama birçoğunu bana kitliyorlar, pizza yapmayı öğrenmeye çalışıyorum ama modeller çok, onun için pizzaları yavaş yapıyorum tabloya baka baka yapıyorum, ama istiyorlar ki 1-2 dk içinde 1 pizza hazırlayıp fırına göndereyim, ben içeriği ezberlemeden nasıl kısa sürede pizza çıkarayım ki? Pizza hamurunu bile daha yeni açmayı öğrendim, bugün müdür hiç azim istek göremiyorum sende böyle devam edersen senle yollarımızı ayırabiliriz dedi modum düştü bugün, bulaşık yıkamaya mı pizza pişirmeye mi geldim belli değil, işe alışana kadar 1 ay kapanışa kalacaksın dedi müdür, 12 de geliyorum akşam 10 da çıkıyorum, öyle yorgunum ki tüm vücudum ağrıyor belim çok ağrıyor 🥺 yemek orada tamamen ücretsiz değilmiş multinet kartıyla alıyormuşuz ve personele %50 indirim oluyormuş bende sanıyordum ki tamamen ücretsiz, max 5 eleman alıyorlarmış benle beraber şu an 3 personel 1 vardiya müdürü bir de şube müdürü var o yüzden zorluk çok var
Sizce işten istifa etmeli miyim?